ΤηNΕ πήρα. Aprillia pegaso 650 ie

strokt up

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
hayabusa junior 110cc
Που είχαμε μείνει; Α ναι....
Μπήκε το σωληνάκι του λαδιού πάνω (πιο εύκολα απ ότι βγήκε) φυσικά κάνοντας στην άκρη το ψυγείο και οτι άλλο εμπόδιζε, μπήκε φρέσκο λαδάκι και φίλτρο λαδιού, καθαρίσαμε και την σιτα που έχει στον σκελετό για το λάδι και είμαστε έτοιμοι να συνδέσουμε μπαταρία και να μιζαρουμε μετά απο δυο μήνες. Βγάζω το πλαϊνή ουρανα συνδέσω μπαταρία και βλέπω..... Ότι εχω αφήσει πάνω την μπαταρία..... Νεύρα, κακό, δίνω μίζα....τίποτα γύριζε πολύ χαλαρά. Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ πήρε μπροστά το μηχανάκι τέλος για σήμερα, πουθενά δεν βλέπω διαρροή, όλα καλα. Φωτογραφίες δεν υπάρχουν καθώς υπήρχε πολύ λαδιλα για να πιάσω κινητό.
Αυτά για σήμερα...
Δεύτερη μέρα (οι μέρες απέχουν πολύ μεταξύ τους λόγω που δεν μας έκανε το χατήρι ο καιρός με τις βροχές να κάνουμε δουλίτσα)
Βάζουμε στον κεντρικό διακόπτη ρελε που δεν είχε βάλει ποτέ κανείς.
Ο πρώτος ιδιοκτήτης μου ειπε ότι το έφτιαξε στην αντιπροσωπεία και δεν θα έχει πρόβλημα ποτέ ξανά όπως τον διαβεβαιωσαν απο εκεί αλλά η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έκαναν είναι να βάλουν ενα καινούργιο διακόπτη και να πιάσουν με ενα επιπλέον tie wrap τα καλώδια του. Συνέχιζε δηλαδή να περνάει ρεύμα υψηλής έντασης απο εκεί και αργά ή γρήγορα θα είχαμε πάλι θέμα. Αγορά ρελεδακι, εμπρός λοιπόν καλό μου κολλητήρι, εμπρός λοιπόν καλή μου μπαλατεζα και παμε στο πεζοδρόμιο να κολλήσουμε



Στο μεταξύ έχουμε καθαρίσει τα άβαφα πλαστικά και είναι έτοιμα να δεχθούν βαψιματακι.
Στο μεσοδιάστημα μεταξύ όλων αυτών ανεβηκα στο χωριό και έβαψα το αγροτικό γιατί μου έκανε παράπονα που ηταν tricolore

Αλλά μην βγαίνουμε τόσο εκτός θέματος.
Τα πλαστικά μας λοιπόν πλυμένα και ελαφρώς ξυμμενα με scotch brite ισα να καθαρίσουν στην ουσία σε βάθος ηταν σχεδόν άσπρα. Βαζω χαρτόνια στο μπαλκόνι και αρχίζω







Δεν ξέρω κατα πόσο φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά μόλις στεγνώσει γίνεται τελείως ματ σαν εργοστασιακο και έκανε πολύ ωραίο φινίρισμα το σπρει. Για παράδειγμα..

Επίσης μην πει κανείς στην γυναίκα μου αυτό

Θα το καθαρίσω το υπόσχομαι :cry:
Στο δια ταύτα τωρα... Μας πήρε η μπάλα και βγάζουμε ότι δεν μου αρέσει απο το μηχανάκι, ξύσιμο βαψιμο... Ας πούμε η πίσω σχαρα, οι μασπιεδες μπρος πίσω, οι καθρέφτες και γενικά πράγματα που δεν είχα σκοπό να τα βαψω αρχικά.
Τουλάχιστον έβαλα πάνω το μούτρο σήμερα

Κάτι που πρόσεξα σε σχέση με το freewind που ειχα παλιότερα είναι το ποσό καλοσχεδιασμενο είναι μπροστά για να μην τρίζει. Όλο το μούτρο είναι ενα κομμάτι και με το μπουν οι δυο κεντρικές βίδες έγινε μπετο δεν κουνιέται καθόλου σε αντίθεση με το suzuki που όλο το μούτρο έπαιζε τους ρυθμούς του πιστονιου..
Δεν εβαλα κάτι άλλο σήμερα γιατί με πήγαν πίσω κάτι λαμπακια του κοντέρ που θέλω να αλλάξω και δεν θέλω να λύνω ξανά από την αρχή. Μαζεψαμε και μερικές βίδες για ενα πρόχειρο βαψιματακι να μην είναι παρεταιρες. Τοποθετηθήκαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη βάση και περιμένουν περιποίηση

Προφανώς συνεχίζεται....
 
Top Bottom