Συμβαίνει τώρα!

kuklinski

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
Cr250
Άσχετο αλλά,έχω δύο σακουλάκια καφέ Hazme coffee roasters.Το ένα ανοικτό και το άλλο κλειστό 1,5 κιλό και τα δύο.Ειναι κόκκος.Αν τα θέλει κανείς ας στείλει μνμ να μην πάνε χαμένα.Αθηνα περιοχή.
Πινω 5 καφεδες την μερα....αν παρω και αυτα την καλημερα μου θα συντροφευει το γαμ2@#@@@ συννεφο!!!
:p

Κανας πιτσιρικας εδω.....να κερναει τα κοριτσα ......"θες να παμε σπιτι μου να κερασω ενα ...........Hazme;"και οτι θελει προκυψει;

Τελευταία επεξεργασία:

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
τι φάση με τον καφέ πΧια (τώρα θα γκουγκλάρω τι είναι το χάζμε)
γενικότερα είμαστε του ένα σακουλάκι/εβδομάδα στο σπίτι, οπότε ακούγεται ενδιαφέρον

τι από όλα είναι γιατί το κορίτσι έχει προτίμηση στο "πικρό" τύπου starbucks dark roast (μονάδα μέτρησης πενφεδαίων αυτό το σταρμπαΞ)

lospsi

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
Πινω 5 καφεδες την μερα....αν παρω και αυτα την καλημερα μου θα συντροφευει το γαμ2@#@@@ συννεφο!!!
:p

Κανας πιτσιρικας εδω.....να κερναει να κοριτσα ......"θες να παμε σπιτι μου να κερασω ενα ...........Hazme;"και οτι θελει προκυψει;

Giwrgos

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
τι φάση με τον καφέ πΧια (τώρα θα γκουγκλάρω τι είναι το χάζμε)
γενικότερα είμαστε του ένα σακουλάκι/εβδομάδα στο σπίτι, οπότε ακούγεται ενδιαφέρον

τι από όλα είναι γιατί το κορίτσι έχει προτίμηση στο "πικρό" τύπου starbucks dark roast (μονάδα μέτρησης πενφεδαίων αυτό το σταρμπαΞ)
Δεν έχω ιδέα , δεν το έχω δοκιμάσει.Απλα δουλεύει εκεί και του τα έδωσαν.

kranomitros

Μέλος
Περιοχή
Αχαρναι
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
KTM 890 Adventure R
Άσχετο αλλά,έχω δύο σακουλάκια καφέ Hazme coffee roasters.Το ένα ανοικτό και το άλλο κλειστό 1,5 κιλό και τα δύο.Ειναι κόκκος.Αν τα θέλει κανείς ας στείλει μνμ να μην πάνε χαμένα.Αθηνα περιοχή.
Ενδιαφέρομαι για τον καφέ. Σου στέλνω pm

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Πρέβεζα Ηπείρου
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
HONDA CBF125 09΄
Δυστυχώς..

"Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πτωχεύσεις στην ιστορία του σουηδικού επιχειρείν και τη σημαντικότερη μετά την κατάρρευση της Saab πριν από περισσότερο από μία δεκαετία.

Ο ευρωπαϊκός κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας ήλπιζε ότι η Northvolt θα μείωνε την εξάρτηση των δυτικών αυτοκινητοβιομηχανιών από κινεζικούς ανταγωνιστές, όπως η CATL."

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.
Καλημέρες,καλή δουλειά σε όλους,σαν να ζέστανε μου φαίνεται
gif hosting
παν-εμορφιες Μανωλη!!
ετοιμασου να πιυμε κ μαζι ξανα καφεδακι
Απριλη αρχες θα περασω παλι...κ φετος

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
παν-εμορφιες Μανωλη!!
Ο πιο ομορφος μηνας του χρονου!! :friendship:

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
παν-εμορφιες Μανωλη!!
Ρίξε σύρμα να κατέβουμε μαζί Γιώργη.

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Δυστυχώς..

"Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πτωχεύσεις στην ιστορία του σουηδικού επιχειρείν και τη σημαντικότερη μετά την κατάρρευση της Saab πριν από περισσότερο από μία δεκαετία.

Ο ευρωπαϊκός κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας ήλπιζε ότι η Northvolt θα μείωνε την εξάρτηση των δυτικών αυτοκινητοβιομηχανιών από κινεζικούς ανταγωνιστές, όπως η CATL."

Με την πολιτική που εφαρμόζουν (στη συντριπτική πλειοψηφία) οι Ευρωπαίοι "ηγέτες" μας, θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια!!!!
Ηγέτες, όχι αστεία.... Με διορατικότητα!!!! :mad:

Τελευταία επεξεργασία:

Srider

Βόρειο Μέλος
Περιοχή
Gothenburg - Sweden
Όνομα
Giorgos
Μοτό
Africa Twin DCT
Δυστυχώς..

Το ένα εργοστάσιο (αποθήκη κυρίως) κατασκευάζεται κοντά στo εργοστάσιο της Volvo (στο Γκέτεμπορκ, εκεί που μένω) και το κυρίως εργοστάσιο πολύ βόρεια (αποσκοπούσε το κράτος σε αποκέντρωση).
Βασικά ο λόγος που δημιουργήθηκε η northvolt ήταν για να δίνει μπαταρίες στη Volvo και σε άλλους ευρωπαϊκούς κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
Αλλά κι εδω πάνω δεν πάνε τόσο καλά οι πωλήσεις των ηλεκτρικών. Γι'αυτό και η Volvo ανακοίνωσε ότι αλλάζει το στρατηγικό της πλάνο μιας και στόχευαν μέχρι το 2030 για 100% ηλεκτροκίνητα μοντέλα.
Η BMW διάβασα προχθές ότι αλλάζει κι αυτή τα πλάνα της μιας και εξέλιξε κινητήρα με υδρογονάνθρακες και νιώθει σίγουρη γι΄αυτό το εγχείρημα και εκεί θα πατήσει.

Αλλά το κυριότερο για εμένα είναι οι απλησίαστες τιμές. Εδω πάνω renault, citroen, fiat, opel, κτλ (μου διαφεύγουν κι άλλες) δεν πολυπαίζουν. Παίζουν κυρίως Volvo, γερμανικά και toyota & KIA.
Όταν ένα γερμανικό αμάξι την κοβιντ περίοδο κόστιζε 40-50.000€ και τώρα έχει φτάσει τα διπλά χρήματα ε λογικό είναι να μην βρίσκει αγοραστές.

Άλλος σουηδικός αυτοκινητό-κατασκευαστής που προβλέπω να χρεοκωπεί είναι η Polestar. Βασικά είναι θυγατρική της Volvo και είναι 100% ηλεκτρικά μοντέλα με concept: Designed in Sweden, made in China (με τιμή και αυτό 80-100.000€)

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
Μανώλη, όσο κι αν μεγαλώσαμε, αυτή η πτνα η άνοιξη είναι απίστευτη...
Ένα απ' τα λουλούδια μου

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450

πυξιδας990

Μέλος