Τοσκάνη αλλά που;

n.l

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νίκος
Μοτό
R1200GS '08
Σκεφτόμαστε δυο ζευγάρια να γυρίσουμε τη Τοσκάνη. Δε ξέρουμε που ούτε από ποιο δρόμο. Το σίγουρο είναι Ανκονα με επιστροφή από Ηγουμενίτσα και να δούμε Σιέννα, Φλωρεντία, Πίζα και αυτά τα όμορφα τοπία σε 5 διανυκτερευσεις.Καθε συμβουλή δέκτη....
 

commander

Μέλος
Περιοχή
Β.Π
Όνομα
θεολογος
Μοτό
1150adv desierto 3
AFRICA TWIN 650 88 Paris Dakar
5 μέρες ....μαζί με τα καραβια?

Από ανκονα Τοσκάνη (σιενα) από επαρχιακούς είναι 250 Χίλ αλλά θέλει 5,30 ώρες πλας. Θέλει χρόνο λίγο παραπάνω. ...βάλε το γουγλη να σου δώσει ένα μπούσουλα απόφυγε διόδια και οτοστρατες και θα σου δώσει ωραία διαδρομή , από κει βλέπεις τι θα δεις και τι θα αποφυγής.

Καλή συνέχεια!
 
Reactions: n.l
Περιοχή
ΚΑΒΑΛΑ
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
XRV 650 - XRV 750 - Varadero - VFR 800 - CB 750 F Bol d' Or
Έχοντας πάει αρκετές φορές στην Τοσκάνη, θα σου πρότεινα να μην παραλείψεις να αφιερώσεις μια ολόκληρη μέρα στην Lucca, αν μπορείς κανόνισε και διανυκτέρευση μέσα στην παλιά πόλη. Για διανυκτέρευση δες αν μπορείς να κλείσεις εδώ: Guest Apartment Margherita B&B, είναι εξαιρετικός ξενώνας που το έχει ένα καταπληκτικό ζευγάρι, η Μαργαρίτα και ο Ρομπέρτο.

Αν έχετε όρεξη για χιλιόμετρα και "προσκύνημα", επίσκεψη στο μουσείο της Φερράρι στο Maranello, εκεί έχεις και την δυνατότητα να νοικιάσεις Φερράρι (και Λαμποργκίνι αν είσαι τυχερός) για βόλτα στον δρόμο, οι τιμές ήταν 50€ το εικοσάλεπτο. Η "σωστή" διαδρομή για να πας είναι από τα Passa Futa και Raticosa και να επιστρέψεις από το Passo delle Radici.

Αξίζει επίσης ακόμη ημερήσια στην La Spezia και από εκεί Cinque Terre.
 
Τελευταία επεξεργασία:

theoadon

Μέλος
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
Αριστείδης
Τοσκάνη xm....

Από Ανκονα πάρε τον SS76 και βγες Περούτζια. Στη συνέχεια κάνε το γύρω της λίμνης και πάρε τα χωριά "σβάρνα" που λένε και στο χωριό μου... Montepulciano, Pienza, San Giminiano είναι must. Κατέληξε στη Σιενα, και την επόμενη - μεθεπόμενη (αν σου πάει καρδιά να φύγεις ) τα χωριά του Chianti είναι πολύ καλή εποχή, τώρα θα ξεκινήσουν τον τρύγο , και φτάσε μέχρι Piza... Στο γυρισμό οπωσδήποτε Lucca, και φυσικά Firenze.
Δες μήπως σε βολεύει και η Ραβένα , που έχει μια γραμμή για εκεί τώρα η μινοαν , είναι πιο κοντά στη Τοσκάνη.

ΑΝ θέλεις μετά από αυτά να γυρίσεις πίσω....

Καλά να περάσετε, η Τοσκάνη είναι καταπληκτική όλες τις εποχές του χρόνου. Αν σας βοηθήσει και ο καιρός θα περάσετε σουπερ... με το καλό λοιπόν και ανέβασε καμιά φωτό να ζηλέψουμε και εμείς.
 

mirmigi

Μέλος
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
Nickolas Moustakas
Πάνε χρόνια τώρα, αλλά το έχω στο μυαλό μου σαν χθες.
Χωρις gps χάθηκα μέσα στη τοσκάνη ψάχνοντας ένα ξενωνα γνωστού του γνωστου...
Πέρα από το οτι η μηχανή μου ακόμα και σήμερα με ευχαριστει για εκείνους τους δρόμους, μιας και έκανε σαν μικρό παιδί που πάει στην disneyland, το τοπίο και ο κόσμος εκεί ειναι φανταστικά.
Θα σου έλεγα να πας στο χωριό που με πήγαν. Το γραφικό είναι λίγο.
Radda di chianti.
Τα φιλιά μου στο giovani.

 
Top Bottom