Τι έκανες για την μοτοσυκλέτα σου σήμερα;

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Όχι ρε
Η γυναίκα με ανάγκασε γιατί γκρινιαζε στο GT στα πολλααα και πολυήμερα χλμ εξωτερικού

Έκανα πέτρα την καρδιά ...
και πήρα ένα ακόμα να χωράει και να μην γκρινιάζει
Αναγκάστηκα δλδ
Καθένας το δικό του και Happy όλοι :cns:
Καλοτάξιδοι Γιώργη...!

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Καλοταξιδη Γιωργάρα!

Κανόνισε να μπει η Μαριτίνα χώμα και εσύ να έρχεσαι από άσφαλτο, δε σε ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας μετά :p

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Έβγαλα τη σπαστή βάση πινακίδας και έκοψα την original βάση για να χρησιμοποιήσω μόνο το κομμάτι που δένουν τα φλας. Έτσι τα φλας γύρισαν στην κανονική τους θέση και μπήκε μικρότερη πινακίδα για τα μονοπάτια. Όποτε χρειαστεί, π.χ. σε ταξίδι, μπορώ απλά με δυο βίδες να βάλω την πινακίδα χωρίς να πρέπει να αλλάζω θέση και στα φλας.

Η σπαστή βάση.

Η original βάση που κόπηκε.
Στην αρχή δοκίμασα με dremel αλλά δε θα τελείωνα ποτέ. Μπήκαν τα μεγάλα μέσα, γωνιακός τροχός. Έχω πάντα μια ανησυχία όταν δουλεύω αυτό το πράγμα.

Δοκιμές για να βρεθεί το σωστό μέγεθος.

Τα φλας έτοιμα επάνω στη βάση.

Ένωση και τακτοποίηση καλωδίων.

Μπαίνουν εντελώς κάτω απ' την ουρά και δεν εμποδίζουν.

Αυτό το δράπανο το έχω πάνω από 25 χρόνια. Μέχρι κάποια στιγμή περίμενα ότι θα χαλάσει για να πάρω επιτέλους ένα καινούργιο.
Πλέον έχω απογοητευτεί, είμαι σίγουρος πια ότι θα το αφήσω κληρονομιά στους επόμενους :laugh:

Πως ήταν πρίν...

Και τελικό αποτέλεσμα...

legal disclaimer
Το παρόν θρεντ είναι προϊόν μυθοπλασίας. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι ιδέα σας.
Μην ακολουθήσετε τις οδηγίες του θρεντ. Κίνδυνος απώλειας περιουσίας, φυλάκισης, εξορίας, ματιάσματος και απαγωγής από εξωγήινους.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς και καστορέλαιο.

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Μ'αρεσει το πώς στήριξες τον φακό κεφαλής εκεί στο πίσω μέρος!!! :p

Ωραίος. :ok:
Το ίδιο πράγμα έχω κάνει στο Kawasaki και εγώ. Έφαγε κόψιμο το ίδιο σημείο του πίσω πλαστικού!
Μετά, πήρα απ' την αντιπροσωπεία το αντίστοιχο κομμάτι που πετσοκοψα, σε περίπτωση που θέλω να το κάνω όπως ήταν πριν. Σε ενδεχόμενη μελλοντική πώληση δηλαδή.

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Δεν βλέπω να μακροημερεύουν τα φλας, κάτι θα πάθουν από την εξάτμιση.
Η φωτογραφία ξεγελάει λίγο. Στην πραγματικότητα οι δυο μπούκες "πυροβολάνε" κάτω από τα φλας.

Μ'αρεσει το πώς στήριξες τον φακό κεφαλής εκεί στο πίσω μέρος!!! :p

Ωραίος. :ok:
Το ίδιο πράγμα έχω κάνει στο Kawasaki και εγώ. Έφαγε κόψιμο το ίδιο σημείο του πίσω πλαστικού!
Μετά, πήρα απ' την αντιπροσωπεία το αντίστοιχο κομμάτι που πετσοκοψα, σε περίπτωση που θέλω να το κάνω όπως ήταν πριν. Σε ενδεχόμενη μελλοντική πώληση δηλαδή.
Άτιμη πρεσβυωπία :Watching::Watching::roflmao:

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
®1200 adv
Drz400E
Έβγαλα τη σπαστή βάση πινακίδας και έκοψα την original βάση για να χρησιμοποιήσω μόνο το κομμάτι που δένουν τα φλας. Έτσι τα φλας γύρισαν στην κανονική τους θέση και μπήκε μικρότερη πινακίδα για τα μονοπάτια. Όποτε χρειαστεί, π.χ. σε ταξίδι, μπορώ απλά με δυο βίδες να βάλω την πινακίδα χωρίς να πρέπει να αλλάζω θέση και στα φλας.

