Με τον απαράδεκτο καφετζή στη πλατεία...
Με τον απαράδεκτο καφετζή στη πλατεία...
Μήπως απλά δεν γουστάρει ιαπωνικά φανμπόιζ;Με τον απαράδεκτο καφετζή στη πλατεία...
Καλορίζικο να είναι και... καλοτάξιδο, και... καλολασπωτο!Ευχαριστώ για τις ευχές!
Έκανα τα πρώτα 80 χλμ. Κυλάει πολυ ωραία αν και έχει χωμάτινα λάστιχα. Πρέπει να σεταριστεί η πίσω ανάρτηση σίγουρα.
Σε σχέση με το 701 που είχα (και όλα τα ΚΤΜ που είχα) μπορώ να πω πως ο κινητήρας δεν εξιτάρει αλλά τραβάει όπως το αερόψυκτο 1200GSA που είχα το 2009.
Εννοώ ότι μπορείς να ξεχαστείς και να έχεις παραπάνω ταχύτητα στο κιβώτιο, δεν είναι όπως τα ΚΤΜ που πρέπει να ανεβοκατεβάζεις.
Επίσης πρέπει να συνηθίσω τα φρένα του Τενερε. Δεν είναι τόσο δυνατά όπως του 701.
Και το κυριότερο: βάρος. Είχα συνηθίσει/καλομάθει από το ελαφρύ 701 και σήμερα πήγε να μου πέσει 2 φορές το Τενερέ.
Έκανα μια μικτή διαδρομή, με πήξιμο στη κίνηση για μισή ώρα, μετά εθνική, επαρχιακό αλλά και λίγο χώμα.
Δεν ήθελα να κατέβω, αλλά έπρεπε να γυρίσω σπίτι (είχε και ιδανικό μοτοσυκλετιστικό καιρό, 20 με 22 βαθμούς και ήλιο).
![]()
![]()
Την άλλη βδομάδα!Ωραία μέρα για Άγραφα![]()
Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κώστα φωτιστής είσαι;
Όχι ρε συ....το μοντέλο κανειΚώστα φωτιστής είσαι;
Μπράβο Γιάννο, ανθρώπινη αλληλεγγύη!Συνέβη πριν λίγες ώρες για την ακρίβεια .
Σήμερα δώσαμε λίγο από τον χρόνο μας .
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη παίδες(με κάλεσαν στο τηλ) ,όποιος μπορεί ας πάει να δώσει ,είναι πολλαπλά τα οφέλη ,ακόμα και για τον ίδιο
![]()
![]()
Γιάννη εν μέρη ναι, όμως όσο περνάν τα χρόνια με τον κοβιντ έχουμε βρει τα πατήματα μας όλοι, δεν είναι όπως το 2020 που υπήρχε τρόμος. Τώρα 3 χρόνια μετά μπορεί κάλλιστα να επισκεφθεί κάνεις ένα νοσοκομείο για ότι χρειαζεται..Για να τα λέμε και αυτά, όταν τα νοσοκομεία έχουν γίνει σιγουράκι κοβιντοφωλιά, κανείς δεν θέλει να περνάει ούτε απ' έξω.
Καλοτάξιδο τι ?πως?Μόλις παρέλαβα!
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εγώ φίλε παίρνω τηλ και πάω καρφί στο κτήριο της αιμοδοσίας εδώ και τρία χρόνια .Για να τα λέμε και αυτά, όταν τα νοσοκομεία έχουν γίνει σιγουράκι κοβιντοφωλιά, κανείς δεν θέλει να περνάει ούτε απ' έξω.
Καμία σχέση Γιάννο, πήγα στο ΚΑΤ πέρσι όλα μία χαράΓια να τα λέμε και αυτά, όταν τα νοσοκομεία έχουν γίνει σιγουράκι κοβιντοφωλιά, κανείς δεν θέλει να περνάει ούτε απ' έξω.
Πατήματα (μονοπάτι ασφαλές/αποφυγής) δεν έχει βρει κανείς. Καθαρά θέμα τύχης όλα και αυτό που άλλαξε είναι ότι όντως ο κόσμος (έστω, οι περισσότεροι) δεν φοβούνται πια.με τον κοβιντ έχουμε βρει τα πατήματα μας όλοι
Στο ΚΑΤ πήγαινα και εγώ και το κέντρο αιμοδοσίας το θυμάμαι μετά από αρκετό διάδρομο και κοινή είσοδο με επείγοντα κλπ. Αν το άλλαξαν και έχουν δώσει είσοδο πιο "απομονωμένη" από το κοινό να το σκεφτώ ξανά το πράγμα. Αρκετά τραβήξαμε/τραβάμε φέτος με γιατρούς, η ταλαιπωρία δεν υπάρχει λόγος να μεγαλώνει, να την μαζέψουμε θέλουμε επιτέλους.Καμία σχέση Γιάννο, πήγα στο ΚΑΤ πέρσι όλα μία χαρά