Καλησπέρα έχω στο νου μου να επιχειρήσω να κάνω λίγο ΤΕΤ έχω σαμάρια με κάγκελα αλλά θεωρω θα είναι πολύ βαριά το να οδηγάω και να είναι πάνω
Οσον αφορά το βαρος να σου πω μερικες εμπειριες απο το τ7.
Καγκελα πισω outback motortek : 4kg. Kriega os 22 soft : 2.5kg το ενα. 44l χωρος Συνολο 9kg.
Καγκελα πισω outback motortek : 4kg. Kriega os-18 : 1kg το ενα. 36l χωρος Συνολο 6kg.
Mosko moto rackless 80l , χωρις το κεντρικο "λουκανικο" : 50l χωρος Συνολο 5kg.
Mosko moto rackless 40l, μαζι με το 8l "λουκανικο" : 36l χωρος 4.5kg.
Πριν αρχισουμε να λεμε για διαφορές βαρους σε μηχαχανακια 200 κιλων να σημειώσουμε ότι η αυξομείωση του βαρους του ανθρώπινου σωματος φτανει μεχρι και τα δυο κιλα στην διάρκεια μερικων ημερων.
Επισης ειναι σίγουρο οτι αν γεμισεις 40λιτρα πράγματα φτανεις ευκολα τα +20κιλα. Σε αυτη την περίπτωση η διαφορά σε +-2 κιλα που ζυγίζουν οι παραπανω λυσεις δεν παιζει ρολο.
Με γνώμονα ολα τα παραπάνω:
Κανε ενα πλανο και δες ποσο ζυγίζει ο εξοπλισμός που κουβαλας και ποσο ογκο καταλαμβάνει. Αποφάσισε τι ειναι απαραίτητο και τι οχι, οχι με βάση το μέγιστο χωρο που εχεις διαθέσιμο στους σακους σου. Αυτο το τελευταίο θελει λίγο εμπειρία με δοκιμές σε μερικες εκδρομές.
Με τα παραπάνω θα σωσεις περισσότερο βαρος απο το να αλλαξεις σαμαρια/συστημα και θα σου μείνουν και λεφτα να τα κανεις κατι αλλο δεδομένου οτι η adv αγορά ειναι ενα βαρέλι δίχως πάτο.