Νομίζω ότι είναι σε διαδικασία συνταξιοδότησης και δεν πολύ ασχολείταιΑς ρωτήσει και στον Κώστα Πλετσα στη Μιχαλακοπούλου. Μόνο BMW πιάνει…
To φοράω εγώ Πάνο, δεν μπορώ να πω ότι έχω δει κάποια αστάθεια, ακόμα και όταν έχω ξεπεράσει τα 100. Γενικά βέβαια κινούμαι πέριξ των 100.Περί ρόδας. Φοράει κάνεις μπροστά το mitas enduro trail xt + ; (e09 νέο, για να μην μπερδευομαστε)
Νιώθω μια αστάθεια σε χαμηλές ταχύτητες σε πλακωστρωτο και όταν ανοίγω το γκάζι απότομα μετά τα 100. Κάτι που δεν υπήρχε με tkc 80. Το σετ απ μπροστά έχει γίνει λίγο πιο χωμάτινο
Το παρουσιάζει και σε μένα (f650gs dakar) και θεωρησα οτι ειναι η στενη ζάντα του (1.6 x 21") .Περί ρόδας. Φοράει κάνεις μπροστά το mitas enduro trail xt + ; (e09 νέο, για να μην μπερδευομαστε)
Νιώθω μια αστάθεια σε χαμηλές ταχύτητες σε πλακωστρωτο και όταν ανοίγω το γκάζι απότομα μετά τα 100. Κάτι που δεν υπήρχε με tkc 80. Το σετ απ μπροστά έχει γίνει λίγο πιο χωμάτινο
Παναγιώτη και σε εμένα το ίδιο με trailmax raid, στο άνοιγμα κάνει το μπροστινό περίεργα, βελτιώθηκε με λίγο σφίξιμο πίσω ανάρτησης.Περί ρόδας. Φοράει κάνεις μπροστά το mitas enduro trail xt + ; (e09 νέο, για να μην μπερδευομαστε)
Μου κάνει εντύπωση γιατί τέτοια χαζό κούνημα δεν είχα ούτε με mt21Παναγιώτη και σε εμένα το ίδιο με trailmax raid, στο άνοιγμα κάνει το μπροστινό περίεργα, βελτιώθηκε με λίγο σφίξιμο πίσω ανάρτησης.
Hellmarine Ισχύει είχα βάλει κι εγώ από το aliexpress κι όπως λέει και ο Τάσος αναβόσβηναν λίγο πιο γρήγορα διότι ούτε εγώ είχα βάλει αντίσταση. Ωστόσο δεν είχα θέμα στα όργανα δε μου έβγαζε κάτι εμένα. (στην εγκατάσταση με παίδεψαν λίγο λόγω πιο κοντών καλωδίων που ήταν αυτά από το aliexpress)Δεν έχω βάλει,αλλά ειχε βάλει ο John Garlic στο 1200 που είχε .