sugariasgeorge
οδηγος της γλυκοΓιωργαινας
μ΄αρεσεις....με το δαχτυλο στη σκανδαλη...Δεν πάτησε χώμα. Πήγαμε μόνο άσφαλτο
Για τα λοιπά από κοντά κάποια στιγμή!
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
από κοντα

μ΄αρεσεις....με το δαχτυλο στη σκανδαλη...Δεν πάτησε χώμα. Πήγαμε μόνο άσφαλτο
Για τα λοιπά από κοντά κάποια στιγμή!
Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τζωρτζη εισαι καλοδεχούμενος και το ξερεις....Εννοείται ότι δεν πάτησα χώμα, εκτός από ελάχιστα σπασμένα κομμάτια. Τότε έξω από τα Μάρμαρα, έκανε αρκετό χώμα για 2 ζωές το ΜΤ, δεν πρόκειται να ξαναπατήσει, μου το έχω υποσχεθεί. Τα υπόλοιπα από κοντά.![]()
Toν εχω και φώτο αλλα δυστυχώς το κλικ μου ηταν ελαχιστα πριν το <ξξξξξ>.
![]()
Με τα παντα πας παντουΚαι που δεν εχω πάει με το σκούτερ.. Απο Θεσσαλονίκη εως Καλαμάτα σε εκδρομές του Earth explorer Μακεδονία-Εβριτανια κτλπ...
Αντάξιος συνοδοιπόρος δεν κολλάνε πουθενά... Ιδικά στον Άγιο (προποκη Εύβοια) έχει δώσει πολλές φορές ρεσιτάλ... Χαχαχαχα
Υ.Γ. Μηχανή ομως δεν είναι κανένα τους![]()
![]()
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]()
ΧαχαχαχαΕδώ πας εσύ με το χαρχαλο των 122 ίππων .... Τα scooter δεν θα πάνε ???!!!!
Στάλθηκε από τον επιχειρησιακό S7.....
Κάθε μέρα πάνε στη ζούγκλα της Αθήνας μαχόμενα την υπέρτατη κίνηση - πήξιμο - κουβαλώντας τα πάντα όλα και όχι μόνο.οι scooterαδες δεν πανε πουθενα τωρα?
η κανουν προπηνηση
κι εγω σκουτερ εχω παρεπιπτοντως
Το εξηγείς λίγο αυτό αν θέλεις;Υ.Γ. Μηχανή ομως δεν είναι κανένα τους
Ό,τι κανένα σκούτερ δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτό που σου προσφέρει μια μηχανή... Και επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολύ ικανά σκούτερ όπως (TMAX/C600/SRV850/AK550) (Δεν βάζω στην λίστα το Integra 750 Για τι για μένα δεν είναι σκούτερ) κανένα σκούτερ (πιστεύω) δεν μπορει να σου προσφέρει το συναίσθημα του κατεβάσματος για παράδειγμα σε μια στροφή ή κανένα σκούτερ για παράδειγμα δεν μπορεί να σου προσφέρει μια σούζα κτλπ...Το εξηγείς λίγο αυτό αν θέλεις;