Καλοταξιδοι και να χαιρεστε καθε στιγμη.
Καλοταξιδοι και να χαιρεστε καθε στιγμη.
Καλοτάξιδοι Γιώργη...!Όχι ρε
Η γυναίκα με ανάγκασε γιατί γκρινιαζε στο GT στα πολλααα και πολυήμερα χλμ εξωτερικού
Έκανα πέτρα την καρδιά ...
και πήρα ένα ακόμα να χωράει και να μην γκρινιάζει
Αναγκάστηκα δλδ
Καθένας το δικό του και Happy όλοι
Μ'αρεσει το πώς στήριξες τον φακό κεφαλής εκεί στο πίσω μέρος!!!
Η φωτογραφία ξεγελάει λίγο. Στην πραγματικότητα οι δυο μπούκες "πυροβολάνε" κάτω από τα φλας.Δεν βλέπω να μακροημερεύουν τα φλας, κάτι θα πάθουν από την εξάτμιση.
Άτιμη πρεσβυωπίαΜ'αρεσει το πώς στήριξες τον φακό κεφαλής εκεί στο πίσω μέρος!!!
Ωραίος.
Το ίδιο πράγμα έχω κάνει στο Kawasaki και εγώ. Έφαγε κόψιμο το ίδιο σημείο του πίσω πλαστικού!
Μετά, πήρα απ' την αντιπροσωπεία το αντίστοιχο κομμάτι που πετσοκοψα, σε περίπτωση που θέλω να το κάνω όπως ήταν πριν. Σε ενδεχόμενη μελλοντική πώληση δηλαδή.
Γμσε τα!!! Και εγώ χωρίς γυαλιά πρεσβυωπιας, πλέον δεν μπορώ να δουλέψω !!!Άτιμη πρεσβυωπία
Αντώνη, θα συμφωνήσω με τον Γιώργος 1. Τα φλας είναι επιρρεπή στις θερμοκρασίες των εξατμίσεων.Έβγαλα τη σπαστή βάση πινακίδας και έκοψα την original βάση για να χρησιμοποιήσω μόνο το κομμάτι που δένουν τα φλας. Έτσι τα φλας γύρισαν στην κανονική τους θέση και μπήκε μικρότερη πινακίδα για τα μονοπάτια. Όποτε χρειαστεί, π.χ. σε ταξίδι, μπορώ απλά με δυο βίδες να βάλω την πινακίδα χωρίς να πρέπει να αλλάζω θέση και στα φλας.
Η σπαστή βάση.
Η original βάση που κόπηκε.
Στην αρχή δοκίμασα με dremel αλλά δε θα τελείωνα ποτέ. Μπήκαν τα μεγάλα μέσα, γωνιακός τροχός. Έχω πάντα μια ανησυχία όταν δουλεύω αυτό το πράγμα.
Δοκιμές για να βρεθεί το σωστό μέγεθος.
Τα φλας έτοιμα επάνω στη βάση.
Ένωση και τακτοποίηση καλωδίων.
Μπαίνουν εντελώς κάτω απ' την ουρά και δεν εμποδίζουν.
Αυτό το δράπανο το έχω πάνω από 25 χρόνια. Μέχρι κάποια στιγμή περίμενα ότι θα χαλάσει για να πάρω επιτέλους ένα καινούργιο.
Πλέον έχω απογοητευτεί, είμαι σίγουρος πια ότι θα το αφήσω κληρονομιά στους επόμενους
Πως ήταν πρίν...
Και τελικό αποτέλεσμα...
legal disclaimer
Το παρόν θρεντ είναι προϊόν μυθοπλασίας. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι ιδέα σας.
Μην ακολουθήσετε τις οδηγίες του θρεντ. Κίνδυνος απώλειας περιουσίας, φυλάκισης, εξορίας, ματιάσματος και απαγωγής από εξωγήινους.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς και καστορέλαιο.
Οταν λες κινδυνος απωλειας περιουσιας, εννοεις να σου "φανε" τα φλας??Έβγαλα τη σπαστή βάση πινακίδας και έκοψα την original βάση για να χρησιμοποιήσω μόνο το κομμάτι που δένουν τα φλας. Έτσι τα φλας γύρισαν στην κανονική τους θέση και μπήκε μικρότερη πινακίδα για τα μονοπάτια. Όποτε χρειαστεί, π.χ. σε ταξίδι, μπορώ απλά με δυο βίδες να βάλω την πινακίδα χωρίς να πρέπει να αλλάζω θέση και στα φλας.
Η σπαστή βάση.
Η original βάση που κόπηκε.
Στην αρχή δοκίμασα με dremel αλλά δε θα τελείωνα ποτέ. Μπήκαν τα μεγάλα μέσα, γωνιακός τροχός. Έχω πάντα μια ανησυχία όταν δουλεύω αυτό το πράγμα.
Δοκιμές για να βρεθεί το σωστό μέγεθος.
Τα φλας έτοιμα επάνω στη βάση.
Ένωση και τακτοποίηση καλωδίων.
Μπαίνουν εντελώς κάτω απ' την ουρά και δεν εμποδίζουν.
Αυτό το δράπανο το έχω πάνω από 25 χρόνια. Μέχρι κάποια στιγμή περίμενα ότι θα χαλάσει για να πάρω επιτέλους ένα καινούργιο.
Πλέον έχω απογοητευτεί, είμαι σίγουρος πια ότι θα το αφήσω κληρονομιά στους επόμενους
Πως ήταν πρίν...
Και τελικό αποτέλεσμα...
legal disclaimer
Το παρόν θρεντ είναι προϊόν μυθοπλασίας. Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και πράγματα είναι ιδέα σας.
Μην ακολουθήσετε τις οδηγίες του θρεντ. Κίνδυνος απώλειας περιουσίας, φυλάκισης, εξορίας, ματιάσματος και απαγωγής από εξωγήινους.
Το προϊόν μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς και καστορέλαιο.
Εχω ακριβως το ιδιο, δωρο της μητερας μου πριν απο καμια 30ρια χρονια Εχει βγαλει τις καποιες χιλιαδες δραχμες που εκανε τοτε στο πολλαπλασιο κανοντας εκατονταδες τρυπες σχεδον σε καθε υλικοΑυτό το δράπανο το έχω πάνω από 25 χρόνια. Μέχρι κάποια στιγμή περίμενα ότι θα χαλάσει για να πάρω επιτέλους ένα καινούργιο.
και εγώ το ιδιο εχω!!!Εχω ακριβως το ιδιο, δωρο της μητερας μου πριν απο καμια 30ρια χρονια Εχει βγαλει τις καποιες χιλιαδες δραχμες που εκανε τοτε στο πολλαπλασιο κανοντας εκατονταδες τρυπες σχεδον σε καθε υλικο
Πραγματικα αθανατο
άλλη μια φορα υπερβολικος με τα παλια... τρύπες κανει...Θεοί του κάτω κόσμου, γλιτώστε μας από ακόμα ένα νήμα νεκρόφιλων "δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά"
Είναι πορτοκαλί γι' αυτό...Γατάκια... σαν αυτό ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Είναι 50 ετών και δουλεύει ακόμα !
Και το πρασινο βινταζ, κλειδι θελειΕίναι πορτοκαλί γι' αυτό...
Επίσης ως πορτοκάλι έχει τις ιδιοτροπίες του γι'αυτό θέλει κλειδί για το τσοκ...
Καπου εχω το σχεδιαγραμα των εντοσθιων-εξαρτηματων του αν το θελειςκαι εγώ το ιδιο εχω!!!
πρόσφατα μου κόλλησε το τσοκ και δεν ανοιγοκλείνει... ελπίζω να φτιάχνεται η αλλάζετε
Vendora? Το μπουλας; Αβαδιστο, ασπαστο, ανυχιαστο;Γατάκια... σαν αυτό ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Είναι 50 ετών και δουλεύει ακόμα !
Καλοτάξιδο Γιώργη!