Θα ρωτησω την ειδικό και θα σου πω αυριο.Παιδια γνωρίζετε τι μοσχαρίσιο κομματι να ζητάω για ελαφρύ ψήσιμο σε τηγάνι χωρις λαδι;
Δηλαδη τα ψηνω μια απο την καθε πλευρά και οξω.
Μια φορα μου είχαν δώσει φιλέτο μοσχάρι,ετσι γενικα μου το ανέφεραν, αλλα δεν εχω γνώσεις καθολου...
Edit: ζουμερό όσο γινεται
Νομιζω φιλετο γαλακτος και rib eye σε πιο ακριβο.
Οι λεπτες φετες απο φιλετακια, που θελουν 1' απο καθε πλευρα, γινονται μαλακες αλλα οχι ζουμερες.