Ωραίο βίντεο Βαγγέλη, την επόμενη φορά βάλε τον ήχο πιο ψηλά στην εκφώνηση.
Ερώτηση, πόσο διαφορετική εμπειρία θα ήταν αν είχες ακολουθήσει με τον Κινέζο;
Ευχαριστώ για τα σχόλια Αντώνη. Είχα καιρό να κάνω βίντεο σωστό και έβαλα και αφήγηση πρώτη φορά. Θα διορθωθω στα επόμενα! Εξάλλου όχι δεν θα γίνω επαγγελματίας χαχαχα
Κοίτα ήμουν διχασμένος να πάρω το μικρό. Αλλά κοίτα, πρώτον το έχω με λάστιχα τώρα enduro και θα τα διέλυα τόσα ασφάλτινα χλμ και επίσης θα διέλυα τα αυτιά μου. Επίσης τα trailmax raid που φοράω στο bmw είναι πραγματικά εκπληκτικά και στο βρεγμένο ενώ με τα tracker θα πήγαινα κότα.
Θα έτρωγα αρκετή ταλαιπωρία στα εξής: Πέμπτη βράδυ διαδρομή προς Λιανοκλάδι 200km εθνική. Σάββατο Εγνατία οδό από Παναγία προς Γιάννενα θα έπρεπε να πάω με 100. Κυριακή επιστροφή 440χλμ από Γιάννενα Αθήνα θα ήταν κυριολεκτικά μια αιωνιότητα με 100χλμ.
Εναλλακτικά θα έπρεπε να έχω ένα πιο δρομισιο λάστιχο και να μπορώ να πάω έστω 110-120 αλλά εκεί θα έχανα άλλου στο χώμα και πάλι εθνική δεν είναι πολλά τα χλμ.
Επίσης το bmw άλλη ανεμοκαλυψη, άλλη προστασία από τα καιρικα φαινόμενα ,ταξιδεύεις εθνική 140-150 άνετος. Σελαρα.
Δεν αξίζει σε τέτοια ταξίδια να προτιμήσεις ένα μικρό έναντι το μεγάλου. Θα κάνεις υποχωρήσεις στο χώμα στα δύσκολα και θέλει τεχνική η απλά να μην πας στα πολύ δύσκολα (όπως δε πήγα στο καταφυδι για να γλυτώσω τη ταλαιπωρία) αλλά εν τέλει αυτές οι εκδρομές είναι για on off με κυβικά.
Δυστυχώς δε γίνεται να τα κάνεις όλα με ένα. Το ξέρω και το ακολουθώ 15+ χρόνια αυτό.
Αν έπρεπε να έχω μόνο ένα μηχανάκι και ήταν αυτό το rally θα του έβαζα ένα λάστιχο όπως το trailamax raid ένα σετ κάγκελα πίσω για σαμάρια και ισως πήγαινα και αντί για 45 πίσω γρανάζι σε 44 για λίγο ακόμα καλύτερα. Και θα του έφτιαχνα και τη σέλα να φουσκώσει.
Εφόσον έχω το 800 κρατάω το rally για τα δύσκολα και πάω στα μακρινά οδικά με το μεγάλο.