Παραθέτω αυτό από το siteΤώρα που καλοκαιριάζει κάτι με υψηλό δείκτη προστασίας
Βάλε την πιο ρευστή βαλβολινη
Στο ΚΤΜ έβαζα ένα λάδι της shimano και δεν έπαθε τίποτα το είχα πάρει και ένα εικοσαρικο το λίτρο και κάθε 2.500 τα άλλαζα προληπτικάΕ τότε βάλε mineral oil...
Και με την κατεμολογικη του συμπλέκτη, βάλε baby oil
Μην άγχεσαι, ζεις απλα το όνειρο το περτικαλιΈχει βουλώσει το τουρουτιτι του ΚΤΜ. Πρέπει να αδειάσω το λάδι και να δω τι φταίει.
Οτιδήποτε ακουμπήσει τα πορτοκάλια χαλάει...
Το πρώτο σημείο που θα κοιτάξεις είναι εκεί που βγαίνει το λάδι.Έχει βουλώσει το τουρουτιτι του ΚΤΜ. Πρέπει να αδειάσω το λάδι και να δω τι φταίει.
Κοίτα πέρα από γρατσουνιές και το σφίξιμο που θέλει στα κολάρα (με την αλλαγή λαδιών) μην το ματιασω δεν έχει θέμα.Μην άγχεσαι, ζεις απλα το όνειρο το περτικαλι
Άσε.... Ζω ένα δράμα!!!Έχει βουλώσει το τουρουτιτι του ΚΤΜ. Πρέπει να αδειάσω το λάδι και να δω τι φταίει.
Έβγαλα το σωλήνα από το σώμα, δεν τρέχει.Το πρώτο σημείο που θα κοιτάξεις είναι εκεί που βγαίνει το λάδι.
Βάλε ένα σύρμα στον σωλήνα και παρατήρησε εάν θα βγάλει κάποια σταγόνα από κει.
Το έχεις ονομάσει "εννιακόσιαπενήνταΚούλι";Άσε.... Ζω ένα δράμα!!!
Από την μέρα που έβαλα το 950 στη ζωή μου έχει χαλάσει ο λέβητας του αερίου, το πλυντήριο, το αριστερό μου χέρι, ξεράθηκε μια γλάστρα και πολλά άλλα.....
Πάντως σήμερα που το οδηγησα, πυροβολαει όπως πρέπει....Άσε.... Ζω ένα δράμα!!!
Από την μέρα που έβαλα το 950 στη ζωή μου έχει χαλάσει ο λέβητας του αερίου, το πλυντήριο, το αριστερό μου χέρι, ξεράθηκε μια γλάστρα και πολλά άλλα.....
Μπα, δεν κρατήθηκε ο πωπός σουΠάντως σήμερα που το οδηγησα, πυροβολαει όπως πρέπει....
αρα το σουλινααακιιιιι δεν εχει προβλημα...Έβγαλα το σωλήνα από το σώμα, δεν τρέχει.
Οχι γαμω το φελεκι μου,σταμάτησα του έδωσα το κράνος του,έβαλα μπρος και έφυγα τέρμα γκάζιΜπα, δεν κρατήθηκε ο πωπός σου
Στατικά όχι βέβαια.Έβγαλα το σωλήνα από το σώμα, δεν τρέχει.