Στολή για on-offάδες

spirosbob

Μέλος
Όνομα
Σπύρος
Μοτό
Yamaha Tenere 700
KTM sxf 250
Yamaha tracer 900 (x)
Σπύρο έχω την Nordcap Adventure, η οποία έχει αποδειχθεί πολύ καλή στολή και νομίζω τα έχει βγάλει τα λεφτά της, οπότε κερδίζει επάξια τον τίτλο value for money δεδομένου ότι η τιμή της ήταν λίγο κάτω από τα 290 ευρώ.
Ειναι στολή 3 εποχών, αρκετά ζεστή το χειμώνα και φθινόπωρο άνοιξη παίζεις με τις επενδύσεις.
Μην ακούς που λένε 4 εποχών, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Έχω κάνει ασφάλτινα ταξίδια, χωμάτινες μονοήμερες και τριήμερες τύπου advtroFFy, έχει φάει χώμα λάσπη και βροχή, πισσα και πούπουλα (γιασενανε μπαμπεσα) και μόλις γυρνάω σπίτι, κάνω στριπτίζ, αφαιρώ προστασίες, τη μπετάω στο πλυντήριο στους 20, την απλώνω μέχρι να στεγνώσει και γίνεται καινούργια.

Τώρα που πήρες το εργαλείο το 10 το καλό το μανάρι, και επειδή βλέπω ότι είσαι φορτωμένος όρεξη να διασχίσεις την Πίνδο από Νότο έως Βορρά και τον Ομαλό από ζεφυρο έως απηλιωτη, σου συνιστώ να δουλεύεις μόνο κορντουρα χειμωνα καλοκαίρι.
Θα χρειαστεί να ταξιδέψεις πολλά χιλιόμετρα μέχρι το χώμα που θα μπεις, θα φας κρύα και βροχές αλλά και σε μια πτώση που θα συρθείς κάτω, είτε χώμα είτε άσφαλτο η κορντουρα θα σου δώσει την απαραίτητη προστασία.
Μπορεί να ιδρώνεις άνοιξη καλοκαίρι φθινόπωρο, πολλές φορές και χειμώνα στο βουνο, αλλά αξίζει.
Επίσης να δώσεις λεφτά να πάρεις ένα καλό ζευγάρι μποτες γιατί οι πτώσεις καραδοκούν και δεν ξέρεις πως θα πέσεις η που θα τη φας.
Μην τα λυπηθείς τα χρήματα, είναι τεχνικός ρουχισμός και τα βγάνει τα λεφτά του.

Ευχομαι να την απολαύσεις την Τενερούκλα και να της πιεις το μεδουλι, με την καλή έννοια.

Το γλυκοκοιτάζω και εγώ να ξέρεις.



Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω πως κάτι τέτοιο θα κάνω Γιάννη. Θα πάω στην Nordcode Adventure Eve (να στηρίξουμε και τα ελληνικά προϊόντα ) που έχει και όλες τις επενδύσεις και προστασίες.
Για τις κυριακάτικες χωματοεντουροβολτες θα βάζουμε την πορτοκαλί στολή να νιώθουμε ready to race!!!

Μπότες μου έκατσε και πήρα απο έξω τις alpinestars tech 5 (στα 82 ευρωμπαλα!!!!!!) και είναι παρα πολύ άνετες και βολικές!!
Πώς θα γίνει τώρα να κάνω τράμπα το Shoei NXR με το αντίστοιχο Hornet DS :D
 
Top Bottom