Τι μηχανή να επιλέξω? Tiger 1200 vs GS 1200.

nikos_pc

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νίκος
Μοτό
TIGER 800 XC
Καλησπέρα μετα απο 6 χρόνια και 85 χιλιαδες χλμ αποχωρίστηκα τον μικρό μου τίγρη που με πήγε σε αρκετά μέρη, πλέον θέλω κάτι ποιό δυνατό και με άξονα για να έχω μία σκέψη λιγότερη στα ταξίδια.
Μου άρεσε απίστευτα η λειτουργία του 3 κύλινδρου μοτέρ του και ενώ ήμουν αποφασισμένος για μεγάλο τίγρη αρχίζω και βλέπω ότι το gs υπερέχει σε αρκετά σημεία, μου αρέσει περισσότερο ο τίγρης οπτικά αλλά υστερεί σε σχέση με την Γερμανίδα. Κοιτάω για μέγιστο ποσό τα 12 χιλιάρικα και μοντέλα τίγρη 2016 και μετά όπως και bmw μετά του 14, θέλω κατα προτίμηση ακτίνες.

Εσείς τι θα παίρνατε? η χρήση είναι 90% σε βόλτες και ταξίδια, απο ύψος και βάρος έχω, ζωή να έχω οπότε δεν έχω θέμα αν η μηχανή είναι ψηλή ( καλύτερα ίσως ).

Απο Triumph ξέρω απο BMW δεν έχω ίδέα τι πρέπει να προσέξω.

Για πείτε καμιά ιδέα μπας και βρούμε μηχανή στα κοντά.

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Εσείς τι θα παίρνατε? η χρήση είναι 90% σε βόλτες και ταξίδια, απο ύψος και βάρος έχω, ζωή να έχω οπότε δεν έχω θέμα αν η μηχανή είναι ψηλή ( καλύτερα ίσως ).
BMW δαγκωτο όπως είπε και ο Γιάννης!!! :ok:

dodos

Μέλος
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Triumph tiger 1050 / Kawasaki klx 250
Kymco agility 150
Να πάρεις αυτό που όταν παρκάρεις και κάνεις δυο βήματα φεύγοντας, θα γυρνάς να το χαζεύεις και θα σου αφήνει ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτια !!!

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Να πάρεις αυτό που όταν παρκάρεις και κάνεις δυο βήματα φεύγοντας, θα γυρνάς να το χαζεύεις και θα σου αφήνει ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτια !!!
Εγω, αφού κάνω δύο βήματα φεύγοντας, πάντα γυρνάω να δω ....... μην έχω ξεχάσει τίποτα!!!! :ha

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Αν μιλούσαμε για τελευταία γενιά tiger εναντίον GS-lc θα έλεγα tiger.

To προηγούμενο tiger δεν ήταν τόσο καλή μοτοσικλέτα.

Προσωπική επιλογή δεν ήταν κανένα από τα δύο πάντως, αν έπρεπε να πάρω κάτι θα ήταν το GS γιατί ως πιο δημοφιλής επιλογή κοινού έχει ποικιλία σε μεταχειρισμένα και πιο μεγάλη υποστήριξη σε συνεργεία, αξεσουάρ κλπ.

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Στα 12 χιλιάρικα δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις καλό lc, αν και από 14-16 εχουν τα θεματακια που έχουν όλα τα νέα μοντέλα.
Εγώ θα πήγαινα από 17 και μετα αλλά αυτό σημαίνει μεγαλύτερο μπάτζετ.
Με 10000 παίρνεις το ορθόδοξο αεροελαιοψυκτο σε adve, που θα σε καλύψει σε ότι κανεις και θα έχεις ρέστα.

nikos_pc

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νίκος
Μοτό
TIGER 800 XC
Από τίγρη αν επέλεγα θα έπαιρνα αυτό:

Από bmw έχω δει αυτά:

Αν ανεβάσω λίγο τό μπάτζετ θα πήγαινα κάπου εδώ:

Το αν θα βγάλουν θέματα πιστεύω είναι λαχείο.

Asxetos

Μέλος
Όνομα
Σταθης
Μοτό
XL750
Χωρίς να έχω δοκιμάσει πολλά, πόσο καλύτερο ταξίδι να κάνει άλλο μηχανάκι;

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Η Άφρικα 24+ θα ταξιδέψει πιο ήσυχα από αέρα σίγουρα, για άνθρωπο που δεν είναι κολλημένος με το telelever δεν έχει κανένα μειονέκτημα.

Και πλέον έχει και μεγάλο ντεπόζιτο από acerbis.

Μηχανάκια δεν έχει στις εκθέσεις, αλλά τέλος πάντων, στην θεωρία...

(Βλέπεις δεν λέω ότι το 900Α είναι πιο καλή μοτοσυκλέτα από το 1200/1250...)

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom