Τρομαχτικές ιστορίες σε Adventuring/camping κοκ

chrismma

Μέλος
Όνομα
Christos
Μοτό
Ποδηλατο
Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό σημείο αλλά διάβαζα κάποια ανάλογα ποστ στο advrider.com και αναρωτιέμαι αν έχει κανείς εδώ ανάλογες εμπειρίες. Βασικά οι ιστορίες δεν είναι μόνο horror αλλά πολλές είναι και χιουμοριστικές, από παρεξηγήσεις φυσικών φαινόμενων κοκ.
 

dan

lone wolf
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Θανάσης
Μοτό
F 800 GS
Z 50 J
Μετά από 25 χρόνια ελεύθερης διανυκτέρευσης σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη ποτέ δεν ένιωσα απειλή.
Το αντίθετο μάλλον : στα τέλη του 90΄ κατασκήνωνα στην έρημη παραλία δεξιά στο ελαφονήσι Χανίων, τότε ήταν ακόμη ερημικά τα πράγματα.
Μόνος μου. Έστησα ανάμεσα σε βράχους γιατί φύσαγε και έτσι δεν ήμουν ορατός. Αργά το βράδυ ξύπνησα από φασαρία και βγαίνοντας από τη σκηνή βλέπω έναν...φακό να τρέχει πέρα δώθε στην παραλία κάνοντας σαματά ! Πετάχτηκα έξω και κρύφτηκα δίπλα από έναν βράχο κρατώντας στο στήθος μου το πιστό μου ραμπομάχαιρο (35 εκ. πριόνι-λάμα).
Ξαφνικά ο φακός πλησιάζει , πέφτει το φως πάνω μου και ..."ώχχχχ Μάνα μου βοήθεια !! " ουρλιάζει ο άνθρωπος με το φακό , αναπηδάει και πέφτει κάτω από την τρομάρα του !
Κοντολογίς οι άνθρωποι ήτανε ψαράδες και ανάψανε φωτιά να ψήσουν , αλλά τους τελειώσανε τα ξύλα και ο ένας έτρεχε στην παραλία να μαζέψει , μέχρι που έπεσε πάνω σε έναν τύπο πίσω από ένα βράχο που κράταγε μισό μέτρο μαχαίρι !
Ευτυχώς δεν πήγε από καρδιά …
(Μετά γίναμε παρέα και φάγαμε μαζί τα ψάρια )

Το χειμώνα του 2007 στη χωμάτινη διαδρομή από Μάραθο για Άγραφα μας πιάνει η νύχτα στο διάσελο όπου υπάρχει ένα μικρό ξωκκλήσι.
Στήνουμε σκηνή ,τρώμε , πίνουμε , όλα καλά. Πέφτουμε για ύπνο και...αρχίζει η wolf συναυλία : ουουου ! Βγάζω κεφάλι από τη σκηνή ρίχνω το φακό και...καμιά δεκαριά ζευγάρια
μάτια γυαλίζουν 20 μέτρα από τη σκηνή ! Δεν ενδιαφέρονται για μας , περαστικοί είναι αλλά ...κλείνεις μάτι τώρα ;
Πιάνουμε την σκηνή , την συμπιέζουμε και την περνάμε από την πόρτα μέσα στο ξωκλήσι ! Έ έτσι κοιμάσαι πιο χαλαρά !!

Δεν αναφέρω τα περιστατικά ... ξυσίματος αγελάδων και μουλαριών στη σκηνή...
 

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Ωραίο θέμα chrismma όχι τόσο για το horror της υπόθεσης όσο για το ότι μπορεί να δείξει κατά πόσο είναι ασφαλές το να κοιμηθεί κάποιος μόνος του στην φύση.
Πριν κάμποσα χρόνια ούτε θα μου περνούσε απ' το μυαλό κάτι τέτοιο, μέχρι που ξεκίνησα με κάποιος πιο έμπειρους και είδα τι απίστευτη εμπειρία είναι.

