Αφού δεν πρόκειται να πάρω άλλο λέω να μεταλλάξω αυτό...Το κανεις κινεζικο σιγα σιγα![]()

Αφού δεν πρόκειται να πάρω άλλο λέω να μεταλλάξω αυτό...Το κανεις κινεζικο σιγα σιγα![]()
Τι έπαιξες εκεί ρε Θανάση !!! Θα το ακούσουμε τι θα γίνει ;;;;Αλλάξαμε τον θερμοσίφωνα!
Τα αποτελέσματα φαίνονται στην ζυγαριά!
Κάναμε και μια εξαιρετική συναλλαγή με το Γιώργο lospsi
Ευχαριστώ για τα έξτρα δώρακια
Ωραία, έτοιμο θα το πάρει ο επόμενος![]()
Σέρβις στις 12.000 χλμ , λάδια φίλτρο , εργασία 90€
Σύνολο ?![]()
Σέρβις στις 12.000 χλμ , λάδια φίλτρο , εργασία 90€
Θα καταφέρω να φτάσω 20.000 χλμ με μια μηχανή ; Ακόμα δεν το έχω καταφερειΩραία, έτοιμο θα το πάρει ο επόμενος![]()
90 ευρουλακια σύνολοΣύνολο ?
Λάδι Καλαμάτας βάζετε?90 ευρουλακια σύνολο
Honda ρε !Λάδι Καλαμάτας βάζετε?
Εργασία 20 ήτανγυρο στα 45 τα λαδια + 10 φίλτρο τα υπόλοιπα εργασία
Αυτά είναι....
Ρωτησα πριν μια βδομαδα (περαστικός αφού...) ,αντιπρόσωπο CFMoto στη γειτονιά μου ,διαστήματα κ κόστος σερβις για το MTX800
(-το καλοβλέπω-καινουργιο-οπότε...βλ.εγγύηση )
κ μου πε: λαδι-φίλτρο καθε 5000χλμ με κόστος 120 € !!!
Ενω η Χονδα για το Αφρικα λεει καθε 10?...ή 12? Κ ,με κόστος 90 € απ ότι βλέπω
Κοίτα που ,ο Τοπικός Κινέζος, θα χει πιο ακριβά λαδόφιλτα ,απ τον Τοπικό Ιάπωνα.....![]()
Κοίτα...το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μου πρόβλημα -ΑΝ? πάρω-όποια-ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ-...Κάτι μου λέγαν πίσω τακάκια γνήσια 65 ευρώ...... Δεν θυμάμαι σε πιο μοντέλο της cfmoto .... Αλλά στα βάθη της Κίνας έχει καλές τιμές ο wang
Δεν ξέρω αν αξίζει για την εγγύηση , να κάνει κάποιος σέρβις στην αντιπροσωπεία .....πόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να βγάλει το άτιμο;;;; Σκορδά και εικόνες θα του είχα κάθε μέρα χαχαχαχαΚοίτα...το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μου πρόβλημα -ΑΝ? πάρω-όποια-ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ-...
θα είναι ,να αποδεχτώ/επιτρέψω ,σε κάποιον "τρίτο" ,να ΜουΤηνΑκουμπήσει(τη μηχανη)
Τα λ7 είναι δανεικά...Χέρια αλλάζουν τακτικά...![]()
Σιγουρα μονο λαδια φιλτρο?Εγω σε touring τοσα πληρωσα για σερβις κανονικο στις 10000κ μου πε: λαδι-φίλτρο καθε 5000χλμ με κόστος 120 € !!!