....και στις ζαντες. Και στις ζαντες!!Rebuilt...συν Αθηνά και χείρα κίνει που λενε...προχωραμε...I love my GS![]()
Send by mAthosalas S8-F800GS ...
Θελω κι εγω ενα Hella αριστερο...αμα τα πετας...Ανανέωση προβολάκια !!
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
μπα δεν πετάω τίποτε άπο προβόλια !!!Θελω κι εγω ενα Hella αριστερο...αμα τα πετας...
Rebuilt...συν Αθηνά και χείρα κίνει που λενε...προχωραμε...I love my GS![]()
Ναι...τι εχουμε?...μονοδρομος αφουΜάθο τι βάφεις μαύρο;
τη ζελατίνα;
Ζωή σε μας... . Ποιος ξέρει να βράζει κολυβα να φάμε σε 40 μερεςΜε το αλλο θρεντ τι εγινε?
το τερματισαμε?
Με το αλλο θρεντ τι εγινε?
το τερματισαμε?
Μόνο εγω καταλαβα διαφορετικα ''το τερματισαμε''?Ζωή σε μας... . Ποιος ξέρει να βράζει κολυβα να φάμε σε 40 μερες![]()
Δεν παει χωμα αυτο...σε αυτο το Φορουμ...κανα τετοιο μονο...Μόνο εγω καταλαβα διαφορετικα ''το τερματισαμε''?
Καρντάσι επικοινώνησε (αν δε το έχεις ήδη κάνει) με την ΑΝΙΜΑ για να σου δώσουν τις αναγκαίες πληροφορίες!Επιχείρηση διάσωσης δυο μικρών Μπούφων.
Δυστυχώς η μαμά τους πέθανε και πέσαν απο την φωλιά τους.
Πρώτο πράγμα ενιδάτωση,
ας ευχηθούμε να πάνε ολα καλά και να μπορέσουν να πετάξουν λεύτερα!
![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστώ .Καρντάσι επικοινώνησε (αν δε το έχεις ήδη κάνει) με την ΑΝΙΜΑ για να σου δώσουν τις αναγκαίες πληροφορίες!
Είμαι υποστηρικτής του συλλόγου και γνωρίζω ότι έχει τρομερή ευαισθησία για την άγρια ζωή.
https://www.facebook.com/anima.gr/?ref=br_rs
Το κινητό της υπεύθυνης, Μαρίας Γανωτή είναι 6972 664675
Καλή τύχη και καλή δύναμη!![]()
Μπράβο σας παλίκαροι..μέγα προνόμιο ο σεβασμός στην φύση!!! @tattoopanther μάθε όσα περισσότερα μπορείς...με τον @North_explorer έχουμε πολλούς μπούφους να σώσουμε!!!Επιχείρηση διάσωσης δυο μικρών Μπούφων.
Δυστυχώς η μαμά τους πέθανε και πέσαν απο την φωλιά τους.
Πρώτο πράγμα ενιδάτωση,
ας ευχηθούμε να πάνε ολα καλά και να μπορέσουν να πετάξουν λεύτερα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα πιάσει το χρώμα εχεις βάλει λαθος εφημεριδα παιρνει "ΦΩΣ" από κάτω!!!!Rebuilt...συν Αθηνά και χείρα κίνει που λενε...προχωραμε...I love my GS![]()