mAthosalas
I love my GS
Για πάμε,να μιλάμε για τον κοινό μας έρωτα...Τι έκανε ο καθένας μας για την μοτοσυκλέτα του σήμερα...
ρε συ εγώ τους διώχνω γιατί το βρομίζουν...Εγω πηγα και χάιδεψα τον γάτο που κοιμάται πανω της
ποιο καπακι?Μανώλη πουλάς το γνήσιο καπάκι?
Σημερα της εβαλα επιτελους το διπλο σταντ που δεν ειχε ποτε και στεναχωριοταν και αφου το εβαλα μου ζητησε η ατυχη γυναικα μου να την παω καπου και το εξυσα αμα λαχει για το καλο....και μετα εφαγα την κουτουλια στο κεφαλι απο την συμβια ευτυχως φορουσαμε κρανος και αποφυγαμε τα χειροτερα.
ποιο καπακι?
υ.γ τα προσταυτευτικα απορω πως βιδωνουν,με δεματικα τα επιασα...
Γελας κωστα γελας? Ειναι αιτια διαζυγιου αυτο ...με χτυπησε μεσα στην κηφισσιας...
Ειχες και πολλους μαρτυρους....Γελας κωστα γελας? Ειναι αιτια διαζυγιου αυτο ...με χτυπησε μεσα στην κηφισσιας...![]()
δεν ειχε καμια βιδα το σακουλακι,μη χεσω....Αν είναι ΚΤΜ δεν έχουν και μια κεντρική βίδα?
Μαλλον της λειπουν οι χωματαδες...μας...ειδε και τα τερτιπια της δικιας μου...ε λιγο θελει....Σημερα της εβαλα επιτελους το διπλο σταντ που δεν ειχε ποτε και στεναχωριοταν και αφου το εβαλα μου ζητησε η ατυχη γυναικα μου να την παω καπου και το εξυσα αμα λαχει για το καλο....και μετα εφαγα την κουτουλια στο κεφαλι απο την συμβια ευτυχως φορουσαμε κρανος και αποφυγαμε τα χειροτερα.
Ειδες? Δεν εισαι λελος.Γελας κωστα γελας? Ειναι αιτια διαζυγιου αυτο ...με χτυπησε μεσα στην κηφισσιας...![]()
Ρύθμισε το στόπ Βαγγέλη ,γιατί κρατάει το στάντ χαμηλά ,κ θα βρίσκει συνεχώς σε άσφαλτο(επικίνδυνο) κ σε πέτρες(θα σπάσει τις βάσεις)Σημερα της εβαλα επιτελους το διπλο σταντ που δεν ειχε ποτε και στεναχωριοταν και αφου το εβαλα μου ζητησε η ατυχη γυναικα μου να την παω καπου και το εξυσα αμα λαχει για το καλο....και μετα εφαγα την κουτουλια στο κεφαλι απο την συμβια ευτυχως φορουσαμε κρανος και αποφυγαμε τα χειροτερα.
Ρύθμισε το στόπ Βαγγέλη ,γιατί κρατάει το στάντ χαμηλά ,κ θα βρίσκει συνεχώς σε άσφαλτο(επικίνδυνο) κ σε πέτρες(θα σπάσει τις βάσεις)