Το περιστατικό που μου έχει μείνει είναι από το ταξίδι στην Σκωτία όταν έμεινα το βράδυ σε ένα χωράφι δίπλα στην θάλασσα στην βορειοδυτική πλευρά του Isle of Skye. Η μόνη μου έγνοια ήταν η απίθανη περίπτωση του να εμφανιστεί κάποιος μέσα στην νύχτα και να τσιμπήσει το ποδήλατο. Έτσι το είχα δέσει στην σκηνή ώστε να ταρακουνηθεί και να ξυπνήσω. Αργά την νύχτα άρχισα να ακούω σούρσιμο στα χόρτα, στην αρχή πιο μακριά αλλά μετά από λίγο ακούγονταν σχεδόν δίπλα στην σκηνή, και όχι σαν σούρσιμο αλλά σαν δυνατές πατημασιές. Άναψα τον φακό και άρχισα να βήχω για να καταλάβουν ότι είμαι ξύπνιος. Όταν οι πατημασιές συνέχισαν να ακούγονται αναγκάστηκα να βγω έξω απ' την σκηνή με τον φακό, με μεγάλη ανησυχία η αλήθεια :oops::laugh: , αλλά δεν βρήκα κανέναν.

Μπήκα μέσα και έκανα έναν ανήσυχο ύπνο μέχρι το πρωί. Όταν σηκώθηκα την άλλη μέρα και αφού μάζεψα και φόρτωσα τα πράγματα στο ποδήλατο, καθώς ποδηλατούσα άρχισαν να πετάγονται λαγοί από τα γύρω χωράφια! o_O. Οι πατημασιές που άκουγα ήταν το χτύπημα που κάνουν τα πόδια τους όπως τρέχουν :laugh:



Το χωράφι, και από την άλλη ο Ατλαντικός




 

socrates

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Σωκράτης
Μοτό
dl650
Ωραίο θέμα!

Τρομαχτική εμπειρία δεν μπορείς να την πεις αλλά σίγουρα μου έχει αποτυπωθεί....

Αύγουστος, το καλοκαίρι του 2016, μου δίνουν από την δουλειά μια βδομάδα άδειας χωρίς να την έχω ζητήσει και φυσικά χωρίς να την έχω προγραμματίσει. Επομένως λέω στην κοπελιά για να μην χαθεί αυτό το "δώρο" να πάμε σε κοντινό νησί και επιλέγουμε την Σκύρο. Φυσικά μέσα στον Αύγουστο ΟΛΑ όσα ήταν σε λογικές τιμές, ήταν κλεισμένα και έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε σκηνή για να καλύψουμε τις ανάγκες διαμονής μας για ένα πενθήμερο. Φτάνουμε στο νησί λίγο πριν το σούρουπο και το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ψάξουμε να βρούμε που θα στήσουμε. Είχα κάνει μια έρευνα για camping spots στο νησί και έτσι φτάσαμε μέσω χωματόδρομου σε μια παραλία όπου είδα και άλλες σκηνές τριγύρω ... Σούπερ... εντοπίζω σημείο κοντά στην θάλασσα που είχε στήσει κάποιος άλλος πριν από εμάς, στήνουμε και φεύγουμε στο καπάκι για την χώρα του νησιού για την συνάντηση μας με φιλικό ζευγάρι. Αργά το βράδυ γυρνάμε και την πέφτουμε για ύπνο.

