Σύστημα μέτρησης πλαισίου χωρίς αποσυναρμολόγηση

lleonidas

Μέλος
Όνομα
Λεωνίδας
Μοτό
Αμήχανος!
Η εταιρεία Motocert εισάγει το σύστημα αυτό το οποίο αναλύεται εδώ και παρέχει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ασφαλή αποτελέσματα ''χωρίς να λυθεί ούτε βίδα'' και χωρίς να υπάρχει περίπτωση αλλοίωσης από εξωγενείς παράγοντες.
Όσο για το κόστος, οι τιμές ξεκινούν από 50€ και φτάνουν μέχρι και έξι φορές επάνω, αναλόγως την μοτοσυκλέτα και την υπηρεσία που διαλέγει κανείς, γιατί η μέτρηση του πλαισίου είναι ένα μόλις κομμάτι. Η MotoCert μπορεί να προχωρήσει πολύ πιο ειδικά για αγωνιζόμενους και για όσους το ψάχνουν πραγματικά για να επέμβουν στην ρύθμιση γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας…
Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει, ας γράψει δύο λόγια.
 

rodouma

::..PRoVoΚάΤωΡ..::
Περιοχή
W
Όνομα
T
Μοτό
::..GT..::
Νομίζω ότι είναι κάτι που έλλειπε από την Ελληνική αγορά και ίσως να μπορεί να βοηθήσει την αξιοπιστία στις μεταπωλήσεις μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών...
 

Jman

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
CRF 1000
Πρόκειται για το πιο ακριβές σύστημα μέτρησης πλαισίου και γεωμετρίας της μοτοσυκλέτας.
Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται καμία αποσυναρμολόγηση, και σε λιγότερο απο1 ώρα έχεις πλήρη εικόνα της κατάστασης της μοτοσυκλέτας.
Το σύστημα δεν μετράει μόνο πλαίσιο, αλλά και πιρούνι και ψαλίδι
Το χρησιμοποιεί επίσημα ήδη η BMW & YAMAHA
ΕΔΩ υπάρχει όλος ο τύπος που αναφέρετε στην υπηρεσία αυτή.
Πραγματικά έλειπε από την αγορά! Οτι πρέπει για την αγορά και πώληση μεταχειρισμένης moto, αλλά και για την πραγματογνωμοσύνη των ασφαλιστικών εταιριών.
 
Top Bottom