Ώρα να πάρεις τά βουνά!!!Σήμερα έκανα τα πρώτα της χιλιόμετρα από το Μαγαζί μέχρι το σπίτι. (με λίγες παρακάμψεις για έξτρα απόλαυση)
Και το όνομα αυτής MTX1000 GREY
Δύσκολη μέρα με πολλές αναποδιές από εχθές άσχετες,με την παραλαβή και τις διαδικασίες όλα πήγαν τέλεια!
Ευελπιστώ να καταφέρω το ΣΚ να την βολτάρω όπως ΜΟΥ αξίζει.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλά χιλιόμετρα να έχεις!Σήμερα έκανα τα πρώτα της χιλιόμετρα από το Μαγαζί μέχρι το σπίτι. (με λίγες παρακάμψεις για έξτρα απόλαυση)
Δύσκολη μέρα με πολλές αναποδιές από εχθές,άσχετες με την παραλαβή και τις διαδικασίες όλα πήγαν τέλεια!
![]()

Έχω τις 32αρες όπως και άλλα πράγματα από Kriega και όντως είναι απίστευτα ποιοτικά!Κατέφτασαν οι βαλίτσες.
Kriega os-38 από το αλάνι τον Βέλγο σε τιμή ξεστοκαρίσματος.
Μια πολύ γρήγορη δοκιμή για το πώς "κάθονται".
Από το λίγο που τις έπιασα στα χέρια μου, για ακόμη μια φορά εκπλήσσομαι από την ποιότητα και την μελέτη αυτής της εταιρείας. View attachment 3753View attachment 3752View attachment 3751
allroadmoto.beΈχω τις 32αρες όπως και άλλα πράγματα από Kriega και όντως είναι απίστευτα ποιοτικά!
Ο Βέλγος ποιος είναι;;;
Καλορίζικο και καλό λασπότοΣήμερα έκανα τα πρώτα της χιλιόμετρα από το Μαγαζί μέχρι το σπίτι. (με λίγες παρακάμψεις για έξτρα απόλαυση)
Δύσκολη μέρα με πολλές αναποδιές από εχθές,άσχετες με την παραλαβή και τις διαδικασίες όλα πήγαν τέλεια!
![]()

Καλοτάξιδο Γιάννη, να το ευχαριστηθείς! Από τον Κώστα, ε?Σήμερα έκανα τα πρώτα της χιλιόμετρα από το Μαγαζί μέχρι το σπίτι. (με λίγες παρακάμψεις για έξτρα απόλαυση)
![]()
Καλοτάξιδο Γιάννη, να το ευχαριστηθείς! Από τον Κώστα, ε?
Καλορίζικο,αγρατζούνιστο και με πολλά όμορφα ταξίδια!Σήμερα έκανα τα πρώτα της χιλιόμετρα από το Μαγαζί μέχρι το σπίτι. (με λίγες παρακάμψεις για έξτρα απόλαυση)
Για εμένα αυτό το gs adv παίζει να είναι το πιο όμορφο που έχουν βγάλει… ίσως προτιμώ το γκρι βέβαια! Καλορίζικο και καλά χλμ πάσης φύσεως και στους τρεις σας!Αφου δεν την αλλαζω με καμια
πηρα αλλη μια.![]()
Στάλθηκε από το SM-A346B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στιβαρό, ακλόνητο μηχανάκι στο δρόμο, με φοβερή ποιότητα κυλισης!!!Για εμένα αυτό το gs adv παίζει να είναι το πιο όμορφο που έχουν βγάλει… ίσως προτιμώ το γκρι βέβαια! Καλορίζικο και καλά χλμ πάσης φύσεως και στους τρεις σας!
Την 2η την πηρα οσο κανουν οι ζαντες σχεδον.Για εμένα αυτό το gs adv παίζει να είναι το πιο όμορφο που έχουν βγάλει… ίσως προτιμώ το γκρι βέβαια! Καλορίζικο και καλά χλμ πάσης φύσεως και στους τρεις σας!
Καλοταξιδοι να ειστε παντα.Σήμερα έκανα τα πρώτα της χιλιόμετρα από το Μαγαζί μέχρι το σπίτι. (με λίγες παρακάμψεις για έξτρα απόλαυση)
![]()