Το πρωί σηκώνομαι πρώτος και ανοίγω το φερμουάρ της πόρτας. Δεν υπήρχε ψυχή, το νερό ήταν λάδι και ο ήλιος μόλις είχε αρχίσει να ανεβαίνει. Δεν άργησε να φανεί ο πρώτος "ένοικος" της παραλίας όπου άπλωσε την πετσέτα του και άραξε να θαυμάσει το μαγευτικό ομολογουμένως τοπίο. Ως εδώ όλα καλά. Κάποια στιγμή αποφασίζει να ρίξει μια βουτιά και τσουπ βγάζει μαγιό και μπαίνει στην θάλασσα. ΟΚ λέω, άνετος ο τύπος, νωρίς είναι κλπ, ωστόσο άρχισα να αναρωτιέμαι αν είμαστε σε σωστή παραλία... ευτυχώς μετά από λίγο σκάει οικογένεια με ρούχα ντυμένοι κανονικά οπότε λέω είμαστε ΟΚ. Λίγο μετά όμως παρατηρώ το ίδιο μοτίβο με τον προηγούμενο... όλη η οικογένεια πλέον ήταν τσίτσιδοι στο νερό. Εκεί πλέον το εμπέδωσα, και φτιάχνοντας έναν καφέ ξύπνησα την κοπελιά και την προετοίμασα για το τι μπορεί να συναντήσει έξω από την σκηνή. Στην ερώτηση αν θέλει να μείνουμε ή να πάμε αλλού μου είπε να βρούμε άλλο σημείο οπότε σεβάστηκα και την επιθυμία της όχι τίποτα άλλο αλλά μην νομίζει ότι το έκανα και στημένα χαχαχαχα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Ενδιαφέρον θέμα.. Η αλήθεια είναι πως είχα μια λίγο psycho εμπειρία στα πλαίσια ελεύθερου camping και μάλιστα περισυ τέτοια εποχή..

Κανονίζωε την γυναίκα μου και πάμε ένα 4ημερο προς ορεινή Ναυπακτία με το 800 που θα περιελάμβανε χωμάτινα περάσματα και διανυκτέρευση στη φύση. Βέβαια σε άντρο παρέα camping ποτέ δεν έχω κάποιο θέμα φόβου αλλά άμα είσαι μόνος με μια γυναικα στο πουθενά εγώ τουλάχιστον είχα ένα σκεπτικισμό.

Σε κάθε περίπτωση δεν είχα κάποια ανησυχία μπορώ να πω και πήγαμε για πρώτη διανυκτέρευση Άνω χώρα σε ένα εκκλησάκι που βλέπεις το χωριό φάτσα(υπάρχει η τοποθεσία και στο σχετικό νήμα με σημεία κατασκήνωσης στο φόρουμ). Για να πας στο εκκλησάκι στρίβεις από την ασφαλτο αριστερά κάνεις 100 μέτρα και έφτασες σε ένα πολύ όμορφο σημείο. Φτανοντας εκεί ήταν 2 άτομα δεν έδωσα σημασία, είπαμε ένα γεια μετά έφυγαν(σχετικοι με την ιστορία, άσχετοι σε ξέρω).

Στήνουμε μπλα μπλα μπλα όλα υπέροχα γλυκιά βραδιά.. 1.00 το βράδυ με σκουνταει η γυναίκα μου, μου λέει μη τρομάξεις αλλά έρχονται προς τα εδώ φώτα από τον χωματόδρομο. Γαμω τη τρελά μου λέω, 1.00 το βράδυ στη μέση του πουθενά να στριψεις στον χωματόδρομο που είχα υποθέσει δεν πήγαινε και κάπου αλλού τι στο κέρατο συμβαίνει??? Το μυαλό μου πάει στο κακό λέω αυτοί που ήταν εδώ πριν κάτι έστησαν μας είδαν μόνους μπλα μπλα horror movie κλπ, κανω πιάνω ένα μαχαίρι και περιμένω να δω αν θα σταματήσουν. Περνάνε δίπλα από τη σκηνή στον δρόμο συνεχίζουν..

Ρε διαβολε λέω.. Τι ηταν τώρα αυτό?? Κοίτα να δεις λέω θα έχει κάνα μαντρί πιο κάτω εδώ στο χωματόδρομο και οι άνθρωποι τα ήπιαν Άνω χώρα και πάνε για ύπνο. Με τα πολλά χαλαρώνω κάπως κλείνουν σιγά σιγά πάλι τα μάτια αλλά είμαι σε μια επιφυλακή. Εε.. Μετά από 2 ώρες στις 3.00 πλέον το ρολόι ξανά φώτα!!!! Ξανά αμάξι να έρχεται προς τα εμάς!! Ε λέω αυτό ήταν μας φερμαρουν και θα γίνει πέσιμο!! Περνάει πάλι το αμάξι από το χωματοδρομο και συνεχίζει.. Γαμω τη τρελά μου λέω δεν ειναι δυνατον! Αντε πάλι λέω χαλάρωσε, βάζεις κακά σενάρια στο κεφάλι σου έχεις τρελαθεί.. Αλλά ύπνος γιοκ..

