notakos600
Boomer's corner
Σε ποια σέχτα έχω μπει;
Στους πύρκαυλουςΣε ποια σέχτα έχω μπει;
Η διαφορά είναι ότι 25 χρόνια μετά τα καπάκια του Χόντα θα λάμπουν ενώ του cf κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, με το πιο πιθανό σενάριο να έχουν διαλυθεί ή θαμπώσει στην περίπτωση που δεν έχει διαλυθεί όλη η μοτό .
Σε αυτή τη περίπτωση ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις όσον αφορά την ποιότητα των υλικών. Αλλά οι μεγάλες εταιρείες το έχουν τερματίσει με τις τιμές και τον εξοπλισμό. Αν έβγαινε μια έκδοση του crf1100 με αναλογικά όργανα και λιτά - βασικά ηλεκτρονικά σε αισθητά καλύτερη τιμή πιστεύω θα πουλούσε περισσότερο, όπως το Τ7.
Για τους Κινέζους υπομονή να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα να δούμε τι ψάρια πιάνουν.
Και στο παλιό Άφρικα 750 όταν ήταν φρέσκα ακόμα τα πλαστικά ήταν πανάκριβα όπως σε όλα τα μεγάλα ον ΟΦ
Είμαι στα 21!!!!!Συγνώμη αλλά κράτησε κανείς εδώ μέσα μηχανή για 25 χρόνια;
Africa twin 750 likes this post.Η Μ...α δεν είναι τα ξεθωριασμένα πλαστικά. Η Μ....α είναι να περιμένεις και να οργανώνεις μήνες να πας μια βόλτα να πας να βάλεις μπροστά και να μην περνει.....αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά την γνώμη μου....όλοι το έχουμε βιώσει λίγο πολύ....είτε για απλές ζημιές είτε για πιο σύνθετες...
εγω το εχω 24 χρονια!Είμαι στα 21!!!!!
Πλησιάζω......![]()
Συγνώμη αλλά κράτησε κανείς εδώ μέσα μηχανή για 25 χρόνια;
Είμαι στα 21!!!!!Πλησιάζω......
![]()
27 χρόνια.... Από τον Φεβρουάριο 1999 ...εγω το εχω 24 χρονια!

εγω το εχω 24 χρονια!
Εντάξει, δεν αισθάνομαι πια... μόνος!!!27 χρόνια.... Από τον Φεβρουάριο 1999 ...
![]()
Αυτό αλλάζει σε 5 λεπτά, όπως και στο 950. Ομοίως ο ανορθωτης.Υπογραφή η αντλία.
Ξεκάθαρη αντι-Χόνδα προπαγάνδα. Φρουρά! Φρουρά!Επειδή είχα αγοράσει αφρικά 750 τίμιο κλπ ε εντάξει κόψε κάτι, καμένα από τον ήλιο και διαλυόντουσαν στο παραμικρό ζόρι.
27 χρόνια.... Από τον Φεβρουάριο 1999 ...