Της τελευταίας στιγμής...

• Thread starter Thread starter gaslion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ξέρω αν πιάνεται ως "τελευταίας στιγμής"
.... σε κανα μήνα φεύγω για κεντρική Ευρώπη (Γαλλοελβετικό αλπικό κομμάτι) ψήνεται κανείς να ακολουθήσει;
Για ποτε η αναχωρηση και ποτε η επιστροφη

Ειναι κανεις για βολτα καφε αγιο γιαννη και πισω το σκ ή κατι αντιστοιχο ασφαλτο ?

Ειναι κανεις για βολτα καφε αγιο γιαννη και πισω το σκ ή κατι αντιστοιχο ασφαλτο ?
Έχω τον μικρό αυτό το σκ Άλεξ αλλιώς το έψηνα...Προσοχή στην διαδρομή γιατί έχει πολλά χώματα από την νέα διαπλάτυνση που κάνουν μετά την κορυφή.

Στάλθηκε από το T612B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χτες γύρισα απο Λίμνη Εύβοιας. Στη μέση της διαδρομής απο Ψαχνα προς Προκοπι κάνουν εργα διανοιξης. Εχει εργατες και σκαπτικα και αρκετή κυκλοφορία οχημάτων. Χρειάζεται μια προσοχή παραπάνω.

OK ευχαριστω ,τοτε μαλλον θα κανονισω για αλλου μιας και θα ειμαι με R1

τελικα ειπα με ενα φιλο να παμε χαλαρα 09:30 μακ για αγιο οποιος θελει

Με 9αρι γιοματο,με ατελιωτο πεύκο στην διαδομη κ με δεδομένη την ευαισθησία της Εύβοιας στις φωτιές ειτε θα άλλαζα προορισμό η' ακομα καλύτερα θα έβαζα αποβραδις ένα τελάρο μπύρες στο ψυγείο κ θα καθόμουν σε χαγιατι δροσερο ....

Με 9αρι γιοματο,με ατελιωτο πεύκο στην διαδομη κ με δεδομένη την ευαισθησία της Εύβοιας στις φωτιές ειτε θα άλλαζα προορισμό η' ακομα καλύτερα θα έβαζα αποβραδις ένα τελάρο μπύρες στο ψυγείο κ θα καθόμουν σε χαγιατι δροσερο ....
Αυτό θα το κάνει μετά απο μια δεκαετία... είναι νιός ακόμα και τρέχει άκοπα.:secret:

μπα εχω πατησει για τα καλα τα 43... γερασα !

Η πρόληψη δεν έχει ηλικία..
Αντίθετα μάλιστα το γήρας οφείλει να χει γνώση κ να προλαμβάνει...

μπα εχω πατησει για τα καλα τα 43... γερασα !
Ευκαιρία λοιπόν, να το κάνεις orla43 !!! :laugh:
Πάει το 13 πια, δεκαετίες τώρα..... :p

Σάββατο ή Κυριακή?

Τελικά μια χαρά ήταν στον Άγιο Ροσσι σήμερα και καλή θερμοκρασία και νταξει ο αέρας με τα ss δεν σε απασχολεί ήρθε και ο κύριος
lospsi με την ktmαρα του και τον ήπιαμε τον καφέ μας !

Συνδεθείτε για να δείτε τις φωτογραφίες.

Τελευταία επεξεργασία:
Γνωρίζει κανένας αν ο δρόμος μετά την γέφυρα Τατάρνας στην λίμνη κρεμαστών, είναι όντως κλειστός όπως δείχνει το google maps??

Συνδεθείτε για να δείτε τις φωτογραφίες.

Γνωρίζει κανένας αν ο δρόμος μετά την γέφυρα Τατάρνας στην λίμνη κρεμαστών, είναι όντως κλειστός όπως δείχνει το google maps??

View attachment 3907

Ειναι φίλε ! εκτος και αν αλλαξε κατι αυτον τον μηνα . τελευταια φορα ουτε με μηχανη δε μπορουσα να περασω , εχουν βαλει αυτες τις τσιμεντενιες μπαρες χωρις να εχουν κενό ανάμεσά τους !

Έχω λίγες μέρες άδεια και ψάχνω κανά κοντινό προορισμό για βόλτα. Αναγκαστικά ασφάλτινη από επαρχιακούς λόγω των απαγορεύσεων, άντε και κανα χωματόδρομο.

Λέω λοιπών να πάω προς την Μυκηναϊκη Ακρόπολη του Γλα που έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Από Τατόι να βγω Άγιο Μερκούριο (αν το έχουν ανοιχτά) και από εκεί να περάσω παραλία, Ορωπό, Δήλεσι, Αυλίδα, να φτάσω μέχρι Σκροπονέρια που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, και από εκεί Παραλίμνη, Λίμνη Υλίκη, Ακραίφνιο και Ακρόπολη Γλα. Επιστροφή δεν έχω αποφασίσει, μάλλον παλιά εθνική.

Αν έχει κάποιος καμιά πρόταση για τίποτα ενδιαφέρον στην διαδρομή ή εναλλακτική ας το πει. Τώρα επειδή δεν την παλεύω και πολύ με την ζέστη, αν δω ότι βράζει το κεφάλι μου θα κηρύξω άκυρο και θα την πέσω σε κανά παραλιακό καφέ να χαζεύω κώλους. Και τα δυο πλάνα μου φαίνονται εξίσου καλά :cool::laugh:

Ρυθμοί χαλαρής βόλτας αφού θα είμαι με το RS300.
dodos ακούει;

Έχω λίγες μέρες άδεια και ψάχνω κανά κοντινό προορισμό για βόλτα. Αναγκαστικά ασφάλτινη από επαρχιακούς λόγω των απαγορεύσεων, άντε και κανα χωματόδρομο.

Λέω λοιπών να πάω προς την Μυκηναϊκη Ακρόπολη του Γλα που έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Από Τατόι να βγω Άγιο Μερκούριο (αν το έχουν ανοιχτά) και από εκεί να περάσω παραλία, Ορωπό, Δήλεσι, Αυλίδα, να φτάσω μέχρι Σκροπονέρια που μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, και από εκεί Παραλίμνη, Λίμνη Υλίκη, Ακραίφνιο και Ακρόπολη Γλα. Επιστροφή δεν έχω αποφασίσει, μάλλον παλιά εθνική.

Αν έχει κάποιος καμιά πρόταση για τίποτα ενδιαφέρον στην διαδρομή ή εναλλακτική ας το πει. Τώρα επειδή δεν την παλεύω και πολύ με την ζέστη, αν δω ότι βράζει το κεφάλι μου θα κηρύξω άκυρο και θα την πέσω σε κανά παραλιακό καφέ να χαζεύω κώλους. Και τα δυο πλάνα μου φαίνονται εξίσου καλά :cool::laugh:

Ρυθμοί χαλαρής βόλτας αφού θα είμαι με το RS300.
dodos ακούει;
Αντώνη δυστυχώς ξεκινάω απογευματινές βάρδιες από αύριο ....
αν όμως έχεις σκοπό να τραβήξεις προς τα εκεί έχει κατά νου...αν κάνεις τη γύρα από Υλίκη ,από την ΕΥΔΑΠ κάπου σε αυτό το σημείο Google Maps
δεν περνάει απέναντι γιατί έχουν κάνει παράκαμψη της Εθνικής....αλλά να έχεις και στο νου αν κινηθείς προς τα εκεί να σταματήσεις για γαριδομακαρονάδα εδώ Google Maps στο θεολόγο....αφού θα είσαι προς τα εκεί μέρη :roflmao:

Back
Top Bottom