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε μετά από 1.5 ώρα αισίως 4.30 προς το ξημέρωμα που γίνεται το ίδιο σενάριο!!! Ξανά φώτα στο χωματόδρομο!! Λέω εδώ είμαστε.. Η κάποιος μας κάνει πλάκα η θα γίνει κάνα κακό. Νόημα δεν είχε πλέον να περνάει τέτοια ώρα αμάξι πρσγματικα στη μέση τιυ πουθενά σε ένα δρόμο που ήμουν σίγουρος πως δεν βγάζει κάπου αντε σε κάνα μαντρί.

Αφού περνάει κι αυτό το αμάξι λέω στη γυναικα σήκω, πάρε κάνα στρωματακι, sleeping bag και πάμε να μπούμε στο εκκλησάκι.. Μπαίνουμε μέσα, βάζω και μια καρέκλα πίσω από τη πόρτα, μαχαίρι κανονικά λέω καριόλια οποίος πέσει πρώτος!!

Περνάει μια ώρα δε γίνεται άλλη κίνηση, μόλις αρχίζει το πρώτο φως να αχνοφαίνεται φακοί κεφαλής, μαζεμα σκηνές sleeping bag φόρτωμα κλπ και κάπου 6 το χάραμα δρόμο από εκεί.. Πάμε Άνω χώρα, όπως μπαίνεις που έχει ένα παλιό λεωφορείο σα πλατειακι αράζουμε και κατά τις 7.30 παίρνω σε ένα τοπικό κατάλυμα και πάμε και χωνομαστε εκεί.

Προτού πάω στο ξενοδοχείο όταν ξημέρωσε λέω θα πάω να δω που στο μπ@τσο βγαίνει αυτός ο δρόμος και είχε πιο πολύ κίνηση από τη μεσογείων.. Εν τέλει ο δρόμος συνέχιζε, έφτανε αριστερά σε ένα αδιέξοδο στην επόμενη διασταύρωση και δεξιά έκανες κάνα χλμ χώμα και σε έβγαζε στην άσφαλτο απλά πιο κάτω! Κανένας προορισμός δηλαδή..

Η μόνη λογική εξήγηση που μπόρεσα να δώσω ήταν πως η παρέα που ήταν όταν φτάσαμε στο εκκλησάκι είπε στη παρέα στο χωριό δε ξέρω πως έχει πάνω 2 κατασκηνωτες.. Τώρα μας τρολαρανε? Έπαιζε σε κάνα χωράφι εκεί κοντά τίποτα άλλο περίεργο και σου λέει τι κάνουν αυτοί εκεί?? Είπαν ας πάμε να τους τρομάξουμε? Ήταν απλά άσχετοι με την όλη φάση και απλά το κάνουν για χαζι να στειβουν στο χωματόδρομο οι ντόπιοι να τραβάνε κάνα παντιλικι στο χώμα? Ήταν κάνας ψυχοπαθής δολοφόνος?

Δεν ξέρω.. Μόνο υποθέσεις μπορούσα να κάνω αλλά η φάση ήταν creepy, ουσιαστικά δεν βρήκα κανένα σοβαρό λόγο τέτοιες ώρες να περνάει αμάξι από εκείνο το δρόμο. Άμα ειμασταν ως συνήθως σε μότο βόλτες 4-5 άντρες ούτε που θα ασχολούμουν μάλλον αλλά μόνος με μια γυναίκα στο βουνό εγώ τουλάχιστον αγχώθηκα.

Όπως καταλαβαίνετε ήταν η πρώτη και τελευταία βραδιά στην ύπαιθρο σε αυτή τη βόλτα!
 

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Αυτό.... Ότι με ένα μαχαίρι θα σκίσω στη μεση όποιον μου την πέσει, να το δουμε:nnj:
Πσσσστ....φίλε...:secret:για τον Βάγγο το Σουγιά τον Κορυδαλλιώτη ...μιλάμε...θα σέβεσαι !!! :cool:
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Κάνω από μικρο παιδί ελευθερο
Πραγματικά δεν μου έχει συμβεί τίποτα περίεργο, όσο και να προσπαθώ να θυμηθω.

