estebahn
Μέλος
- Όνομα
- Στέφανος
- Μοτό
- CBR 600F4i
Βγαίνω στην ψιχάλα για φαγητό, έξω έχει νυχτώσει φουλ και είναι κάπως ψαρωτικά ανάμεσα στα έρημα σπίτια. Στον χάρτη βρίσκω ένα και μοναδικό εστιατόριο ανοικτό στο χωριό, το δουλεύει μόνος του ένας τυπάκος. Με ενημερώνει ότι και τα τρια τραπέζια που έχει είναι κλεισμένα και λυπάται πολύ. Αποκαρδιωμένος γυρνάω να φύγω, κοντοστέκομαι κάτω από μια ομπρέλα στην αυλή με τη βροχή να έχει δυναμώσει. Πρέπει να έδειχνα πολύ καημένος, ο πιτσιρικάς με λυπήθηκε και βγήκε έξω να με φιλέψει μια πλαστική σακούλα με... δυο ντοματίνια!
Χαμογελάω με την χειρονομία και του λέω να μου βάλει μια μπύρα να την πιω εκεί στην ομπρέλα. Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται, με μουσκεμένο μπουφάν τραβάω γουλιές μετά από μια ζόρικη μέρα.
Ο τυπάκος έρχεται χαρούμενος μετά από κανένα δεκάλεπτο, κάποιοι ακύρωσαν και έτσι βρέθηκε ένα τραπέζι για μένα. Μου φτιάχνει ένα ραγού που το εξαφανίζω ξενηστικωμένος. Πριν το σερβίρει, μου αφήνει τυλιγμένη σε ρολό μια μικρή πετσετούλα. Απορημένος τον κοιτώ, αναρωτιέμαι αν είναι σπόντα για το ότι τα ρούχα μου έχουν γεμίσει το μαγαζί του νερά, εν τέλει είναι για καθαρισμό των χεριών. Είμαι μπιτ χωριάτης.

Χαμογελάω με την χειρονομία και του λέω να μου βάλει μια μπύρα να την πιω εκεί στην ομπρέλα. Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται, με μουσκεμένο μπουφάν τραβάω γουλιές μετά από μια ζόρικη μέρα.
Ο τυπάκος έρχεται χαρούμενος μετά από κανένα δεκάλεπτο, κάποιοι ακύρωσαν και έτσι βρέθηκε ένα τραπέζι για μένα. Μου φτιάχνει ένα ραγού που το εξαφανίζω ξενηστικωμένος. Πριν το σερβίρει, μου αφήνει τυλιγμένη σε ρολό μια μικρή πετσετούλα. Απορημένος τον κοιτώ, αναρωτιέμαι αν είναι σπόντα για το ότι τα ρούχα μου έχουν γεμίσει το μαγαζί του νερά, εν τέλει είναι για καθαρισμό των χεριών. Είμαι μπιτ χωριάτης.
Τελευταία επεξεργασία: