Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς!!!!!Με κάνετε να θέλω να κρατήσω το 990 για πάντα
Σατανάδες![]()
Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς!!!!!Με κάνετε να θέλω να κρατήσω το 990 για πάντα
Σατανάδες![]()
Καλά να περάσετε.Αύριο Θεού θέλοντος δουλειάς και καιρού επιτρέποντος λέμε να πάμε μία βόλτα προς Βάλια Κάλντα.
Εκκίνηση από Τρίκαλα (μάλλον) σχετικά νωρίς.
Οχι οτι μπορω να ερθω, μιας και ειμαι στο νησι… αλλα ποια μερα;Λεπόν... της τελευταίας στιγμής γιατί είναι όλα άνω κάτω αυτές τις μέρες.
Καφεδάκι Γαλαξίδι ή καφεβάφλα Ιτέα εκεί που είχε προτείνει ο onroad νομίζω "το αρχοντικό" λεγόταν.
Αναχώρηση 9 το αργότερο, διαδρομή από Θήβα/Δίστομο/Δεσφίνα κλασικά. Είχα την σκέψη του να δω το κομμάτι προς Πόρο που λένε ότι είναι καλό αλλά ο χρόνος δεν φτάνει και πίεση σε άγνωστο μέρος δεν είναι διασκεδαστική.
Είναι πιθανό να έρθει ο barbadinos, είχε πει και ο labros να ειδοποιήσουμε. Αναχώρηση 9 το πολύ από McDonalds, θέλουμε ένα δίωρο να πάμε πες (συντηρητική γκουγκλάδικη προσέγγιση) να κάτσουμε να πιούμε καφέ με την ησυχία μας και γυρνάμε να κάνουμε τις δουλειές μας.
Καλα να περάσετε Γιαννη! Αγαπημένη διαδρομή η συγκεκριμένη .Αύριο το πουρνό, εξ ου και το "τελευταία στιγμή"
Μην ξεχασεται να κανετε το κλειστό πιστάκι του λεμονοδάσους!Και μου λέει ο barbadinos ότι έχει πιθανότητες βροχής στα βόρεια, όντως έτσι φαίνεται. Όχι κάτι σοβαρό αλλά στο "χειρότερο" σημείο δηλαδή πάνω στο καλό στροφιλικι στο βουνό.
Πρότεινε αλλαγή προορισμού σε Γαλατά Τροιζηνίας, στην διαδρομή δίνει βροχή το απόγευμα που δεν μας νοιάζει, οπότε ραντεβού στην γέφυρα Μεταμόρφωσης στον Στεργίου/BP ίδια ώρα.
πάτε στα μέρη μου. Πολύ όμορφη διαδρομή, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω.Και μου λέει ο barbadinos ότι έχει πιθανότητες βροχής στα βόρεια, όντως έτσι φαίνεται. Όχι κάτι σοβαρό αλλά στο "χειρότερο" σημείο δηλαδή πάνω στο καλό στροφιλικι στο βουνό.
Πρότεινε αλλαγή προορισμού σε Γαλατά Τροιζηνίας, στην διαδρομή δίνει βροχή το απόγευμα που δεν μας νοιάζει, οπότε ραντεβού στην γέφυρα Μεταμόρφωσης στον Στεργίου/BP ίδια ώρα.