Συμβαίνει τώρα!

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
Κανονίστε καφέ Κοπανάκι οι σακατου λέμε!!
Πρέπει να έχουμε και γαματες διαδρομές σαδώθε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Σακιθε έχουμε περάσει Οδοιπορικό 1821 ,όντως έχει

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Ήθελα να το γράψω από προχθές και όλο το ξεχνάω.

Πέρασα για δεύτερη φορά τον νέο δρόμο Πύργου - Πάτρας. Σύγχρονος κλειστός αυτοκινητόδρομος με δυο λωρίδες και βοηθητική ανά κατεύθηνση.

Σίγουρα 100 φορές πιο ασφαλής από τον παλιό δρόμο με τις διασταυρώσεις, τα φανάρια και το κακό οδόστρωμα.

Μέχρι εδώ όλα ωραία.

Έχει όπως είναι φυσικό διόδια. Ρε φίλε, κατάφεραν να τα βάλουν στο μοναδικό ακατάλληλο σημείο όλης της διαδρομής! Ο δρόμος είναι παντού μια βαρετή φλαταδούρα, ακόμα και το τοπίο είναι αδιάφορο με κυρίως θερμοκήπια και καλιέργιες. Έχει ένα μόνο μεγάλο λόφο όπου ανεβαίνεις και μπαίνεις σε παρατεταμένη δεξιά που μπορείς να πλαγιάσεις με πολλά που βουτάει σε μια μικρή ευθεία πριν την πιο κλειστή δεξιά όλης της διαδρομής. Ναι, σωστά μαντέψατε, τα διόδια είναι λίγο μετά το άπεξ της στροφής!

Σε ακούω να λες, "'εχει προηδοποιητικές πινακίδες, να πηγαίνεις με τα όρια". Ναι μπράβο έχεις δίκιο. Αλλά γιατί! Δηλαδή γιατί να βάλεις διόδια στο μοναδικό σημείο που δυνητικά μπορεί να "γεννήσει" ατυχήματα; Σε περίππτωση ουράς στα διόδια, θα στρίβεις χωρίς ορατότητα και ξαφνικά θα βλέπεις μπροστά σου τα σταματημένα.

Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που το σχεδίασε.

Edit: Κάπως έτσι είναι σε όλο το υπόλοιπο μήκος.

.

Στάλθηκε από το 2201116SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

Airhead

Μέλος
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Daytona Maveric 500 2021
Γιατί άμα τα βάλεις σε βαρετή ευθεία όλο και κάποιος θα κοιμάται με τα μάτια ανοικτά και θα σκάσει με πολλά επάνω τους. Οπότε σου λέει στην στροφή κάπως θα ξυπνήσει και να κόψει, οπότε μετά ας πληρώσει και διόδια

dodos

Μέλος
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Triumph tiger 1050 / Kawasaki klx 250
Kymco agility 150
λίγες φωτό αυτή τη φορά από τη χθεσινή !! ωραία μέρα έκανε και ήταν ευκαιρία για μια γύρα για ξεσκονισμα!!
Κάντζα για πύργους βαθυχωρίων, Αλεποχώρι , Περαχώρα,Πίσια αραγμα στο Δεντρόσπιτο και επιστροφή προς Μονή Πραθίου να βγω κάτω Κινέτα!!
στεγνό το βουνό,το μαμά λαστιχάκι του cf αρκετά τίμιο .. καλά δεν έχω και εμπειρία ή δεν δίνω και τόσο βάση ..αλλά δεν μου δημιούργησε πουθενά πρόβλημα ..εκτός και αν πετύχαινα λασπουρα που πιστεύω όλα τα 50/50 τα ίδια κάνουν !!
φεύγοντας από Δεντρόσπιτο προς Πράθι πέτυχα και ένα Norden στη διαδρομή !!
Στον κορινθιακό δεν κουνιόταν φύλλο μη πω τίποτα αλλο... Σαρωνικό μαμήθηκε στον αέρα !!

Στάλθηκε από το SM-A566B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

2Stroker

Μέλος
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
KTM LC4 640 ADV
CFMOTO 450MT
λίγες φωτό αυτή τη φορά από τη χθεσινή !! ωραία μέρα έκανε και ήταν ευκαιρία για μια γύρα για ξεσκονισμα!!
Κάντζα για πύργους βαθυχωρίων, Αλεποχώρι , Περαχώρα,Πίσια αραγμα στο Δεντρόσπιτο και επιστροφή προς Μονή Πραθίου να βγω κάτω Κινέτα!!
στεγνό το βουνό,το μαμά λαστιχάκι του cf αρκετά τίμιο .. καλά δεν έχω και εμπειρία ή δεν δίνω και τόσο βάση ..αλλά δεν μου δημιούργησε πουθενά πρόβλημα ..εκτός και αν πετύχαινα λασπουρα που πιστεύω όλα τα 50/50 τα ίδια κάνουν !!
φεύγοντας από Δεντρόσπιτο προς Πράθι πέτυχα και ένα Norden στη διαδρομή !!
Στον κορινθιακό δεν κουνιόταν φύλλο μη πω τίποτα αλλο... Σαρωνικό μαμήθηκε στον αέρα !!

Στάλθηκε από το SM-A566B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Supercool σε βλεπω με τα μαμα ελαστικα. Και εγω σκεφτομουν με το που παραλαβω μετα απο λιγο να τα αλλαξω. Αλλα μαλλον θα κρατηθουν!!

dodos

Μέλος
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Triumph tiger 1050 / Kawasaki klx 250
Kymco agility 150
Supercool σε βλεπω με τα μαμα ελαστικα. Και εγω σκεφτομουν με το που παραλαβω μετα απο λιγο να τα αλλαξω. Αλλα μαλλον θα κρατηθουν!!
είναι πολύ τίμιο λάστιχο , και στο χώμα και σε βροχή σε άσφαλτο αν έχει ρίξει καλό νερό φυσικά γιατί στην απλή βροχουλα δεν κρατάει τίποτα!! πλησιάζω τα 5000 και ακόμα έχει πολύ τακούνι , όταν με το καλό φαγωθούν τοτε πάμε για αλλαγή !!
Με το καλό να παραλάβεις Γιώργο και καλά λασπώματα :friendship:

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες γιατί gdpr

Συνεργείο του δήμου κάνει επισκευή σε λακούβες στο δρόμο. Η επισκευή γίνεται συνεχώς, κάθε φορά με άλλα υλικά. Σήμερα ρίχνουν άσφαλτο, την οποία συμπιέζουν με χτυπήματα φτυαριου. Είναι σίγουρο, όπως έχει γίνει με όλες τις επισκευές, ότι στην πρώτη βροχή θα φύγει.

Κάτι θυμάμαι να διαβάζουμε σχετικά με το επίπεδο ευφυΐας και την επανάληψη πράξης η οποία οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα....

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες γιατί gdpr

Συνεργείο του δήμου κάνει επισκευή σε λακούβες στο δρόμο. Η επισκευή γίνεται συνεχώς, κάθε φορά με άλλα υλικά. Σήμερα ρίχνουν άσφαλτο, την οποία συμπιέζουν με χτυπήματα φτυαριου. Είναι σίγουρο, όπως έχει γίνει με όλες τις επισκευές, ότι στην πρώτη βροχή θα φύγει.

Κάτι θυμάμαι να διαβάζουμε σχετικά με το επίπεδο ευφυΐας και την επανάληψη πράξης η οποία οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα....
Αφού δεν την... πατάνε ξυπόλυτοι, το λες και επιτυχία!!! :laugh:

Top Bottom