Το Πί(ν)δημα vol.2 : Tαβέρνα Ride.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Βασικά έκανα απάντηση για τον καναπέ που έβαλε ο αρχιπλοηγός του φόρουμ, αλλά και αυτόν που έβαλε ο Θένος καλός είναι.
Ωραία ιδέα για νέα ενότητα με θέμα "Καναπέδες ρουστικ και μηχανές..." :roflmao:

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Βρήκα λίγο χρόνο για το day1. Καταφίδια, Γιάννενα κτλ άλλη φορά. Βιντεάκι εκνευριστικό για μάτια κι αυτιά γιατί δεν κατέχω και δεν έχω υπομονή.
Πολύ μου άρεσε το βιντεάκι σου και έτσι εναλλακτικό και με διαλόγους και μπαίνεις στο κλίμα. Ωραίο. Σου έκανα subcribe και λαϊκ να πούμε τι αξίζεις είσαι ωραίος και μετράς

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Ωραία ιδέα για νέα ενότητα με θέμα "Καναπέδες ρουστικ και μηχανές..." :roflmao:
Χωρίς ψοφοφορία δε μπας πουθενά φίλος...

ChristosGR

Σκουριασμένο Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
V-Strom 800 DE - Husaberg FE-390
Μα απ' όλα πιο πολύ, φχαρηστήθηκα το συμμετρικό φόρτωμα του ξυλουργού .... :friend:
Το φόρτωμα έχει να κάνει με την κατανομή βάρους, όχι με τον όγκο που βλέπει το μάτι.

Έλα...κάνε μας μια ανάλυση τον τρόπο πλοήγησης στα χώματα.
1. Γίνεται ένα γενικό πλάνο.

2 Βρισκεις μερικούς πειραγμένους που νομίζουν ότι ξέρεις τι κάνεις και τους αμολας ξοπίσω σου.

3.Απολαμβανεται μαζι την περιπέτεια.

4. Δείχνεις κατανόηση στους ζουλιαρηδες του καναπέ.
:ll:

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Βρήκα χρόνο έφτιαξα το πρώτο από τα δύο βιντεάκια της βόλτας.. Βάλτε το υψηλή ανάλυση και like και subscribe παρακαλώ χαχχα. Έχει και αφήγηση κάτσε καλά..

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Νομίζω ότι κορυφαία στιγμή του βίντεο είναι η ανάποδη πορεία του πλοηγού και πίσω του τα σκλια.... :pointu:
Ωραίο βιδεο Βάγγο....ένας ινφλουενσερ γεννιεται

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Βρήκα χρόνο έφτιαξα το πρώτο από τα δύο βιντεάκια της βόλτας.. Βάλτε το υψηλή ανάλυση και like και subscribe παρακαλώ χαχχα. Έχει και αφήγηση κάτσε καλά..

Ωραίο βίντεο Βαγγέλη, την επόμενη φορά βάλε τον ήχο πιο ψηλά στην εκφώνηση.

Ερώτηση, πόσο διαφορετική εμπειρία θα ήταν αν είχες ακολουθήσει με τον Κινέζο;

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
με την βροχή δεν είχατε παράπονο... ήταν ποτιστική...

είχε λιτότερο νερό από τότε ο Ταυρωπός...

φοβέρες εικόνες φθινοπώρου!!!

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
με την βροχή δεν είχατε παράπονο... ήταν ποτιστική...

είχε λιτότερο νερό από τότε ο Ταυρωπός...

φοβέρες εικόνες φθινοπώρου!!!
Την άνοιξη φουσκώνουν περισσότερο λόγω χιονιού

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Ωραίο βίντεο Βαγγέλη, την επόμενη φορά βάλε τον ήχο πιο ψηλά στην εκφώνηση.

Ερώτηση, πόσο διαφορετική εμπειρία θα ήταν αν είχες ακολουθήσει με τον Κινέζο;
Ευχαριστώ για τα σχόλια Αντώνη. Είχα καιρό να κάνω βίντεο σωστό και έβαλα και αφήγηση πρώτη φορά. Θα διορθωθω στα επόμενα! Εξάλλου όχι δεν θα γίνω επαγγελματίας χαχαχα

Κοίτα ήμουν διχασμένος να πάρω το μικρό. Αλλά κοίτα, πρώτον το έχω με λάστιχα τώρα enduro και θα τα διέλυα τόσα ασφάλτινα χλμ και επίσης θα διέλυα τα αυτιά μου. Επίσης τα trailmax raid που φοράω στο bmw είναι πραγματικά εκπληκτικά και στο βρεγμένο ενώ με τα tracker θα πήγαινα κότα.

Θα έτρωγα αρκετή ταλαιπωρία στα εξής: Πέμπτη βράδυ διαδρομή προς Λιανοκλάδι 200km εθνική. Σάββατο Εγνατία οδό από Παναγία προς Γιάννενα θα έπρεπε να πάω με 100. Κυριακή επιστροφή 440χλμ από Γιάννενα Αθήνα θα ήταν κυριολεκτικά μια αιωνιότητα με 100χλμ.

Εναλλακτικά θα έπρεπε να έχω ένα πιο δρομισιο λάστιχο και να μπορώ να πάω έστω 110-120 αλλά εκεί θα έχανα άλλου στο χώμα και πάλι εθνική δεν είναι πολλά τα χλμ.

Επίσης το bmw άλλη ανεμοκαλυψη, άλλη προστασία από τα καιρικα φαινόμενα ,ταξιδεύεις εθνική 140-150 άνετος. Σελαρα.

Δεν αξίζει σε τέτοια ταξίδια να προτιμήσεις ένα μικρό έναντι το μεγάλου. Θα κάνεις υποχωρήσεις στο χώμα στα δύσκολα και θέλει τεχνική η απλά να μην πας στα πολύ δύσκολα (όπως δε πήγα στο καταφυδι για να γλυτώσω τη ταλαιπωρία) αλλά εν τέλει αυτές οι εκδρομές είναι για on off με κυβικά.

Δυστυχώς δε γίνεται να τα κάνεις όλα με ένα. Το ξέρω και το ακολουθώ 15+ χρόνια αυτό.

Αν έπρεπε να έχω μόνο ένα μηχανάκι και ήταν αυτό το rally θα του έβαζα ένα λάστιχο όπως το trailamax raid ένα σετ κάγκελα πίσω για σαμάρια και ισως πήγαινα και αντί για 45 πίσω γρανάζι σε 44 για λίγο ακόμα καλύτερα. Και θα του έφτιαχνα και τη σέλα να φουσκώσει.

Εφόσον έχω το 800 κρατάω το rally για τα δύσκολα και πάω στα μακρινά οδικά με το μεγάλο.

Top Bottom