Τι μηχανή να επιλέξω? Tiger 1200 vs GS 1200.

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Ήηηηηηηηηπειρος
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
Ρε Γιάννη...

Ρε Γιάννη..!!!
Ξεκινάς "βούτυρο"..!!!
Σε διαβάζω και λέω: "Επιτέλους κάποιος μετριοπαθής που μετράει τι θα πει και πως!!!!'
Φίλε μου είσαι σε ένα πολύ ωραίο δίλημμα, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο,τι και να επιλέξεις δε θα βγεις χαμένος, η κατηγορία αυτή δίνει πολύ καλες μοτοσυκλέτες οι οποίες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Εγώ συνήθως διατηρώ μετριοπαθή άποψη όταν κάποιος ρωτάει τι να επιλέξει για τη δική του χρήση και τις δικές του ανάγκες ακριβώς επειδή η δική μου γνώμη είναι σύμφωνα με τη δική μου αντίληψη και δεδομένα, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα δικά σου.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να οδηγήσεις και τα δύο και αυτή η κίνηση θα σου δώσεις ακριβώς αυτό που ρωτάς, γιατί όπως βλέπεις εδώ ο καθείς λέει ό,τι κατεβάσει η γκλάβα του.
..μέχρι που πετάς αυτό...

Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, αν δεν παινέψεις την πουτσ@ σου θα πιάσει να σε γ@μησει.
...και μου'πεσε η χύτρα από τα χέρια....

Τί SOFTEXα ρε φίλε;;;;

:ha

Αλλά όμως.Κύριος στο τέλος.

Καλή απόλαυση ο,τι και να επιλέξεις.
Ολική επαναφορά στο "πνεύμα και ηθική".

:p

kostas_366

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
Πόρκα κρίση :)
1200 gs από εμένα. Ο λόγος είναι ερωτικός.
Με το tiger θα καταφέρεις μία εκσπερμάτωση
Με το 1200gs θα κάνεις και 2η εκσπερμάτωση (με λίγο βοήθεια) διότι η βαλίτσα με τα sex toys είναι μεγαλύτερη

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως κάθε μοτοσυκλέτα είναι σαν γκόμενα. Δεν είναι το ίδιο για όλους. Το πως κάθεσαι επάνω, το πώς είναι στο δρόμο, το πώς τραβάει, το πώς δουλεύει. Είναι ερωτική χημεία σε ένα βαθμό. Συνεπώς μπορεί το gs να έχει καταφέρει να μιλήσει στη καρδιά πολλών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι για όλους. Καλό είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να οδηγήσει κάποιος για αρκετά χλμ τις υποψήφιες και μόνο έτσι να αποφασίσει.

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Εσύ Βαγγέλη πως κάθεσαι πάνω στη γκόμενα;
Μην ρωτάς τον Βαγγ-λι για στάσεις...
Ενημερωτικά σου λέω ότι ο Βάγγος είναι φανατικός με το σεξ διότι λέει ότι βοηθάει πολύ στη μνήμη και σε κάτι άλλο που δεν μπορεί να θυμηθεί τώρα...
:laugh::laugh::laugh::laugh:

nikos_pc

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νίκος
Μοτό
TIGER 800 XC
Πιστεύω βρήκα αυτό που ήθελα αν και το ήξερα σχεδόν απο την αρχή το αποτέλεσμα.

Θυμήθηκα έναν γνωστό που έδινε ένα Tiger 1200 xca 2018 μέ όλα τα έξτρα απλά χωρίς τις πλαϊνές βαλίτσες μίλησα μαζί του οδήγησα και την μηχανή μπορώ να πώ ότι αυτό ήταν που έψαχνα. Το μόνο αρνητικό ότι θέλει μεγάλο σέρβις σε 9000 χλμ. και ότι το μοτέρ σαν μοντέλο γενικά είναι ποιό θορυβώδη με ποιό έντονους μεταλλικούς ήχους σε σχέση με το 800.

θα ήθελα για να μου φύγει η σκέψη να δοκιμάσω να οδηγήσω και μία μπέμπα αλλά που θα πάει θα γίνει και αυτό. Αν και δύσκολα να μου αλλάξει γνώμη.

giamar

Ο Αφραπόγιαννος
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
Άντε με το καλό ,ανέβασε και καμία φωτό για τα καλορίζικα όταν .
Για πεμφε σίγουρα σε κάποια βόλτα θα βρεθεί να καβαλήσεις ,μην αγχώνεσαι.

Top Bottom