Νόμιζα ότι δεν θα έπαιρνε διάσταση το θέμα αλλά ο κόσμος ψοφάει για κάτι τέτοια...Όταν έκανε βαπτίσεις ο σιαφαρικας παλιά δεν ασχολείται κανείς τότε γιατί το ίντερνετ δεν το είχε η κάθε μία θεία μέσα στο σπίτι της....κρίμα που τα επικροτούν site του μηχανοκίνητου
Καλησπέρα και πάμε από το κακο στο κάκιστο
![]()
Οργή του Μητροπολίτη Γρεβενών για συμβάν στην απονομή του πρωταθλήματος Enduro στον Πάνο Κουζή - BIKEIT!
Ένα σκετσάκι στη διάρκεια της απονομής του πρωταθλητή Enduro, Πάνου Κουζή, στα Γρεβενά προκάλεσε έντονη αντίδραση από τον Μητροπολίτη της πόλης κ. Δαβίδ.www.bikeit.gr
Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για θέματα όπως τα Τέμπη μούγγα...Νόμιζα ότι δεν θα έπαιρνε διάσταση το θέμα αλλά ο κόσμος ψοφάει για κάτι τέτοια...![]()
Ραντάρ σε αυτό τον δρόμο?Οι δρόμοι από σήμερα και για δύο μήνες θα είναι πιο ασφαλείς.
Μου πήραν δίπλωμα στην ευθεία του Μαρκόπουλου για ταχύτητα 113. Είναι μια ευθεία πιο μεγάλη από το Βενιζέλος με πινακίδα 80...
Το νου σας όσοι περνάτε γιατί διασφαλίζουν την ασφάλεια εκεί.
Δύο κρυμμένοι στα χόρταΡαντάρ σε αυτό τον δρόμο?
καταγγελία για ακαθάριστα να κάνεις.Δύο κρυμμένοι στα χόρτα
Περνούσα χθες από εκεί και ήμουν υποψιασμένος γιατί είχα ξαναδεί ραντάρ.Οι δρόμοι από σήμερα και για δύο μήνες θα είναι πιο ασφαλείς.
Μου πήραν δίπλωμα στην ευθεία του Μαρκόπουλου για ταχύτητα 113. Είναι μια ευθεία πιο μεγάλη από το Βενιζέλος με πινακίδα 80...
Το νου σας όσοι περνάτε γιατί διασφαλίζουν την ασφάλεια εκεί.
Το ίδιο σήμερα στην παραλιακή Ναυπλίου - Ν. Κίου...Δύο κρυμμένοι στα χόρτα
Στην πιστα με τι ειχες παει, με το αγωνιστικο?Και εμένα μου το είχαν πάρει από αττικη οδό πήγαινα τον Αύγουστο του 23 με 145 όριο 80 ,περιφερειακή υμηττου, προχτές το πήρα πίσω, 60 μέρες
Με ραντάρ στημένοι ήταν; Σε ποιο σημείο;Και εμένα μου το είχαν πάρει από αττικη οδό πήγαινα τον Αύγουστο του 23 με 145 όριο 80 ,περιφερειακή υμηττου, προχτές το πήρα πίσω, 60 μέρες
Εννοείται !! Τα αγωνιστικά δεν έχουν πινακίδα γνωστό αυτό! ΧαχαχΣτην πιστα με τι ειχες παει, με το αγωνιστικο?![]()
![]()