Παλια που ήταν μικρά τα παιδιά μου, έστηνα δεύτερη σκηνή αντίκρυστα από την δική μου και κοιμόμουν με ένα μάτι ανοικτό, είναι η μαύρη αλήθεια.

Στατιστικά αν το δούμε... Ποιο πολύ κινδυνεύουμε στην πόλη, μην μας την πέσουν την ώρα που κοιμόμαστε, παρά στις ερημιες

Το μονο αστείο που θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια, ήταν στο πάντα βρέχει ένα βράδυ με την κυρά λενη
Είχαμε ψήσει κάτι μπριζολιδια και μαζέψαμε σε μια σακούλα τα αποφάγια και τα κρεμασα σε ένα δέντρο.
Το βράδυ αργά με ξύπνησε και έντρομη μου λέει... Κώστα ένα μεγάλο ζώο ακούγεται οξω
Ανοίγω τον σούπερ ντουπερ φακό μου και βλέπω μια τερρρρραστια γατούλα να τραβολογαει την σακούλα

Μην με ρωτάτε που βρέθηκε η γατούλα στο φαράγγι πάντα βρέχει.. Θα σας γελασω
 

dan

lone wolf
Περιοχή
Ιωάννινα
Όνομα
Θανάσης
Μοτό
F 800 GS
Z 50 J
Ενδιαφέρον θέμα.. Η αλήθεια είναι πως είχα μια λίγο psycho εμπειρία στα πλαίσια ελεύθερου camping και μάλιστα περισυ τέτοια εποχή..

Κανονίζωε την γυναίκα μου και πάμε ένα 4ημερο προς ορεινή Ναυπακτία με το 800 που θα περιελάμβανε χωμάτινα περάσματα και διανυκτέρευση στη φύση. Βέβαια σε άντρο παρέα camping ποτέ δεν έχω κάποιο θέμα φόβου αλλά άμα είσαι μόνος με μια γυναικα στο πουθενά εγώ τουλάχιστον είχα ένα σκεπτικισμό.
Το ίδιο διαπίστωσα και εγώ πέρυσι που κατασκήνωσα εκεί.
Αργά το βράδυ ένα αγροτικό πέρασε και έκοβε ξύλα παρακάτω και αργότερα κάποιος πέρασε και άφησε μάλλον κηρήθρες. Αλλά δεν με ενόχλησε κανείς.
Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω ότι στις ερημιές καραδοκούν ... Freddy Krueger με βενζινοπρίονα !
 

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Το ίδιο διαπίστωσα και εγώ πέρυσι που κατασκήνωσα εκεί.
Αργά το βράδυ ένα αγροτικό πέρασε και έκοβε ξύλα παρακάτω και αργότερα κάποιος πέρασε και άφησε μάλλον κηρήθρες. Αλλά δεν με ενόχλησε κανείς.
Σε κάθε περίπτωση δεν πιστεύω ότι στις ερημιές καραδοκούν ... Freddy Krueger με βενζινοπρίονα !
έλα ρε κοίτα να δεις..! Λεωφόρος ο χωματόδρομος στην Άνω χώρα! Τί στο καλό? Νύχτα δουλέυουν εκεί?! Σε κάθε περίπτωση ήταν λίγο spooky! Κυρίως επειδή ήμουν με γυναίκα αλλιώς δεν θα με ένοιαζε
 

