Συστημα αυτόματης λίπανσης αλυσίδας.....TUTORO

Εγώ το πέταξα και υσηχασα.

Δουλεύω το κλασσικό τρίπτυχο πινέλο παραφινελαιο βούρτσα σπρευ....

Εγώ το δουλεύω ακόμα. Κάνει που και που κανένα βουλωμα, αλλά τρώει και ανάλογη λάσπη. Εμένα με έχει βολεψει πάρα πολύ αφού δεν ασχολούμαι και είναι πάντα λίγο νωπή με βαλβολινη η αλυσίδα. Τώρα ας πούμε που θα πάω ένα 36ωρο, θα το γεμίσω φεύγοντας, ούτε σπρέι, ούτε σκύψιμο. Και να φύγει λίγο παραπάνω με το πιεστικό φεύγουν όλα.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Εγώ το δουλεύω ακόμα. Κάνει που και που κανένα βουλωμα, αλλά τρώει και ανάλογη λάσπη. Εμένα με έχει βολεψει πάρα πολύ αφού δεν ασχολούμαι και είναι πάντα λίγο νωπή με βαλβολινη η αλυσίδα. Τώρα ας πούμε που θα πάω ένα 36ωρο, θα το γεμίσω φεύγοντας, ούτε σπρέι, ούτε σκύψιμο. Και να φύγει λίγο παραπάνω με το πιεστικό φεύγουν όλα.

Θα γίνει φέτος το γνωστό ή δικό σου;

Θα γίνει φέτος το γνωστό ή δικό σου;
Το γνωστό, δήλωσα φέτος μετά από 3 χρόνια απουσίας... Θέλω να πιαστώ στη σέλα, πράγμα όχι δύσκολο για το Τ7. Καλό το χώμα, αλλά να ξεσκονιστουμε και λίγο!

Τελευταία επεξεργασία:
Έκλεισαν οι συμμετοχές; Το ξέχασα εντελώς, ήθελα μια παρθενική εμφάνιση ακόμα φέτος

Έκλεισαν οι συμμετοχές; Το ξέχασα εντελώς, ήθελα μια παρθενική εμφάνιση ακόμα φέτος
Όχι είναι ακόμα ανοικτές,κλείνουν μεγάλη Δευτέρα αν θυμάμαι καλά.

Ευχαριστώ :)

.

Εγώ το έχω περίπου 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό μαζεύει μόνιμα αέρα στο σωληνακι με αποτέλεσμα να μην λιπαινει.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Κάνε του εξαέρωση!!!

Να ψωνίσουμε? :D

Έχει κάνα μαγαζί στην Ελλάδα να το πάρουμε το μαραφέτι?
Ποιό από τα 3 αγοράζουμε?

Ένα παλικάρι που έλεγε πως το έκανε diy, μπορεί να δώσει επιπλέον πληροφορίες?

Να ψωνίσουμε? :D

Έχει κάνα μαγαζί στην Ελλάδα να το πάρουμε το μαραφέτι?
Ποιό από τα 3 αγοράζουμε?

Ένα παλικάρι που έλεγε πως το έκανε diy, μπορεί να δώσει επιπλέον πληροφορίες?
Το δικό μου από ένα σημείο και μετά δυσλειτουργούσε οπότε του έβαλα χέρι.
Τώρα βέβαια δεν σταματάει να τρέχει όταν σταματάω αλλά κλαιν... :p

Βρε σατανάδες, με τέτοια διαφήμιση θα με κάνετε να ξεθάψω το scottoiler που είχα ξηλώσει από το GT και να το βάλω στο adv.

:ha:ha
Πραγματικά ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ το λάδωμα. Δηλαδή δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι, να σε βγάζει από αυτό το βάσανο! :D

Πραγματικά ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ το λάδωμα. Δηλαδή δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι, να σε βγάζει από αυτό το βάσανο! :D
Θα έχεις και την αλυσίδα καθαρή... ;)
Δεν θα ξαναμαζέψει μάκα έπειτα.

Το δικό μου από ένα σημείο και μετά δυσλειτουργούσε οπότε του έβαλα χέρι.
Τώρα βέβαια δεν σταματάει να τρέχει όταν σταματάω αλλά κλαιν... :p
Εμένα έσπαγε κάτι μετά από χωμάτινη τσάρκα και το χάρισα στον "βλαμμενο" κόρακα
Ενας μπελάς λιγότερος

αυτόματη λίπανση και πράσινα άλογα !!! μην τα ακουμπάτε στις χαμούρες !!

αν πιάνει το χέρι σας λίγο βάλτε ένα δοχειάκι από υγρά φρένων , ένα σωληνάκι με διακόπτη από αυτόματο πότισμα σταγόνας και
όποτε θέλετε ανοίγετε τον διακόπτη για μερικά δευτερόλεπτα εν κινήσει ή στατικά στο κεντρικό στάντ , στάζει λάδι , τον ξανακλείνετε και όλα μια χαρά ...

Υπάρχει, το διαφορικό ;)

Εμένα έσπαγε κάτι μετά από χωμάτινη τσάρκα και το χάρισα στον "βλαμμενο" κόρακα
Ενας μπελάς λιγότερος
Ναι αλλα τωρα δουλευει;)

Back
Top Bottom