Που φαγατε?Μια πολύ ωραία βόλτα της τελευταιας όντως στιγμής με καλη παρέα πάνω από όλα. Χάρηκα πολύ παιδιά που σας γνώρισα και εννοείται θα ξαναβολταρουμε με την πρώτη ευκαιρία![]()
Που φαγατε?Μια πολύ ωραία βόλτα της τελευταιας όντως στιγμής με καλη παρέα πάνω από όλα. Χάρηκα πολύ παιδιά που σας γνώρισα και εννοείται θα ξαναβολταρουμε με την πρώτη ευκαιρία![]()
Στο Μουραγιο στο Κιατο . Εχει φρεσκο ψαρι (ο γαυρος μυριζε θαλασσα!!!) σωστες τιμες -ασε που μας εκατσε καλη και περναγε το καρναβαλι απο εμπρος οποτε ειχαμε και θεαμα φουλ εκτος της θαλασσας φυσικα που ηταν απο την αλλη .Που φαγατε?
Kαλη επιλογηΣτο Μουραγιο στο Κιατο . Εχει φρεσκο ψαρι (ο γαυρος μυριζε θαλασσα!!!) σωστες τιμες -ασε που μας εκατσε καλη και περναγε το καρναβαλι απο εμπρος οποτε ειχαμε και θεαμα φουλ εκτος της θαλασσας φυσικα που ηταν απο την αλλη .
......χμμμ γελαει ο φιλος Πανος.. HAWK_46 Εχεις μαγαζι κατω Ελευθέριε ??
Nα μας ενημερωνετε να ξερουμε τους δικους μας ανθρωπους ρεμαλια της Φωκιωνος Νεγρηη
Καλη Σαρακοστη σε ολους!!
Υπόψιν ο Χελιώτης λέει θα δίνει πλέον την διαδρομή και σε Roadbook για όσους θέλουν να κάνουν εξάσκηση σε αυτό. Μπράβο του γιατί αυτό θέλει πολύ δουλειά για να βγει, και στο κόστος που το κάνει είναι τσάμπα!Θα πάει κανείς Χελιώτη το άλλο σκ?
Στο ερώτημα δεν απαντάς όμωςΥπόψιν ο Χελιώτης λέει θα δίνει πλέον την διαδρομή και σε Roadbook για όσους θέλουν να κάνουν εξάσκηση σε αυτό. Μπράβο του γιατί αυτό θέλει πολύ δουλειά για να βγει, και στο κόστος που το κάνει είναι τσάμπα!
Δεν θυμάμαι την ανακοίνωση, ρίχνω μελέτη και θα επανέλθω.Στο ερώτημα δεν απαντάς όμωςθα ερθεις?
Θα πάω ναιΘα πάει κανείς Χελιώτη το άλλο σκ?
Μόνος ?Θα πάω ναι
Θα είναι ο dt z, 1 φίλος ακόμα με 2 δικούς του φίλους,Μόνος ?
Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε παρέα γιατί θα είμαι με το μεγάλο και δεν θα μπορώ να κρατήσω γρήγορο Ρυθμό.ισως όμως συμπαισουμε σε κάποια κομμάτια.εγω βρήκα δωμάτιο στο λιβάδι επάνω.θα τσεκαρω κ το χάνι να δω αν έχει ακόμα δωμάτιαΘα είναι ο dt z, 1 φίλος ακόμα με 2 δικούς του φίλους,κλείσαμε στο χάνι ζεμενου πριν την Αραχωβα. Αν θες πάμε οδικός παρέα και το κάνουμε παρέα.
Ένας φίλος θα είναι με 1190 οπότε μην αγχώνεσαι για ρυθμό. Εαν εγώ θέλω να πάω πιο γρήγορα πάω και μετά από λίγο ξαναβρισκομαστε, σιγά. Πάμε να περάσουμε καλά πάρε και στο χάνι ναι.Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε παρέα γιατί θα είμαι με το μεγάλο και δεν θα μπορώ να κρατήσω γρήγορο Ρυθμό.ισως όμως συμπαισουμε σε κάποια κομμάτια.εγω βρήκα δωμάτιο στο λιβάδι επάνω.θα τσεκαρω κ το χάνι να δω αν έχει ακόμα δωμάτια![]()
ελα κανονίσου Μήτσε, Σαββατο πρωί αναχώρησηΔεν ξέρω αν θα το κάνουμε παρέα γιατί θα είμαι με το μεγάλο και δεν θα μπορώ να κρατήσω γρήγορο Ρυθμό.ισως όμως συμπαισουμε σε κάποια κομμάτια.εγω βρήκα δωμάτιο στο λιβάδι επάνω.θα τσεκαρω κ το χάνι να δω αν έχει ακόμα δωμάτια![]()
Καλημέρα και καλή βόλτα.Καλημερες, που πινουμε καλο καφε στο Λεωνιδιο? Επισης δεν βλεπω στον ταβερνοχαρτη που εχει φτιαξει ο Γιαννης Aldebaran
μαγαζι για φαγητο στα Πουληθρα η στον Κοσμα. Προταση καποιος? Λεμε για δικαβαλη βολτα σημερα προς την περιοχη.
Θα φυγουμε κατα τις 9.30 απο Ωρωπο, αν καποιος θελει, καλοδεχουμενος.
Την επόμενη φορά (δυστυχώς έχω δουλειά σήμερα) θα δω την πρόταση σουγκαρ νταντιΚαφέ στο ΚΑΛΥΕ ...
Ίσως μακράν ο καλύτερος καφές στο Λεωνίδιο...
Στον Κοσμά είναι υπέροχα...Καλημέρα και καλή βόλτα.
Το ΔΙΠΟΡΤΟ είναι ωραίο για καφέ στο Λεωνίδιο.
ΕΔΩ
Στον Κοσμά στην κεντρική πλατεία όπου δείτε νάχει κόσμο καθήστε.
πουλιθρα μυρτωο,,,κοσμας μπασαραμΚαλημερες, που πινουμε καλο καφε στο Λεωνιδιο? Επισης δεν βλεπω στον ταβερνοχαρτη που εχει φτιαξει ο Γιαννης Aldebaran
μαγαζι για φαγητο στα Πουληθρα η στον Κοσμα. Προταση καποιος? Λεμε για δικαβαλη βολτα σημερα προς την περιοχη.
Θα φυγουμε κατα τις 9.30 απο Ωρωπο, αν καποιος θελει, καλοδεχουμενος.