Καλάι.Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να βάλω στο τελείωμα που είχε ένα σκληρό σωληνάκι που ακουμπάει στο γρανάζι
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω τυλίξει σύρμα σαν σπιράλ γύρω από το πλαστικό σωληνάκι και το παω εκεί που θέλω σε όποια κλίση θέλω...Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να βάλω στο τελείωμα που είχε ένα σκληρό σωληνάκι που ακουμπάει στο γρανάζι
Τι είπες ρε τιτάνα..... Εγώ είχα βάλει μέσα σύρμα και το τσάκιζαΈχω τυλίξει σύρμα σαν σπιράλ γύρω από το πλαστικό σωληνάκι και το παω εκεί που θέλω σε όποια κλίση θέλω...
Αν σου φαγωθηκε το σωληνακι βαλε ανταλλακτικο απο στυλο.Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να βάλω στο τελείωμα που είχε ένα σκληρό σωληνάκι που ακουμπάει στο γρανάζι
Αυτο εχω κανει κι εγώ στο χειροποίητο δικο μου, το τελευταίο κομμάτι είναι απο μαυρο σωληνακι αυτοματου ποτισματος, τυλιγμενο με μαυρο καλωδιο με χαλκο μονοκλωνο, χοντρο, για να πηγαίνει εκεί που θες.Έχω τυλίξει σύρμα σαν σπιράλ γύρω από το πλαστικό σωληνάκι και το παω εκεί που θέλω σε όποια κλίση θέλω...
Χρωστάω φωτό...Αυτο εχω κανει κι εγώ στο χειροποίητο δικο μου, το τελευταίο κομμάτι είναι απο μαυρο σωληνακι αυτοματου ποτισματος, τυλιγμενο με μαυρο καλωδιο με χαλκο μονοκλωνο, χοντρο, για να πηγαίνει εκεί που θες.
Μόνο εσύ... Κατάλαβες τι ήθελα. Το πλαστικό τελευταίο κομμάτι ψάχνω. Καλή ιδέα το πλαστικό από στυλό...Αν σου φαγωθηκε το σωληνακι βαλε ανταλλακτικο απο στυλο.
Μόνο εσύ... Κατάλαβες τι ήθελα. Το πλαστικό τελευταίο κομμάτι ψάχνω. Καλή ιδέα το πλαστικό από στυλό...
Καμία άλλη ιδέα έτσι για να διαλέξω
Για το ιδιο σου απαντησα κι εγω, για το παρακατω μιλαω , δεν ειναι λαστιχο ειναι σκληρο πλαστικο λιγοτερο ευκαμπτο.Αυτο εχω κανει κι εγώ στο χειροποίητο δικο μου, το τελευταίο κομμάτι είναι απο μαυρο σωληνακι αυτοματου ποτισματος, τυλιγμενο με μαυρο καλωδιο με χαλκο μονοκλωνο, χοντρο, για να πηγαίνει εκεί που θες.
Κούκλος, αυτή φαίνεται πιο στιβαρή λύση. ΕυχαριστώΓια το ιδιο σου απαντησα κι εγω, για το παρακατω μιλαω , δεν ειναι λαστιχο ειναι σκληρο πλαστικο λιγοτερο ευκαμπτο.
Σωληνάκι ΡΕ Φ6/4 Ελληνικό Λάστιχα τιμές
Σωληνάκι ΡΕ Φ6/4 Ελληνικό Λάστιχα Σωληνάκι μαύρο πολυεθυλενίου για αυτόματο πότισμαwww.home-shop.gr
Τι νούμερο βάζουμε; Είναι πιο λεπτή δλδ και θα τρέχει περισσότερο;Χρησιμοποιώ ακόμη το δικό του.
Απ' ότι διαβάζω και μαθαίνω μετά από αυτό βάζεις βαλβολινη.
Ζημιά δεν πρόκειται να πάθει αλλά θα έχεις διαφορά στην ρευστότητα οπότε το νου σου...
Με κάθε επιφύλαξη νομίζω 90?Τι νούμερο βάζουμε; Είναι πιο λεπτή δλδ και θα τρέχει περισσότερο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία εγώ τι να βάλω να είναι universal για κάθε καιρό διότι εκεί που το έβαλα θέλει λύσιμο το πλαστικό να το ρυθμιζειςΓια μεγάλο διάστημα έβαζα 70αρα ή 75αρα
Το μόνο "πρόβλημα" ήταν στα πολλά κρύα του χειμώνα που ρύθμιζα τη ροή στις 2 στροφές