Στον αστερισμό τού F800GS: Μαστορέματα, Λύσεις, Πατέντες κλπ

2wheeler

Μέλος
Όνομα
Τασος
Μοτό
F800GS, RSV MILLE
Ναι 18αρι πλεον!!!

Μπηκε και μια ohlins πισω, γιατι η μαμα πλέον δεν επαιρνε αλλο service και γρανάζωμα 15-47. Ο συνδιασμός των 3 έδωσε πολλά στο μηχανάκι!

John400

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Xrv750
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα λίγο τα φώτα σας γιατί ένα φιλαράκι αυτές τις μέρες αγόρασε ένα οχτακοσάρι anniversary στα πολεμικά χρώματα και ψάχνει συνεργείο για να κάνει το service των 80.000 του από ότι μου είπε είναι μπουζί λάδια φίλτρα και ρυθμισμα βαλβίδων
έχουμε κάποιον που να μην παίρνει κεφάλια?

NiGi

Μέλος
Όνομα
NiGi
Μοτό
F800GS '09
Kαλησπέρα. Κεφάλια κλπ δεν ξέρω να σου πω συγκριτικά και ούτε θα ψάξω ποτέ μου, αλλά εμένα με έχουν κερδίσει τα παιδιά στο KS MOTO, ειδικά για το συγκεκριμένο μηχανάκι που το ξέρουν με κλειστά μάτια, δεμένα χέρια και βουλωμένα ρουθούνια.

dorso

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
Tiger
Αν έχετε κάποιο μάστορα που τον εμπιστεύεστε μπορείτε να το πάτε, δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα σαν μοτέρ για ένα καλό σέρβις, αλλιώς ότι είπαν οι από πάνω..

Pikinos

Ο Φαρμακοποιος
Περιοχή
Αγια παρασκευη -Αθηνα
Όνομα
Πανος
Μοτό
BMW f800gsa
Πριν κάνα 3 μηνο έκανε κόλπα το abs.
Διάγνωση βλάβη αντλιας. Χαμηλή πίεση, βγηκε και πήγε Τσεπετο για περιποίηση.
Σε ούτε μια μέρα ήταν έτοιμο.
Λειτουργία από τότε, απρόσκοπτη

Με την ευκαιρία έγινε και περιποίηση των σωμάτων injection.
Βλέπω μια κατανάλωση μέσα στην πολύ της τάξης 0.5-0.6 κάτω και καλύτερη λειτουργια γενικά.

Pikinos

Ο Φαρμακοποιος
Περιοχή
Αγια παρασκευη -Αθηνα
Όνομα
Πανος
Μοτό
BMW f800gsa
Περί ρόδας. Φοράει κάνεις μπροστά το mitas enduro trail xt + ; (e09 νέο, για να μην μπερδευομαστε)
Νιώθω μια αστάθεια σε χαμηλές ταχύτητες σε πλακωστρωτο και όταν ανοίγω το γκάζι απότομα μετά τα 100. Κάτι που δεν υπήρχε με tkc 80. Το σετ απ μπροστά έχει γίνει λίγο πιο χωμάτινο

stefos

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
T7
Περί ρόδας. Φοράει κάνεις μπροστά το mitas enduro trail xt + ; (e09 νέο, για να μην μπερδευομαστε)
Νιώθω μια αστάθεια σε χαμηλές ταχύτητες σε πλακωστρωτο και όταν ανοίγω το γκάζι απότομα μετά τα 100. Κάτι που δεν υπήρχε με tkc 80. Το σετ απ μπροστά έχει γίνει λίγο πιο χωμάτινο
To φοράω εγώ Πάνο, δεν μπορώ να πω ότι έχω δει κάποια αστάθεια, ακόμα και όταν έχω ξεπεράσει τα 100. Γενικά βέβαια κινούμαι πέριξ των 100.

labros

Μέλος
Περιοχή
Ιλιον - Τζουμέρκα
Όνομα
Λάμπρος
Μοτό
Ντακαρίσιο
Το παρουσιάζει και σε μένα (f650gs dakar) και θεωρησα οτι ειναι η στενη ζάντα του (1.6 x 21") .
Λίγο περίεργο αλλά αποδεκτό στην άσφαλτο γιατί ειναι δυνατό στο χώμα ( δεν το εχω καθημερινά πάνω).

Hellmarine

Μέλος
Περιοχή
Ζωγράφου
Όνομα
Δημος
Μοτό
Bmw f800gs
Παναγιώτη και σε εμένα το ίδιο με trailmax raid, στο άνοιγμα κάνει το μπροστινό περίεργα, βελτιώθηκε με λίγο σφίξιμο πίσω ανάρτησης.

Pikinos

Ο Φαρμακοποιος
Περιοχή
Αγια παρασκευη -Αθηνα
Όνομα
Πανος
Μοτό
BMW f800gsa
Παναγιώτη και σε εμένα το ίδιο με trailmax raid, στο άνοιγμα κάνει το μπροστινό περίεργα, βελτιώθηκε με λίγο σφίξιμο πίσω ανάρτησης.
Μου κάνει εντύπωση γιατί τέτοια χαζό κούνημα δεν είχα ούτε με mt21
Θα δοκιμάσω πιο σφικτο set up μπρος- πίσω
και βλέπουμε

John Garlic

Όπου γης ταξιδευτής
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Honda Africa Twin Crf 1100 Dct 2024
Δεν έχω βάλει,αλλά ειχε βάλει ο John Garlic στο 1200 που είχε .
Hellmarine Ισχύει είχα βάλει κι εγώ από το aliexpress κι όπως λέει και ο Τάσος αναβόσβηναν λίγο πιο γρήγορα διότι ούτε εγώ είχα βάλει αντίσταση. Ωστόσο δεν είχα θέμα στα όργανα δε μου έβγαζε κάτι εμένα. (στην εγκατάσταση με παίδεψαν λίγο λόγω πιο κοντών καλωδίων που ήταν αυτά από το aliexpress)

servitoros

Μέλος
Όνομα
aris
Μοτό
Kawasaki versys 650
sherpa 250
Καλησπέρα σας!!
Παιδες εδώ και μια εβδομάδα μ εχει ανάψει check engine χωρίς όμως να βγάλει κάποιον κωδικό σφάλματος και στο διαγνωστικο λέει πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ..
εχει κάποιος ιδέα τι γίνετε ?
ευχαριστώ!

Top Bottom