Της τελευταίας στιγμής...

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Μια πολύ ωραία βόλτα της τελευταιας όντως στιγμής με καλη παρέα πάνω από όλα. Χάρηκα πολύ παιδιά που σας γνώρισα και εννοείται θα ξαναβολταρουμε με την πρώτη ευκαιρία :friendship:
Που φαγατε?

Athanbiker

"..You will never walk alone "
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Θανος
Μοτό
YamaTDM900 abs 05
Africa queen adv 24
Που φαγατε?
Στο Μουραγιο στο Κιατο . Εχει φρεσκο ψαρι (ο γαυρος μυριζε θαλασσα!!!) σωστες τιμες -ασε που μας εκατσε καλη και περναγε το καρναβαλι απο εμπρος οποτε ειχαμε και θεαμα φουλ εκτος της θαλασσας φυσικα που ηταν απο την αλλη .

......χμμμ γελαει ο φιλος Πανος.. HAWK_46 Εχεις μαγαζι κατω Ελευθέριε ??

Nα μας ενημερωνετε να ξερουμε τους δικους μας ανθρωπους ρεμαλια της Φωκιωνος Νεγρηη :p:D

Καλη Σαρακοστη σε ολους!!

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Στο Μουραγιο στο Κιατο . Εχει φρεσκο ψαρι (ο γαυρος μυριζε θαλασσα!!!) σωστες τιμες -ασε που μας εκατσε καλη και περναγε το καρναβαλι απο εμπρος οποτε ειχαμε και θεαμα φουλ εκτος της θαλασσας φυσικα που ηταν απο την αλλη .

......χμμμ γελαει ο φιλος Πανος.. HAWK_46 Εχεις μαγαζι κατω Ελευθέριε ??

Nα μας ενημερωνετε να ξερουμε τους δικους μας ανθρωπους ρεμαλια της Φωκιωνος Νεγρηη :p:D

Καλη Σαρακοστη σε ολους!!
Kαλη επιλογη
Υπαρχει ενα προς Caribbean, νομιζω τωρσ λεγεται Τροπικανα, αλλα οταν το ειχε παλια ενας απο Αγια Βαρβαρα ηταν καλο.
Τωρα δεν ξερω απο ποιοτητα, αλλα πριν κατι χρονια ηταν φαρμακειο. Για αποφυγη, μαζι με το Πεινακιο και την Αννουλα.
Καλη και η Αυρα.
Εγω πηγαινω μονο στο Ακρογιαλι, 4 χλμ πιο περα. Κατω Διμηνιο θεωρειται.
Και Buona pizza εξαιρετικη, αλλα πλεον ειναι μονο ντελιβερι.
Και Sorbetto για παγωτο.

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Θα πάει κανείς Χελιώτη το άλλο σκ?
Υπόψιν ο Χελιώτης λέει θα δίνει πλέον την διαδρομή και σε Roadbook για όσους θέλουν να κάνουν εξάσκηση σε αυτό. Μπράβο του γιατί αυτό θέλει πολύ δουλειά για να βγει, και στο κόστος που το κάνει είναι τσάμπα!

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
r 1200gs 07/suzuki dr 350s 92
Υπόψιν ο Χελιώτης λέει θα δίνει πλέον την διαδρομή και σε Roadbook για όσους θέλουν να κάνουν εξάσκηση σε αυτό. Μπράβο του γιατί αυτό θέλει πολύ δουλειά για να βγει, και στο κόστος που το κάνει είναι τσάμπα!
Στο ερώτημα δεν απαντάς όμως :pθα ερθεις?

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Στο ερώτημα δεν απαντάς όμως :pθα ερθεις?
Δεν θυμάμαι την ανακοίνωση, ρίχνω μελέτη και θα επανέλθω.

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
Εγώ έκλεισα ήδη στο αγιαννορεμα δωμάτιο λίγο πριν την Αράχωβα

Jimmysds

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Λίγο από όλα
Μόνος ?
Θα είναι ο dt z, 1 φίλος ακόμα με 2 δικούς του φίλους, :Dκλείσαμε στο χάνι ζεμενου πριν την Αραχωβα. Αν θες πάμε οδικός παρέα και το κάνουμε παρέα.

