Ταξίδι Νότια Ευρώπη

papg

Μέλος
Περιοχή
Νέα Αγχίαλος Μαγνησίας.
Όνομα
Γεώργιος
Μοτό
Honta Cbf 600s/2005
Σκέφτομαι αρχές Μαίου μα επιχειρήσω με την γριά μου(cbf600s) μία εξόρμηση, χωρίς πίεση χρόνου προς Ιταλία μέχρι Πορτογαλία όσο αντέξω (60+γαρ) διασχίζοντας παραθαλάσσιες οσο το δυνατόν διαδρομές. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα δεν σκαμπάζω γρί από ξένες γλώσσες,Με την τεχνολογία τα πάω γενικώς καλά. Με μεταφραστή στο Smartphone θα μπορέσω να βγάλω άκρη για τα βασικά ή στο τέλος θα με ψάχνουν.

Jericho

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
KTM 950 Adventure S - Suzuki DR-Z 400
Με λίγο υπομονή και Google translate θα κάνεις δουλειά. Πλέον μεταφράζει και κατευθείαν (μιλάς και μεταφράζει σε κείμενο), καθώς επίσης μεταφράζει και εικόνες ή ό,τι βλέπει η κάμερα του κινητού.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Σοβαρά τώρα
Μπορείς ν αράξεις στο Ότραντο σαν βάση κι από εκεί να κάνεις τσάρκες σ όλη τη Ν Ιταλία
Δεν χρειάζεται να γ.... στα χλμ
Γνώμη μου

drogo

Μέλος
Περιοχή
Ωρωπος
Όνομα
Θωμας
Μοτό
Norden 901, EXC 4OO,
Σοβαρά τώρα
Μπορείς ν αράξεις στο Ότραντο σαν βάση κι από εκεί να κάνεις τσάρκες σ όλη τη Ν Ιταλία
Δεν χρειάζεται να γ.... στα χλμ
Γνώμη μου
Κοιτα μην παρει τη ζωντοχηρα μαζι και γινεις χορηγος...καταλληλης αγωγης...φαρμακειο δεν εχεις ειπαμε? ;)

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Κοιτα μην παρει τη ζωντοχηρα μαζι και γινεις χορηγος...καταλληλης αγωγης...φαρμακειο δεν εχεις ειπαμε? ;)
Μπορεί να έχει και φίλη η ζωντοχήρα και να τα πιούμε μαζί τα μπλε στην υγειά μας όμως....
:cool:

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
R1250r
Ξεκινάς και αν έχεις χρόνο, είναι εύκολη βόλτα.
Google translate και θα βρεις ακρη

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Σκέφτομαι αρχές Μαίου μα επιχειρήσω με την γριά μου(cbf600s) μία εξόρμηση, χωρίς πίεση χρόνου προς Ιταλία μέχρι Πορτογαλία όσο αντέξω (60+γαρ) διασχίζοντας παραθαλάσσιες οσο το δυνατόν διαδρομές. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα δεν σκαμπάζω γρί από ξένες γλώσσες,Με την τεχνολογία τα πάω γενικώς καλά. Με μεταφραστή στο Smartphone θα μπορέσω να βγάλω άκρη για τα βασικά ή στο τέλος θα με ψάχνουν.
Εξάλλου και αγγλικά να τους μιλήσεις ιταλικά θα σου απαντήσουν τα παλιό μουσολινακια.... Χαχαχαχα βουρ στα ταξίδια , εγώ πλέον μιλάω σε όλους ελληνικά και με καταλαβαίνουν πιο καλά

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Top Bottom