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
παναης (οχι απ τα μεγαρα)
Μοτό
voge500ds
Νυχτα πριν 15 χρονια καπου στην νοτια κρητη περιξ τυμπακιου ,και να με προσπερνουν αργες νυχτερινες ωρες χωρις φεγγαρι ,τρεχοντας του σκοτωμου αγροτικα αυτοκινητα χωρις φωτα στο απολυτο σκοταδι.Μα πως βλεπουν νυχτιατικα χωρις καθολου φωτα και σε γκρεμιδια του κερατα?????
Ρωταω εναν κοντοχωριανο φιλο ''συντεκνο'' και μου λεει.
Εχουν διοπτρες νυχτερινης ορασης ''στρατιωτικου τυπου'' και βλεπουν και την νυχτα.ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ με λαθρεμποριο οπλων ,και ναρκωτικων ,και καλυτερα να μην τους ΡΩΤΗΣΕΙΣ γιατι δεν εχουν φωτα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

k0k0s

Μέτζη του νεούκτη
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Μοτό
XTZ750 / DL650 / 1090R / Vespa 50s
Για οποιον δεν εχει τρομακτικες εμπειριες παντως απο μοτοκαμπινγκ αλλα θελει να αποκτησει αμεσα, αυτη πρεπει να ειναι η πιο γρηγορη λυση:

 

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
έλα ρε κοίτα να δεις..! Λεωφόρος ο χωματόδρομος στην Άνω χώρα! Τί στο καλό? Νύχτα δουλέυουν εκεί?! Σε κάθε περίπτωση ήταν λίγο spooky! Κυρίως επειδή ήμουν με γυναίκα αλλιώς δεν θα με ένοιαζε
οι μελισσοκομοι νυχτα τα μεταφερουν...
 

stavrouliasp

Μέλος
Όνομα
Παντελής
Μοτό
DR800S
Το 2012 σε πολυήμερο χωμάτινο ταξίδι, διανυκτέρευσα με ένα φίλο μου στο χωριό Κυλλήνη στην Πελοπόννησο. Βασικά όχι ακριβώς μέσα στο χωριό αλλά στην εκκλησία του κοιμητηρίου λίγο έξω από το χωριό. Προτιμώ τα κοιμητηρια γιατί δεν έρχεται κόσμος (όπως στις κεντρικές εκκλησίες) και έχουν στάνταρ νερό. Το γεγονός ότι έφτασαν δύο μηχανόβιοι, βράδυ και σταμάτησαν στην εκκλησία, ανησύχησε τους κατοίκους του χωριού, που έχει κακή εμπειρία από χρυσοθύρες. Έτσι κατά τη 01.00 μας την έπεσαν όλοι μαζί (περίπου 30 άτομα) με τις καραμπίνες, τους ασυρμάτους και τα φώτα από τους φακούς σε στυλ ανάκρισης. Τελικά δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και έφυγαν αυτοί στα σπίτια τους και εμείς στη σκηνή μας. Πάντως το χωριό έχει διαπιστωμένα άψογα αντανακλαστικά...
 

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Το περασμένο καλοκαίρι είχαμε πάει με την οικογένεια για κάμπινγκ στην Πάργα, προς τα τέλη του Ιουνίου. Ήταν η δεύτερη φορά που πηγαίναμε στο συγκεκριμένο κάμπινγκ αλλά λόγω covid και λόγω ημερομηνίας δέν είχε σχεδόν καθόλου κόσμο. Μόλις πέρασε το ΣΚ και μείναμε τρείς και ο κούκος, Δευτέρα βράδυ δλδ γύρω στις 11 και ενώ είχαμε αράξει με την καλή μου και συζητούσαμε πότε θα κάνει ξαστεριά, γιατί ο καιρός μας είχε σπάσει τα νεύρα, εμφανίζονται μέσα στο κάμπινγκ και πολύ κοντά σε μας, ένα μικρό κοπάδι αγριογούρουνα με κατεύθυνση προς το αντίσκηνο που μέσα κοιμόταν τα παιδιά. Μην έχοντας αντιμετωπίσει ξανά κάτι παρόμοιο πετάχτηκα πάνω και άρχισα με φωνές και σφυρίγματα(κλεφτικά) να προσπαθώ να τα αλλάξω κατεύθυνση μπας και αποφύγουμε τα χειρότερα... Αν σκεφτείτε ότι ήταν 6-7 ενήλικα και ένα μικρό αλλά πολύ περίεργο που κουβαλούσε μαζί του και την μάνα του( χωρίς ταπεράκι) η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία ! Ξύπνησα τα παιδία τα έβαλα στο αυτοκίνητο και την κάναμε γιατί τα γουρουνάκια έκαναν βόλτες και πιθανόν να ξαναγύριζαν...Την άλλη μέρα το μεσημέρι που επέστρεψα για να ξεστήσω το τσαντίρι έμαθα οτι το κάμπινγκ δέν είχε περίφραξη οπότε αργά η γρήγορα αυτό θα συνέβαινε... Κάνω κάμπινγκ από 4 χρονών και ελεύθερο στο βουνό και στην θάλασσα και οργανωμένο . Ήταν η μοναδική φορά που αναγκάστηκα να τα μαζέψω και να φύγω αλλά όταν έχεις παιδιά νομίζω ότι αλλάζει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι τον κίνδυνο...
 