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
Θα είναι ο dt z, 1 φίλος ακόμα με 2 δικούς του φίλους, :Dκλείσαμε στο χάνι ζεμενου πριν την Αραχωβα. Αν θες πάμε οδικός παρέα και το κάνουμε παρέα.
Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε παρέα γιατί θα είμαι με το μεγάλο και δεν θα μπορώ να κρατήσω γρήγορο Ρυθμό.ισως όμως συμπαισουμε σε κάποια κομμάτια.εγω βρήκα δωμάτιο στο λιβάδι επάνω.θα τσεκαρω κ το χάνι να δω αν έχει ακόμα δωμάτια ;)

Jimmysds

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Λίγο από όλα
Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε παρέα γιατί θα είμαι με το μεγάλο και δεν θα μπορώ να κρατήσω γρήγορο Ρυθμό.ισως όμως συμπαισουμε σε κάποια κομμάτια.εγω βρήκα δωμάτιο στο λιβάδι επάνω.θα τσεκαρω κ το χάνι να δω αν έχει ακόμα δωμάτια ;)
Ένας φίλος θα είναι με 1190 οπότε μην αγχώνεσαι για ρυθμό. Εαν εγώ θέλω να πάω πιο γρήγορα πάω και μετά από λίγο ξαναβρισκομαστε, σιγά. Πάμε να περάσουμε καλά πάρε και στο χάνι ναι.

dtz

Μίζα-μανιβέλα (Ευτραφής Περτικαλής Κυριούλης)
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
BMW R 1200 GS
KTM 690 Enduro
ελα κανονίσου Μήτσε, Σαββατο πρωί αναχώρηση :ok:

Doc.DD

Μέλος
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
Έκανα τα κουμάντα μου,έκλεισα τελικά στο λιβάδι,και θα είμαι εκεί από παρασκευή βράδυ οπότε θα τα πούμε το πρωί στην εκκίνηση ;)

drogo

Μέλος
Περιοχή
Ωρωπος
Όνομα
Θωμας
Μοτό
Norden 901, EXC 4OO,
Καλημερες, που πινουμε καλο καφε στο Λεωνιδιο? Επισης δεν βλεπω στον ταβερνοχαρτη που εχει φτιαξει ο Γιαννης Aldebaran
μαγαζι για φαγητο στα Πουληθρα η στον Κοσμα. Προταση καποιος? Λεμε για δικαβαλη βολτα σημερα προς την περιοχη.
Θα φυγουμε κατα τις 9.30 απο Ωρωπο, αν καποιος θελει, καλοδεχουμενος.

Savvas62

Μοτοβόλτα = ΙΕΡΗ - ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ και ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
Όνομα
Σάββας
Μοτό
HONDA RC 90, HONDA HF-05, HONDA PCX 125+150, YAMAHA CYGNUS
Καλημερες, που πινουμε καλο καφε στο Λεωνιδιο? Επισης δεν βλεπω στον ταβερνοχαρτη που εχει φτιαξει ο Γιαννης Aldebaran
μαγαζι για φαγητο στα Πουληθρα η στον Κοσμα. Προταση καποιος? Λεμε για δικαβαλη βολτα σημερα προς την περιοχη.
Καλημέρα και καλή βόλτα.
Το ΔΙΠΟΡΤΟ είναι ωραίο για καφέ στο Λεωνίδιο.
ΕΔΩ

Στον Κοσμά στην κεντρική πλατεία όπου δείτε νάχει κόσμο καθήστε.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Καφέ στο ΚΑΛΥΕ ...
Ίσως μακράν ο καλύτερος καφές στο Λεωνίδιο...
Την επόμενη φορά (δυστυχώς έχω δουλειά σήμερα) θα δω την πρόταση σουγκαρ νταντι

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Καλημέρα και καλή βόλτα.
Το ΔΙΠΟΡΤΟ είναι ωραίο για καφέ στο Λεωνίδιο.
ΕΔΩ

Στον Κοσμά στην κεντρική πλατεία όπου δείτε νάχει κόσμο καθήστε.
Στον Κοσμά είναι υπέροχα...

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
πουλιθρα μυρτωο,,,κοσμας μπασαραμ
καφες λεωνιδιο,οπου σου κανει κλικ το μερος,εχουμε πραμα...
οταν ερθεις χτυπα ενα μηνυμα,ειμαι στην εργασια βεβαια,αλλα στειλε

Top Bottom