Γιάννη αν θυμάμαι καλά το lvl 2 έχει και αποφυγή εμποδίου ε;
Ναι έχει, δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρελό για όποιον έχει εμπειρία, αυτό κάνουμε τόσα χρόνια, χαίρομαι που η επιστήμη επιβεβαιώνει και κρατάω ένα tip που δεν είχα και δύσκολα εφαρμόζεται στην στιγμή αλλά έχω την πίστη ότι θα βρούμε ευκαιρία να το δουλέψω, στην Ελλάδα ζούμε, έστω από τύχη. Γενικά το 2 είναι "περίεργο" γιατί δεν έχει απόλυτη απεικόνιση στην πίστα (για εμένα πάντα) και γενικά έψαχνα να βρω πατήματα και χάρηκα με το ότι σύμφωνα με τα πιο έμπειρα μάτια τα βρήκα. Οκ, μου φάνηκε ότι πάω πιο γρήγορα από το 1 στο τέλος που μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε φρένα πιο αργά αλλά είναι κάποια σημεία που μόλις τα είχα συνδέσει και βοήθησε, ήθελα λίγο ακόμα χρόνο και πιθανό κάποια ημέρα στο μέλλον να πάω για πιο πριβέ.
Να προσθέσουμε εδώ ότι μάλλον κάτι περίεργο έχω τσιμπήσει που δεν βγαίνει σε τεστ, κοιμάμαι στην τύχη, περπατάω λίγο αστεία γιατί έχω βουλωμένα αυτιά και το. YouTube δεν βοήθησε με τα βίντεο "unblock your lymph nodes" ούτε το κορίτσι "που θα πας πρωινιάτικο ρε χάλια εδώ πέντε βήματα ίσια δεν κάνεις στο σαλόνι" , αποφάσισα αυτές τις ημέρες παρά ταύτα ότι αγαμησο θα κάνεις πάλι βάρη και ακόμα hamstrings πιασμένοι φάση δεν φτάνω το φερμουάρ στην μπότα, πονάνε όλοι οι μικρομύες πλάτης ακόμα από το προηγούμενο level γιατί ούτε ξέρω (οκ, εννοείται έψαξα και έμαθα) πως γυμνάζονται και γιατί πεθαίνω σε κάθε κίνηση, σύμφωνα με την Garmin θα είμαι νεκρός πριν το βράδυ χαμηλή μπαταρία αλλά πρακτικά δεν έχω κανένα σύμπτωμα οπότε μια ημέρα στον ήλιο με μηχανή είναι το φάρμακο που χρειάζεται, η σάουνα όλα τα διορθώνει. Εγώ νιώθω καλύτερα από το πρωί πάντως, τεχνολογία bite me.
Οπότε ίσως να είναι και η βάση τεχνικών στοιχείων δικαιολογία για την meh διάθεση στο μάθημα, μπορεί να μην φταίει το μάθημα. Θέλω ένα μάθημα στο πώς μπαίνεις yolo bitches με φόρα χωρίς να πέσεις και είπαμε κάποια πράγματα που βοηθάνε, θα τα δω στο δρόμο. Δεν έχω και τα λεφτά του Μάρκεθ να πέφτω μέχρι να βρω το όριο. Μην πεις δεν έχω τις ικανότητες και αυτός ψάχνοντας τις έχτισε, η ελπίδα πεθαίνει μαζί με την μπαταρία.
#ναγιατιgarmin #θαπεθανετεολοι #αντιο