Κοιτα να χει μακρινη ημερομηνια.:funΘα φυγει το δεματικο και παω για καπακι απο HRC γαλα Ολυμπος, ο κυβος εριφθη, τερμα!
Κοιτα να χει μακρινη ημερομηνια.:funΘα φυγει το δεματικο και παω για καπακι απο HRC γαλα Ολυμπος, ο κυβος εριφθη, τερμα!
ΦούλΕΞΤΡΑ!!!Με πόσα λιπαρά είναι ρε μάστορα...?
Ναι ναι, τέτοιο καπάκι να βάλεις, να μην σου κάνει παρέα κανένας μετάΌσοι το έχουν σε ελαφρά μηχανάκια, που προσέχουν τη διατροφή τους, βγαίνει και καπάκι από γάλα αμυγδάλου ή σόγιας!!
Προσέξτε όμως, το λάδι που βάζετε να είναι συμβατό με το καπάκι.....
Μόνο αυτό? Εδώ ανοίξαμε νέες αγορές για μιλκο και Όλυμπος...όποιος θέλει τέτοιο καπάκι στο εξωτερικό, θα πρέπει να αγοράζει και το αντίστοιχο προϊόνΕδώ δώσαμε τεχνική λύση σε ολόκληρη τουρουτουτζουμ και εσείς τρολαρετε.... Τι να ειπω?
Τρυπιτσα του έχεις κάνει; Γιατί δεν φαίνεται στη φωτογραφία εάν έχει!!!Έχεις και την ημερομηνία λήξης..
Advphone....
Υποθέτεις ότι την βλέπεις. Δεν είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή,γιατί απλά η φωτογραφία δεν "βγήκε" για αυτό το σκοπό!Εγώ την βλέπω
κρίμα γιατί και στην δουλειά και στην απόλαυση σου χρειάζονταιΔεν βλέπω τρύπα..
Δουλεύει κανονικα και το έχω αρκετό καιρό.κρίμα γιατί και στην δουλειά και στην απόλαυση σου χρειάζονται
Είσαι μικρός ακόμα για να το μάθεις....Δουλεύει κανονικα και το έχω αρκετό καιρό.
Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω?
Εφοσον σου δουλεύει κανονικά όσο καιρό το έχεις, σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να του κάνεις μια πολύ μικρή τρύπα (οπή ), για τον απλούστατο λόγο, ότι το καπάκι δεν στεγανοποιει πληρως.Δουλεύει κανονικα και το έχω αρκετό καιρό.
Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω?
και καπου εδω το πηρε αποφαση.....να δεις τι έχει να πάθει τώρα...χεχεχεχε
Οτι έχεις βάλε μαρή Λούγρα.Ρε παιδιά ... ξέρω ότι έχει πολυσυζητηθεί ... αλλά τι λαδακι προτιμάτε ;
Σκεφτομαι να πάρω λάδι για αλυσίδα πριονιου . ... θα κάνει για αυτήν την χρήση ;
Allwater: Αυτόματο Πότισμα, Φίλτρα Νερού, Υδραυλικά Είδη, Ηλεκτρικά Εργαλεία
Στο e-shop allwater.gr θα βρείτε τα πάντα για το σπίτι και τον κήπο! Αυτόματο πότισμα, Φίλτρα Νερού, Υδραυλικά, Μηχανήματα Κήπου.www.allwater.gr