Η σπαστή βάση.

Στην αρχή δοκίμασα με dremel αλλά δε θα τελείωνα ποτέ. Μπήκαν τα μεγάλα μέσα, γωνιακός τροχός. Έχω πάντα μια ανησυχία όταν δουλεύω αυτό το πράγμα.

Αυτό το δράπανο το έχω πάνω από 25 χρόνια. Μέχρι κάποια στιγμή περίμενα ότι θα χαλάσει για να πάρω επιτέλους ένα καινούργιο.
Πλέον έχω απογοητευτεί, είμαι σίγουρος πια ότι θα το αφήσω κληρονομιά στους επόμενους :laugh:

Πως ήταν πρίν...

Και τελικό αποτέλεσμα...

legal disclaimer
Το παρόν θρεντ είναι προϊόν μυθοπλασίας. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι ιδέα σας.
Μην ακολουθήσετε τις οδηγίες του θρεντ. Κίνδυνος απώλειας περιουσίας, φυλάκισης, εξορίας, ματιάσματος και απαγωγής από εξωγήινους.
Αντώνη, θα συμφωνήσω με τον Γιώργος 1. Τα φλας είναι επιρρεπή στις θερμοκρασίες των εξατμίσεων.
Προσωπικά θα έβλεπα κάτι τέτοιο...

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη

Η σπαστή βάση.

Πως ήταν πρίν...

Και τελικό αποτέλεσμα...

legal disclaimer
Οταν λες κινδυνος απωλειας περιουσιας, εννοεις να σου "φανε" τα φλας?? :roflmao::roflmao:

Στο xr ειχα κανει δυο μικρες τρυπιτσες 2mm και τα ειχα ετσι. Ισα να ειναι νομιμο.

Τελευταία επεξεργασία:

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l

Εχω ακριβως το ιδιο, δωρο της μητερας μου πριν απο καμια 30ρια χρονια Εχει βγαλει τις καποιες χιλιαδες δραχμες που εκανε τοτε στο πολλαπλασιο κανοντας εκατονταδες τρυπες σχεδον σε καθε υλικο
Πραγματικα αθανατο

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Εχω ακριβως το ιδιο, δωρο της μητερας μου πριν απο καμια 30ρια χρονια Εχει βγαλει τις καποιες χιλιαδες δραχμες που εκανε τοτε στο πολλαπλασιο κανοντας εκατονταδες τρυπες σχεδον σε καθε υλικο
Πραγματικα αθανατο
και εγώ το ιδιο εχω!!!
πρόσφατα μου κόλλησε το τσοκ και δεν ανοιγοκλείνει... ελπίζω να φτιάχνεται η αλλάζετε

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Γατάκια... σαν αυτό ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Είναι 50 ετών και δουλεύει ακόμα !
Είναι πορτοκαλί γι' αυτό... :p
Επίσης ως πορτοκάλι έχει τις ιδιοτροπίες του γι'αυτό θέλει κλειδί για το τσοκ...:roflmao:

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Είναι πορτοκαλί γι' αυτό... :p
Επίσης ως πορτοκάλι έχει τις ιδιοτροπίες του γι'αυτό θέλει κλειδί για το τσοκ...:roflmao:
Και το πρασινο βινταζ, κλειδι θελει
...δεν τα φτιαχνουν πια οπως παλια (αφιερωμενο στον amyroukai :roflmao: )

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
και εγώ το ιδιο εχω!!!
πρόσφατα μου κόλλησε το τσοκ και δεν ανοιγοκλείνει... ελπίζω να φτιάχνεται η αλλάζετε
Καπου εχω το σχεδιαγραμα των εντοσθιων-εξαρτηματων του αν το θελεις

Top Bottom