Ως εδώ ήταν...?Να ψάξουν να βρουν λαγούμι οι σκατεμαδες... Τα ρέστα στο θέμα του Ινδού δικαστή
![]()
Advphone
Μην ξεχνάς ότι σε λίγες μέρες είναι του ΛαζαρουΩς εδώ ήταν...?
Περίμενε έως την κυριακή του Πάσχα να δεις το σπινθήρα (κατά το φως) τον αληθινό...Μην ξεχνάς ότι σε λίγες μέρες είναι του Λαζαρου
Κώστα αν μπορείς βάλε δύο ή και τρία κομμάτια τσερκι μέχρι να φτιάξεις τα μόνιμα λαμακια!!Σήκωσα το μπροστινό φτερό λίγο ακόμα για τις λάσπες γιατί στην τελευταία βόλτα είχα θεματακι στο πίσω μέρος του,πίσω από τη γέφυρα παρότι ήμουν ο μονος που δεν έβγαλα φτερό. Είχε πάρα πολύ λάσπη-πυλό στο Βούντημα . Ίσως και να δουλέψει...
Αν δουλέψει θα φτιάξω σωστά λαμάκια μεταλλικά σε αυτό το μήκος.
(Δεν μου αρέσει καθόλου αισθητικά τό ψηλό φτερό σε μηχανές όπως το Άφρικα και επιπλέουν γεμίζουν λάσπη τα ψυγεία αλλά δυστυχώς σε κάποιες βόλτες είναι απαραίτητο).
Κώστα αν μπορείς βάλε δύο ή και τρία κομμάτια τσερκι μέχρι να φτιάξεις τα μόνιμα λαμακια!!
κόβεται εύκολα το τσερκι και με την ταλάντωση έστω και μικρή που θα έχει το φτερό δεν του χω μεγάλη εμπιστοσύνη, πόσο μάλλον αν βαρύνει ακόμα περισσότερο με τη λάσπη που θα πιάσει !!

Ως εδώ ήταν...?

Τα ΧΤΧ φοράνε συμβατικό μπροστινό και πιάνει πάνω στην γέφυρα..Δεν πειράζει ας λερώνει...Χαμηλό φτερό δεν κουμπώνει κάπως σε αυτά; Κρίμα να γίνεσαι χαλιά ,και θα γεμίσει και η εικόνα του μπροστά ισως !
Πωλουνται αντιβαρα τιμονιου...ενα μπλε και ενα μωβκαι μπήκαν και μαύρα αντιβαρα τιμονιού..
Θα έλεγα ναι.Αυτά τα ΚΤΜ όλο χαλάνε. Κάηκε ένα λαμπάκι από τα δύο θέσης στο πίσω φανάρι, να βάλω led άραγε, το σκέφτομαι μήπως αφού το έλυσα να τα αλλάξω όλα.
Ένα μωβ το μπλε μας χαιρέτησε στην προσπάθεια να γίνει μωβ..πρώτα έγινε λίγο μωβ και δεν μου άρεσε πήρα το οξυγόνο να το ζεστανω παραπάνω...Το έκανα χρυσό και στην προσπάθεια να γίνει μπλε με θερμοκρασία έγινε η εξέλιξη του terminator...Πωλουνται αντιβαρα τιμονιου...ενα μπλε και ενα μωβ![]()
Πήρα συμβατικά, έτσι και αλλιώς πρώτη φορά καίγεται σε 4 χρόνια που το έχω αν θυμάμαι καλά. Μερικές φορές το led είναι πολύ ψυχρό και μετά φαίνεται ροζ, δεν είναι θέμα αντριλας με τόσο γλιτερ επάνω του, δεν μου πάει στο μάτι ακόμα και αν δεν το βλέπω εγώ.Θα έλεγα ναι.
Και δεν χρειάζεσαι κόκκινα εφόσον το κρύσταλλο είναι ήδη κόκκινο.