Τι rackless σαμάρια ή ποια saddlebags να επιλέξω ;

GeorgeKor

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
ΚΤΜ 790adv
Για ρίξε μια ματιά κ στα enduristan. Εγω αυτα εβαλα , αλλα δεν τα εχω δοκιμάσει ακομα off road . Πιστεύω τον επόμενο μήνα να τα δοκιμάσω σε καμια εκδρομή με κάμπινγκ αν παω κ να γραψω εντυπώσεις

Αυτο που αντιλήφθηκα ειναι οτι θελουν racks ,πλαϊνά καγκελα για να μη ταλαιπώρησε με το που θα δεσεις τους ιμάντες κ να μην ακουμπήσουν στην εξάτμιση , παρολο που ως πρόσθετο βαζεις ενα προστατευτικο αλουμίνιο με ατσάλινο σφιγκτήρα , στην εξάτμιση .
Επιςης πιθανον να ακουμπήσουν κ στη ροδα εαν δεν τα τοποθετήσεις με προσοχή τα σαμάρια

Τελευταία επεξεργασία:

BabisStinson

Μέλος
Όνομα
Μπάμπης
Μοτό
Moto Guzzi V85TT 2023 Verde Altaj
Για μένα αν έχεις κάγκελα κάτι σαν τα Givi Canyon που πιάνουν με monokey σαν βαλίτσες είναι ότι καλύτερο.
Τα πήρα και τα έχω καταευχαριστηθεί. Μπαίνουν/βγαίνουν σε 2". Δεν γίνεται πιο απλό και σταθερό ταυτόχρονα.

Για Rackless σύστημα που αναφέρθηκε στην αρχή θα έβαζα σίγουρα προστατευτικό εξάτμιση και πάλι θα είχα άγχος μην χαλαρώσουν πουθενά οι ιμάντες και βρουν τροχό..

DomieMic65

Μέλος
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
T700
Τα Givi είναι πιο βαριά από τα Kriega λόγω του συστήματος monokey και της πλάκας που έχουν στην πλάτη τους και θέλουν οπωσδήποτε rack. Ως τέτοια είναι εξαιρετικά πραγματικά συν το ότι έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Τα Kriega λειτουργούν είτε με είτε χωρίς κάγκελα.

Το OS Base τουλάχιστον για τα μηχανάκια που υπάρχει dedicated βάση όπως στο Tenere πχ δεν βρίσκει με τίποτα στην εξάτμιση εκτός αν τυχών δεν τοποθετηθεί σωστά ή αν έχουν γίνει αλλαγές στην εξάτμιση.

Top Bottom