Συστημα αυτόματης λίπανσης αλυσίδας.....TUTORO

Από τα 2 που είχα πάρει, το ένα είχα πρόβλημα με την ακίδα μετά από κάποιο καιρό.
Λύθηκε, καθαρίστηκε αλλά δεν συνήλθε.
Το δεύτερο μου έκανε μια τριχοειδή ρωγμή κι έχανε από εκεί.

Όχι δεν θα ξανάπερνα tutoro. Θα κοίταζα κάποιο άλλο.

Έχεις κάνει τα σχετικά καθαρίσματα κτλ που λες Θάνο, η βελόνα παλινδρομεί ελεύθερα, ή κάπου ενδεχομένως "κολλάει";
Κάνει δηλαδη ελεύθερα όλη της τη διαδρομή;
Η βελόνα δουλεύει αλλά για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω μένει πάνω...:muted: αντί να είναι κάτω και να ανεβοκατεβαίνει...
Γι'αυτό και η διαρροή όταν είναι στάσιμο....

Η βελόνα δουλεύει αλλά για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω μένει πάνω...:muted: αντί να είναι κάτω και να ανεβοκατεβαίνει...
Από πικάπ είναι???
Μάλλον δεν έχει πάθει τίποτα τίποτα τίποτα δεν έχει τίποτα τίποτα τίποτα τίποτα τίποτα...

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Βρε μπας και έχεις ακομα το μαγνητάκι στο καπάκι; :friend:

Στην επάνω θέση δηλαδή, κάπου "σφηνώνει", να το πούμε έτσι, και κάθεται εκεί!!!
Εγώ θα το πάλευα μέχρι να βρω, αν είναι κάτι στραβό, ή αν σφηνώνει κάπου!!! Δεν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις!!!!

Δεν πληρώσατε επιπλέον φόρους;
Με απλό ταχυδρομείο τα έχει στείλει;
Δεν θυμάμαι Γιώργο τι είχε γίνει.
Αυτό που θυμάμαι είναι ότι όσα λεφτά μας έβγαλε στην διαδικασία πληρωμής το site, τόσα πληρώσαμε και μας ήρθε!

Υπαρχει και αυτο το συστημα
Εγω εχω βαλει αντιγραφο του απο το alli και επειδη κατα την λειτουργια του ειχε μεγαλη ροη προσθεσα στο σωληνακι εναν διακοπτη για να ρυθμιζω απο καιρο σε καιρο την ροη

Μετα απο περιπου δυο χρονια χρησης ενα O-ring που εχει χαλασε με αποτελεσμα να εχει διαρροη Πρεπει να το αντικαταστησω αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα
Viber-2023-04-29-18-55-35-021.jpg

Υπαρχει και αυτο το συστημα
Εγω εχω βαλει αντιγραφο του απο το alli και επειδη κατα την λειτουργια του ειχε μεγαλη ροη προσθεσα στο σωληνακι εναν διακοπτη για να ρυθμιζω απο καιρο σε καιρο την ροη

Μετα απο περιπου δυο χρονια χρησης ενα O-ring που εχει χαλασε με αποτελεσμα να εχει διαρροη Πρεπει να το αντικαταστησω αλλα δεν εχω αξιωθει ακομα
Viber-2023-04-29-18-55-35-021.jpg

Διαβάζω τις οδηγίες του ορίτζιναλ και λέει να το ανοίγεις για 3 λεπτά κάθε 200 300 χιλιόμετρα. Όχι να το έχεις συνέχεια ανοιχτό.
Δηλαδή αντί να έχεις το σπρέι και να ρίχνεις κάθε 200 300 χιλιόμετρα, ανοίγεις το διακόπτη και τρέχει για λίγο λάδι στην αλυσίδα.
Εσύ έτσι το χρησιμοποιείς;

Ποιό είναι το καλύτερο φτηνό σπρέι για λίπανση αλυσίδας;

Ποιό είναι το καλύτερο φτηνό σπρέι για λίπανση αλυσίδας;
70αρα βαλβολινη σε ένα μπουκάλακι με στόμιο χαμηλής ροής. Τσάμπα και η καλύτερη λίπανση έβα....
Να θυμάσαι πως ό,τι λερώνει, λιπαίνει. ;)

το σάλιο :roflmao:

Καλά εδώ έχω άφθονο παρθένο ελαιόλαδο. Μπορώ να χρησιμοποιώ το τελευταίο μισό κιλό του ντενεκέ με τα κατακάθια που το πετάω, αλλά θέλω κάτι πιο εξειδικευμένο. :D

Τσάμπα και η καλύτερη λίπανση έβα....

Και συ ο Αδάμ???
Ποια είναι τούτη η Έβα ρε...
Μολογα...

Καλά εδώ έχω άφθονο παρθένο ελαιόλαδο. Μπορώ να χρησιμοποιώ το τελευταίο μισό κιλό του ντενεκέ με τα κατακάθια που το πετάω, αλλά θέλω κάτι πιο εξειδικευμένο. :D

Άμα έχουμε μούργα υπάρχει πρόβλημα ποιότητας.

Βαλβολίνη βάζουν οι γνώστες
8€ / διετία

Διαβάζω τις οδηγίες του ορίτζιναλ και λέει να το ανοίγεις για 3 λεπτά κάθε 200 300 χιλιόμετρα. Όχι να το έχεις συνέχεια ανοιχτό.
Δηλαδή αντί να έχεις το σπρέι και να ρίχνεις κάθε 200 300 χιλιόμετρα, ανοίγεις το διακόπτη και τρέχει για λίγο λάδι στην αλυσίδα.
Εσύ έτσι το χρησιμοποιείς;
Ετσι λειτουργει Το γυρνας δεξιοστροφα, δημιουργειται πιεση στο δοχειο η οποια εκτονωνεται ριχνοντας το λαδι (βαλβολινη) απο το σωληνακι στην αλυσιδα
Δεν ξερω για το γνησιο αλλα στην κινεζικη κοπια υπηρχε πολυ μεγαλη ροη Στο μισο λεπτο εριχνε ολη την ποσοτητα μεχρι να εξισωθει η πιεση στο δοχειο Γι αυτο εβαλα διακοπτη-ρυθμιστη ροης

Back
Top Bottom