Το ευχαριστω ειναι λιγο Goukos

RIGGER

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονικη
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
Tiger 955i
Οπως το λειε ο τιτλος.........
Ο φιλος Γιωργος Goukos(πρώην dj-xatzi) ανακοινωσε οτι χαριζει 2 φωτακια LED ποδηλατου. Ζητησα το ενα και ο λογος δεν ηταν η αξια του αντικειμενου απο πλευρας μου αλλα πιο πολυ η επικοινωνια και η "εκκρεμοτητα" που θα ειχε με καποιον απο αλλ πολη ετσι ωστε να υπαρχει η δικαιολογια της συναντησης ,γνωριμιας η ενος καφε καθως περνας απο την πολη οπου μενει.
Ο Γιωργος προσπαθησε να το στειλει με τα ΕΛΤΑ αλλα λογο της ημερας (κοσμοσυρροη για συνταξεις -μισθους) δεν μπορεσε.Μου τηλεφωνησε και μου ειπε οτι ΣΚ ανεβαινει Θεσνικη και θα βρεθουμε απο κοντα να μου το δωσει.Τελικα εξαιτιας μου (υποχρεωσεις με τις δραστηριοτητες των παιδιων που εχω καθημερινα αλλα και ΣΚ φετος!) δεν μας επετρεψαν την συναντηση και τελικα δινονας το σε ενα παιδι εδω στην Θεσνικη θα μου το εδινε με μεταξυ μας συννενοηση.
Τελικα χθες Παρασκευη παρελαβα το φωτακι με τα ΕΛΤΑ και εμεινα αφωνος! Σκιστηκε ετρεξε αφιερωσε χρονο για εμενα εναν αγνωστο ανθρωπο ισως και "μαλακα" γιατι για να ειναι σωστος απεναντι στο λογο του και την υποσχεση του.
Χθες δεν μπορεσα να γραψω γιατι ειλικρινα ημουν τοσο μαυρισμενος απο τον αδικο τελικα χαμο του φιλου Κωστα τσομπανη ( με συγχωρεις Γιωργο αλλα ειλικρινα δεν ειχα δυναμη να το κανω) και σημερα αποφασισα να το κανω.
Να γραψω τι ομως; Αισθανομαι τοσο λιγος ,τοσο εκπληκτος,τοσο αιφνιδιασμενος απο την κινηση αυτη περα απο ενα ευχαριστω γιατι πραγματικα οτι και να πω ειναι ελαχιστο μπροστα στην πραξη σου φιλε.
Τα παραπανω τα γραφω παιρνοντας αφορμη τα οσα συνεβησαν πριν λιγες μερες και συννεφιασαν λιγο το κλιμα αυτης της εκπληκτικης και μοναδικης κοινοτητας ειτε λεγεται advride ειτε Πιτσος ειτε δεν ξερω τι.
Κυριες και κυριοι αυτη την αλληλεγγυη και το αμεσο ενδιαφερον ,μεταξυ πολλες φορες αγνωστων που ομως δεν αισθανονται ετσι αλλα σαν παλιοι καλοι φιλοι κρατηστε και αφηστε τα υπολοιπα τα οποια δεν εχουν θεση εδω να τα πατησουν οι τροχοι των μοτοσυκλετων μας.
Νοιωθω ΤΥΧΕΡΟΣ σιγουρα και εσεις πιστευω που το φορουμ μου δινει την δυνατοτητα να συναναστρεφομαι τετοια καθαρα και ειλικρινη ΑΤΟΜΑ και σχεδον παντα αυτο που ακολουθει ειναι μια ομορφη φιλια.
Ευχομαι να ειμαστε καλα ολοι και να νοιωθουμε ΤΥΧΕΡΟΙ για τη μαγικη αυτη δυναμη που λεγεται μοτοσυκλετα και μας φερνει τοσο κοντα.
:friendship:
 
Last edited by a moderator:

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Ευχομαι να ειμαστε καλα ολοι και να νοιωθουμε ΤΥΧΕΡΟΙ για τη μαγικη αυτη δυναμη που λεγεται μοτοσυκλετα και μας φερνει τοσο κοντα.
:friendship:
Αυτο...:friendship:
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Νομιζω οτι τα αισθηματατα του
RIGER που νοιωθουμε ολοι εδω μεσα ειναι ενας απο τους πιο σημαντικους λογους επιτυχιας αυτου του φορουμ .
Αυτό ακριβώς...!!!:yew:
 

Goukos

Once a Marine always a marine....
Περιοχή
SaloniKa .....again.....
Όνομα
Γιωργος
Μοτό
R1200GSA
Φιλαρακι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λογια. Πραγματικά όμως δεν νιώθω ότι έκανα κάτι τόσο σημαντικό !!
Με στενοχωρει που ειμαστε σε κοινωνία που δεν σκέφτονται όλοι με το τον ίδιο τρόπο...κ κοιτάζουν πως θα εκμεταλλευτούν τον συνάνθρωπο τους.
Κ πάλι σε ευχαριστώ Ηλια. Με την πρώτη ευκαιρία θα τα πούμε Θεσνικη !!!

Στάλθηκε από τον επιχειρησιακό....
 
Top Bottom