Ταξίδι Τυνησία /ενγραφα/εξουσιοδότηση/

galanakop

Μέλος
Περιοχή
tripolitsa
Όνομα
Nikos
Μοτό
BMW 1250GSA
Aprilia Tuareg 660
Vespa gts 300
KTM 350 EXC-F 23
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς έγγραφα χρειάζονται όταν η μηχανή δεν είναι στο όνομα σου για Τυνησία που θα πάω τον Οκτώβριο;
Θέλει εξουσιοδότηση στα γαλλικά και στα ελληνικά από ΚΕΠ η αστυνομία ;
Κάτι άλλο;


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Voltakias_950

Μέλος
Όνομα
Χάρης
Μοτό
Ktm 1190 adventure
Παρακολουθώ το θέμα κατά καιρός γιατί με ενδιαφέρει.Εχει τύχη παρόμοια περίπτωση αλλά στην Τουρκία βέβαια.παραλιγο να μη με αφήσουν να μπω.τα κατάφερα με το ζόρι αλλά ο υπάλληλος μου ειπε αυστηρά μεχρι Κωνσταντινούπολη και πίσω.
 

dorso

Μέλος
Όνομα
Nikos
Μοτό
990 adventure s
Εκτός Ευρώπης είναι λίγο θέμα..Στην Ρωσία ένα παλικάρι δεν τον άφησαν γιατί το αυτοκίνητο ήταν στο όνομα του πατέρα του.. Εννοείται είχε εξουσιοδότηση από τον πατέρα του μεταφρασμένη..Πιστεύω είναι κ σε τι υπάλληλο θα πέσεις..
 

dimitris777

Μέλος
Περιοχή
Αλεξανδρουπολη
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
V STROM 650 XT
Φιλε θα ζοριστεις. Τα συννορα Ειναι πο μονα τους μια περιπετεια να τα περασεις λογο χαρτουρας φαντασου με ξενο οχημα!!!!!
Το 2013 πηγα, 2 ωρες εκανα με πολλες "σφηνες" στις ουρες! Καλη τυχη!
 

Magelanos

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα-Ίλιον
Όνομα
Πανος
Μοτό
1)BMW K1200S
2)BMW F650
Πήγα τό 2021 και 2022 τά πράγματα έχουν απλοποιηθεί πάρα πολύ, μέχρι πού σέ βοηθάνε νά συμπληρώσεις την γραφειοκρατία. Όσο για αυτό που ρωτάς ένα τηλέφωνο στην εδώ πρεσβεία τους, θά σού λυθεί ή απορία :friendship:
 

John Garlic

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
BMW R1200GS 2012 Triple Black
Καλησπέρα. Εγώ πήγα Τυνησία το 2022, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κάποιοι καλοθελητές εκεί σε βοηθάνε να συμπληρώσεις τα χαρτιά ωστόσο πρέπει να πω και να τονίσω ότι οι υπάλληλοι εκεί ασχολήθηκαν πολύ με τον αριθμό πλαισίου της μηχανής, έψαξαν δηλαδή να δουν που είναι πάνω στη μηχανή και να το αντιστοιχίσουν με την άδεια και τα στοιχεία σου και το διαβατήριο. Είναι πιθανό να δημιουργήσουν πρόβλημα και ίσως μια εξουσιοδότηση να βοηθούσε αλλά παίρνεις το ρίσκο να πας μέχρι εκεί για να το μάθεις? Αν το κάνεις, απλά ότι χαρτί φτιάξεις ας περάσει από την εδώ πρεσβεία τους διότι μια απλή σφραγίδα της αστυνομίας μας δε τους λέει τίποτα ούτε που θα την έχουν ξαναδεί δηλαδή.
 
Top Bottom