Τα πτηνά στον δρόμο και πάλι

surikenjim

Μέλος
Περιοχή
Ν.ΚΟΣΜΟΣ
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μοτό
kawasaki KLX250S
Τελείωσε το lockdown λοιπόν, και με τον φίλο Νίκο, μετά από αναβολές λόγω υποχρεώσεων και άλλων καταστάσεων, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το Σάββατο μια μεγάλη βόλτα πάνω στα παπιά μας.
Τα δύο innova, παλιό και καινούργια ξεκίνησαν μαζί με τους αναβάτες τους με προορισμό την προσφιλή Εύβοια και συγκεκριμένα την Λίμνη. Η διαδρομή, μετά την εθνική, πάντα γραφική και στριφτερή, μας οδήγησε σχετικά σβέλτα στον πασίγνωστο Αλεξίου για την πρώτη στάση της ημέρας και βρεθήκαμε να απολαμβάνουμε καφέ και λουκουμάδες στην δροσιά της περιοχής. Κατόπιν, φρεσκαρισμένοι, συνεχίσαμε μέσω του γνώριμου στους περισσότερους δρόμου για την Λίμνη, όπου φτάσαμε τελικά, γεμίζοντας εικόνες από νησί την ματιά μας και τον εγκέφαλο μας. Περιδιαβάσαμε για λίγο την παραλία, από την μια άκρη ως την άλλη χαζεύοντας το τοπίο.


Τότε ξαφνικά μας μπήκε η ιδέα, μέσω ολιγόλεπτης συζήτησης, να δοκιμάσουμε να πάμε μέσω του δρόμου για Ροβιές στους καταρράκτες Δρυμώνας. Όπερ και εγένετο. Η διαδρομή έως εκεί φοβερή, μέσα στο δάσος και το βουνό, απαιτητική πολύ για τα παπιά, που όμως δεν κατάλαβαν τίποτα τελικά. Φτάσαμε στον καταρράκτη και αφήνοντας τα μηχανάκια να κρυώσουν λίγο, κατεβήκαμε το πλακόστρωτο μονοπάτι ως κάτω, αντικρίζοντας μια εικόνα μαγική, βγαλμένη από παραμύθι. Υπήρχε ελάχιστος κόσμος, δυστυχώς όμως εμείς δεν είχαμε μαγιό μαζί μας, δεν ήταν αυτός ο αρχικός προορισμός μας, απλά προέκυψε μέσα από την τρέλα που κουβαλάμε. Δεν πειράζει, θα βουτήξουμε την επόμενη φορά.


Μαζέψαμε παρόλα αυτά μπόλικη δροσιά, ξεκουραστήκαμε, και η συνέχεια δόθηκε με την κατάβαση στην παραλία της Αγίας Άννας για μεσημεριανό άραγμα και φαγητό. Φυσικά επειδή οι πάπιες είναι παντός εδάφους, δεν παραλείψαμε να οδηγήσουμε ως το τέλος του χωματόδρομου προς Κρύα Βρύση, και να τις βάλουμε και στην άμμο σε ένα kind of off road testing. Καλά μιλάμε πάνε παντού, τηρουμένων των αναλογιών, ενώ το ανύπαρκτο βάρος με την χαμηλή θέση οδήγησης δημιουργεί συνθήκες και για παιχνίδι ακόμα.


Γεμίσαμε λοιπόν τα στομάχια μας και κατά το απογευματάκι ξεκινήσαμε να επιστρέφουμε. Σύντομη στάση στο Βαθύ για παραδοσιακό καφεδάκι, και πίσω στην Αθήνα, έχοντας γράψει ένα σύνολο 375 χιλιομέτρων σε μια χορταστική ημέρα.
Καλό καλοκαίρι και καλές βόλτες σε όλους!!
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Μία απόφαση είναι όλα τελικά...
Καλό καλοκαίρι και σε σας...! :ok:
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Έτσι.. Σημασία ο καβαλαρης.
Καλό καλοκαιρι
 

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.
Η αποδόμηση του ταξιδιωτικού δηθεν από πιστόνια με ελάχιστες διαμέτρους κ διαδρομές.
Δίνετε ιδέες ωραίες...
 
Top Bottom