Το Off Road Team στο Tuareg Rallye

paraligo

Μέλος
Όνομα
Giannis
Μοτό
gs1200
WR450F 09
WR450F 17
honda wave 110
Τι να πω για αυτόν τον τύπο είμαι σίγουρος αν ήταν 45 σε δυο χρόνια θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμα και πρώτη θέση!!!!!:woot::woot::woot:

Γιατρέ, μπύρες να πίνεις!!!!!!
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Τι να πω για αυτόν τον τύπο είμαι σίγουρος αν ήταν 45 σε δυο χρόνια θα μπορούσε να χτυπήσει ακόμα και πρώτη θέση!!!!!:woot::woot::woot:

Γιατρέ, μπύρες να πίνεις!!!!!!
Γιάννη κάτσε μη σ ακούσει κι αρχίσει προπόνηση...:D:D:D
Αυτός και στα 55 θα είναι ικανός ;)
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Ο κυριος της φωτο, ετων 52 κατι..., ειναι ο αυτοαποκαλουμενος "τελειωμενος πενηνταρης" που περιγραφει πιο πανω.

Respect Doc!!!!!!!
Γενιά του 60.......φιλαρακι:l2:
Ααα...τι 50αρης ακομα χειροτερα δηλαδη...60αρης :ha...
ΜΠΡΑΒΟ ρε Doc!!!:hlb:
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
http://www.bikeit.gr/agonisti-kikinisi/races-world/world-rally-championship-races/14661-nea-agones-2018-tuareg-rallye-2018-hmera-4h-athanasoulopoulos-kyriakopoulou.html



Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου και ο Δημήτρης “DOC” Αθανασουλόπουλος της Off Road Team , ολοκλήρωσαν και την 4η ημέρα του Tuareg Rallye δίνοντας για άλλη μία φορά τον καλύτερο εαυτό τους.


Ειδικότερα η Κυριακοπούλου, στην οποία ευχόμαστε και χρόνια πολλά λόγω ημέρας, πέρασε την γραμμή του τερματισμού στην 43η-44η θέση μεταξύ 52 αγωνιζόμενων αλλά και σαν 1η Γυναίκα στην Μotorbike Pro, την δυσκολότερη μεταξύ των τριών κατηγοριών για τις μοτοσυκλέτες. Όπως είπαμε και χθες, προς το παρόν δίνουμε δύο θέσεις γιατί στα επίσημα αποτελέσματα εμφανίζεται δύο φορές ένας αναβάτης που έχει τερματίσει ψηλότερα. Μετά το τέλος της 4η ημέρας η ελληνίδα αναβάτρια βρίσκεται στην 43η θέση της συνολικής κατάταξης για την κατηγορία της.


Εξαιρετικά τα πηγαίνει και ο πολύπειρος Αθανασουλόπουλος ο οποίος συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Ο DOC τερμάτισε την 4η ημέρα στην 10η θέση βελτιώνοντας σημαντικά τον ρυθμό του. Αυτή η προσπάθειά τού τον έφερε παράλληλα στην 11η θέση της συνολικής κατάταξης, τέσσερις θέσεις ψηλότερα από ό,τι την 3η ημέρα. Ο "DOC" βελτίωσε παράλληλα και την θέση του στην υποκατηγορία άνω των 50 ετών, κια βρίσκεται αυτή τη στιγμή 3ος, έχοντας κερδίσει 8 θέσεις! Πάμε δυνατά Δημήτρη!


Να σημειωθεί ότι στην κατηγορία προηγείται ο Thorsten Kaiser, έχοντας πίσω του τους Dominique Robin και Kay-Arne Bulsink στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.


Ακολουθούν οι πίνακες με τα αποτελέσματα ημέρας αλλά και τα συνολικά αποτελέσματα από την αρχή του Rallye των 7 ημερών και 2.500 χλμ.




Μπράβο και στους 2!!!
Καλή συνέχεια!!!!
 

endtourista

'' ... ''
Όνομα
ΣΠΥΡΟΣ
World Rally Championship
Tuareg Rallye 2018 – Hμέρα 7η – Τα κατάφεραν Κυριακοπούλου-Αθανασουλόπουλος!

Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 16:11


1η γυναίκα η Πολυτίμη, τερμάτισε και ο DOC!



Έπειτα από επτά ημέρες και 2.500 χλμ. το Rallye Tuareg 2018 έφτασε στο τέλος του! Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου και ο Δημήτρης “DOC” Αθανασουλόπουλος της Off Road Team κατάφεραν να φέρουν σε πέρας τον μεγάλο στόχο κάθε αναβάτη που συμμετέχει σε Rallyes και να περάσουν και οι δύο την γραμμή του τερματισμού! Η Κυριακοπούλου μάλιστα το έκανε αυτό παίρνοντας και τη νίκη στις Γυναίκες, ένα μεγάλο επίτευγμα για την πολύπειρη αναβάτρια!

Ειδικότερα, η Πολυτίμη Κυριακοπούλου με την σταθερότητα αλλά και την αμείωτη σε ένταση προσπάθεια με την οποία αντιμετώπισε όλο τον αγώνα, κατάφερε να τερματίσει την 6η ημέρα στην 25η θέση μεταξύ 52 αγωνιζόμενων, καταλαμβάνοντας έτσι την 37η θέση στην γενική κατάταξη. Την 7η και τελευταία ημέρα η Πολυτίμη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα να καταταγεί ξανά στην 25η θέση και να τερματίσει το Rallye στην 37η θέση της γενικής, βρισκόμενη μπροστά από 25 συνολικά αγωνιζόμενους, ως πρώτη γυναίκα. Πολλά μπράβο στην Πολυτίμη στην οποία ευχόμαστε παράλληλα πάντα τέτοια.

Από την πλευρά του ο Αθανασουλόπουλος, ύστερα και από την τεχνική ατυχία που αντιμετώπισε την 5η ημέρα, η οποία έσβησε κάθε του ελπίδα για τερματισμό στην πρώτη 10δα της γενικής κατάταξης αλλά και για τερματισμό στο βάθρο στην υποκατηγορία άνω των 50 ετών, πέρασε την γραμμή του τερματισμού, την 7ηημέρα στην 33η θέση της γενικής κατάταξης. Έτσι έφερε εις πέρα τον μεγάλο και πρωταρχικό στόχο που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό κάνοντάς του με μια αξιοπρεπέστατη παρουσία. Πολλά μπράβο λοιπόν και στον Δημήτρη και ευχές για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον!

Για την ιστορία, νικητής του αγώνα στην κατηγορία Motorbike Pro, ήταν ο Thorsten Kaiser, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα σε 27 ώρες, 4 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα, με τους Dominique Robin και Kay-Arne Bulsink να τερματίζουν στην δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα.




Μεταφέρω από το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ BIKEIT!




http://www.bikeit.gr/agonisti-kikinisi/races-world/world-rally-championship-races/14698-nea-agones-2018-tuareg-rallye-2018-telika-apotelesmata-kyriakopoulou-athanasoulopoulos.html
 
Top Bottom