Συναγερμός με τράκερ????

Noobas

Μέλος
Όνομα
Ioannis
Μοτό
Benelli trk502x
Καλημέρα,

Θέλω να βάλω συναγερμό στην καλή μου. Από αυτά που έχω διαβάσει μεχρι τώρα καταλαβαίνω οτι συναγερμός και τράκερ είναι 2 διαφορετικά πράγματα που μπορείς να έχεις στη μηχανή σου ένα από τα 2 ή και τα 2 μαζί. Θέλω τη βοήθειά σας. Θέλω να βάλω και τα 2. Απ οτι καταλαβαίνω οι πανδορα είναι συναγερμοι και με gps. Οκ μέχρι εδώ. Στο τεχνικό κομμάτι τώρα χωρίς να γνωρίζω πολλά πολλά καταλαβαίνω οτι αν έχεις τράκερ και στο σημείο που έχεις τη μηχανή δεν έχει καλό σήμα τότε στην προσπάθεια αναζήτησης σήματος σου τρώει την μπαταρία από το μηχανάκι. Άρα με το δικό μου φτωχό μυαλό για να μην αλλάζω μπαταρία ανα εξάμηνο στην μηχανή ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος σύστημα το οποίο είτε και τα 2 έιτε μόνο το τράκερ έχει τη δική του μπαταρία ανεξάρτητη απο αυτή της μηχανής? Επίσης, η σιμ κάρτα έιναι κανονική τύπου βονταφον κοσμοτε κλτπ? Θέλει δηλαδή να πάρω "αριθμό"? Υποθέτω κάρτα ή καρτοσυμβόλαιο. Οποιες γνώμες δεκτές.

ΥΓ: έχω κάνει ερώτηση σε σχετικο θρετ που υπάρχει αλλα δεν είδα έως τώρα καμιά απάντηση γι αυτό ανοίγω νέο.
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Όλα αυτά τα συστήματα επιβαρύνουν την μπαταρια, αλλά από την άλλη προφυλασουν από τους ερασιτέχνες κλέφτες.
Αυτοι που ξέρουν θα σου απενεργοποιησουν ότι και να βάλεις επάνω, δυστυχώς είναι πιο μπροστά από τους συναγερμους
Βαλε ότι νομίζεις καλύτερο εσύ, αλλά ποτέ να μην αισθανθείς αλεξίσφαιρος.
 

k0k0s

Μέτζη του νεούκτη
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Μοτό
XTZ750 / DL650 / 1090R / Vespa 50s
Τα αυτονομα τρακερ εχουν και δικη τους μπαταρια η οποια φορτιζει απο της μηχανης. Ο λογος ειναι ωστε αν οι κλεφτες αφαιρεσουν τη μπαταρια της μηχανης να μπορει ακομη να στελνει σημα για ωρες.

Υπαρχουν και εντελως ανεξαρτητα τρακερ με δικη τους μπαταρια, απο το ακριβο Μονιμοτο μεχρι το φθηνο Curve της Vodafone ή καποια κινεζικα. Oι Sim που χρησιμοποιουν μπορουν να ειναι και καρτοκινητου δικου σου. (Το curve της Vodafone εχει ενσωματωμενη micro sim μονιμη).

Αν δεν εχει σημα GPS τα περισσοτερα δουλευουν με τριγωνισμο απο κεραιες κινητης.
 

giamar

Ming lee fu
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
Καλημερα, 25 € αγορά συν 3 € συνδρομή το μήνα.
Το παίρνεις μαζί οπότε θες και το πας σε άλλο όχημα γιατί δεν χρειάζεται να συνδεθεί πάνω στην μπαταρία της μοτο σου (το ξες αυτό).
Μπαταρία 7-8 μέρες ,η φόρτησή της 1 ώρα θέλει.
 
Top Bottom