Θα γίνει φέτος το γνωστό ή δικό σου;Εγώ το δουλεύω ακόμα. Κάνει που και που κανένα βουλωμα, αλλά τρώει και ανάλογη λάσπη. Εμένα με έχει βολεψει πάρα πολύ αφού δεν ασχολούμαι και είναι πάντα λίγο νωπή με βαλβολινη η αλυσίδα. Τώρα ας πούμε που θα πάω ένα 36ωρο, θα το γεμίσω φεύγοντας, ούτε σπρέι, ούτε σκύψιμο. Και να φύγει λίγο παραπάνω με το πιεστικό φεύγουν όλα.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Το γνωστό, δήλωσα φέτος μετά από 3 χρόνια απουσίας... Θέλω να πιαστώ στη σέλα, πράγμα όχι δύσκολο για το Τ7. Καλό το χώμα, αλλά να ξεσκονιστουμε και λίγο!Θα γίνει φέτος το γνωστό ή δικό σου;
Όχι είναι ακόμα ανοικτές,κλείνουν μεγάλη Δευτέρα αν θυμάμαι καλά.Έκλεισαν οι συμμετοχές; Το ξέχασα εντελώς, ήθελα μια παρθενική εμφάνιση ακόμα φέτος
Κάνε του εξαέρωση!!!Εγώ το έχω περίπου 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό μαζεύει μόνιμα αέρα στο σωληνακι με αποτέλεσμα να μην λιπαινει.
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Το δικό μου από ένα σημείο και μετά δυσλειτουργούσε οπότε του έβαλα χέρι.Να ψωνίσουμε?
Έχει κάνα μαγαζί στην Ελλάδα να το πάρουμε το μαραφέτι?
Ποιό από τα 3 αγοράζουμε?
Ένα παλικάρι που έλεγε πως το έκανε diy, μπορεί να δώσει επιπλέον πληροφορίες?
Θα έχεις και την αλυσίδα καθαρή...
Πραγματικά ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ το λάδωμα. Δηλαδή δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι, να σε βγάζει από αυτό το βάσανο!![]()
Εμένα έσπαγε κάτι μετά από χωμάτινη τσάρκα και το χάρισα στον "βλαμμενο" κόρακαΤο δικό μου από ένα σημείο και μετά δυσλειτουργούσε οπότε του έβαλα χέρι.
Τώρα βέβαια δεν σταματάει να τρέχει όταν σταματάω αλλά κλαιν...![]()
Υπάρχει, το διαφορικό
Πραγματικά ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ το λάδωμα. Δηλαδή δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι, να σε βγάζει από αυτό το βάσανο!![]()
Συγχωρέστε με Ιωάννη, φορτηγά οδηγάω μου έχουν μείνει κουσουρια...
Ναι αλλα τωρα δουλευειΕμένα έσπαγε κάτι μετά από χωμάτινη τσάρκα και το χάρισα στον "βλαμμενο" κόρακα
Ενας μπελάς λιγότερος