Ταχύτατος ο Περιστεράς στο MiniGP Ιταλίας

Peristeras Tyres

Μέλος
Επαγγελματίας
Όνομα
Nikki's
Με την 5η θέση στις αποσκευές του από τον αγώνα του MiniGp στην Ιταλία επιστρέφει ο Γιάννης Περιστεράς.

Ο αγώνας που προσμετρά για το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV, έχει παγκόσμιο χαρακτήρα καθώς συμμετέχουν οι καλύτεροι μικροί αναβάτες του κόσμου και ο συναγωνισμός είναι ιδιαίτερα έντονος.

Ο Γιάννης Περιστεράς το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στην πίστα Franciacorta καθώς κατάφερε ξεκινώντας από το τέλος, σε μόλις 8 γύρους που είχε διάρκεια ο αγώνας να φθάσει μέχρι την 5η θέση.

Το εντυπωσιακό ήταν παρουσίασε ένα ιδιαίτερα σταθερό γυρολόγιο ενώ οι ταχύτεροι γύροι του ήταν ίδιοι με των αναβατών που έδιναν μάχη για το βάθρο.
Αν ο αγώνας είχε ακόμα μερικούς γύρους με τον ρυθμό που είχε αποκτήσει ο μικρός ταλαντούχος αναβάτης θα διεκδικούσε με ιδιαίτερες αξιώσεις μια θέση στο βάθρο, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί στον επόμενο αγώνα.




 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
μπραβο σε ολους σας!!!!!
 

ΗΛΙΑΣ

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
XLV 1000, XRV 650, HUSKY WR 250
Μπράβο στον "μικρό" και σε ανώτερα!!
Κι ένα ΜΕΓΆΛΟ μπράβο σε αυτούς που τον στηρίζουν !!

AfricafoN
 

paschalis

gone4riding
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
Πασχάλης
Μοτό
R 1200 GS 'O4
Eυγε!!

p.s.
Να πω κατι στον πατερα που ο δικος μου δεν το ακουσε...
Δωσε στο τσακαλι οσα μηχανακια και λαστιχα χρειαζεται για να μεινει μακρια απο το ''φραπέ''....
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
http://www.bikerspirit.net/main/o-giannis-peristeras-5os-sto-civ/

Ο Γιάννης Περιστεράς με 50 βαθμούς ειναι στην 5η θέση στο CIV
Δημοσιεύτηκε 30 July 2016 Από τον BikerSpirit

Ο 11χρονος Γιάννης Περιστεράς που συμμετέχει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV, στην κατηγορία Pre MiniGP με Metrakit 50, πήρε την 6η θέση, στον πέμπτο Αγώνα της χρονιάς και με έναν Αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση του θεσμού, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 50 βαθμούς.

Ο μαθητής της Έκτης Δημοτικού (από τον Σεπτέμβριο), φέτος έκανε το μεγάλο βήμα και με την υποστήριξη της οικογένειάς του κυρίως, αγωνίστηκε στο δύσκολο αυτό Πρωτάθλημα, με αντιπάλους οδηγούς μέχρι 13 χρόνων, με πολύ περισσότερη εμπειρία, προπόνηση και κυρίως με γνώση των πιστών.

Ο Έλληνας πιλότος έδειξε από το ξεκίνημα του θεσμού στις δοκιμές ότι έχει όλο το καλό υπόβαθρο, στο να αναπτυχθεί οδηγικά και με πολύ όρεξη για μάθηση και εξέλιξη, κάνει συνεχείς προπονήσεις στην Ελλάδα και προσπαθεί να μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις Ιταλικές πίστες. Έχει ήδη καταφέρει να φθάσει μέχρι τη 2η θέση σε Κατατακτήριες Δοκιμές, ενώ είδε το όνομά του στην 1η θέση του επίσημου Ζεστάματος πριν από έναν από τους πέντε Αγώνες.

Στον πρόσφατο Αγώνα στο Circuito di Pomposa κατάφερε να πάρει την 5η θέση και να διευρύνει τις εμπειρίες του, καθώς αντιμετώπισε μέσα στην ημέρα τη βρεγμένη πίστα που στέγνωσε μετά και έδειξε να προσαρμόζεται γρήγορα σε όλες τις συνθήκες.

Εν όψη του τελευταίου Αγώνα της χρονιάς, που θα γίνει στην πίστα Vallelunga τον Σεπτέμβριο, αντί για διακοπές ο Γιάννης συνεχίζει τις προπονήσεις και στο καρτ, μετά από μια μικρή διακοπή που τον βρήκε στην Tavullia, στους χώρους του αγαπημένου του οδηγού Valentino Rossi.


Share this:
 
Top Bottom