kranomitros

Μέλος
Περιοχή
Αχαρναι
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
KTM 890 Adventure R
Το 2012 σε πολυήμερο χωμάτινο ταξίδι, διανυκτέρευσα με ένα φίλο μου στο χωριό Κυλλήνη στην Πελοπόννησο. Βασικά όχι ακριβώς μέσα στο χωριό αλλά στην εκκλησία του κοιμητηρίου λίγο έξω από το χωριό. Προτιμώ τα κοιμητηρια γιατί δεν έρχεται κόσμος (όπως στις κεντρικές εκκλησίες) και έχουν στάνταρ νερό. Το γεγονός ότι έφτασαν δύο μηχανόβιοι, βράδυ και σταμάτησαν στην εκκλησία, ανησύχησε τους κατοίκους του χωριού, που έχει κακή εμπειρία από χρυσοθύρες. Έτσι κατά τη 01.00 μας την έπεσαν όλοι μαζί (περίπου 30 άτομα) με τις καραμπίνες, τους ασυρμάτους και τα φώτα από τους φακούς σε στυλ ανάκρισης. Τελικά δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και έφυγαν αυτοί στα σπίτια τους και εμείς στη σκηνή μας. Πάντως το χωριό έχει διαπιστωμένα άψογα αντανακλαστικά...
Όταν πας σε χωριό πρώτα περνάς από πλατεία, τους ρωτάς που να στήσεις ( συνήθως σου λένε να στήσεις μες στη πλατεία αν το χωριό είναι μικρό) και όλα καλά.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
 

amyroukai

Big Membered Wunderkind
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Μία περίεργη ιστορία από την φωτιά.

Ο σκύλος βρίσκει συχνά "φίλους", μας είχε κουβαλήσει ότι είχε απομείνει από το κουφάρι μιας αλεπούς πέρυσι.

Πριν λίγες μέρες βρήκε, δεν ξέρω που, ένα πουλί. Οκ, τον έχω δει να πιάνει σπουργίτι που πετάει χαμηλά (μία μπουκιά) αλλά αυτό ήταν άλλη φάση. Είχε πεθάνει, έχει μουμιοποιηθεί, έχει γίνει "ξύλο" και απλά το κουβαλάει σαν κούκλα. Γελάμε και εμείς με τον ζόμπι φίλο, λίγο σιχαμερός, τόσο δα.


Όταν ήταν η φάση εκκένωσης, του φοράμε λουρί, αυτοκίνητο, η κούκλα του είχε μείνει στο πλατυσκαλο, τα ζόμπι δεν εκκενώνονται.


Γυρνάμε, το ζόμπι άφαντο. Νεκρά πουλιά δεν φεύγουν, ναι; Αέρα δεν είχε, ναι; Φωτιά δεν πήρε εκείνο το σημείο, ναι; Οκ γελάσαμε πάλι, λίγο σπούκι αλλά έχουμε πιο σοβαρά θέματα να δούμε.


Ερχόμαστε να μείνουμε, με τον σκύλο. Λέμε ευτυχώς που χάθηκε το ολίγο σιχαμερό ζόμπι, φαντάζεσαι να έρθει πίσω, ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.



 

georgeps

Μέλος
Περιοχή
Mother Earth
Όνομα
George
Μοτό
CL500?
Η μοναδική 'τρομακτική' τα λιγα χρονια που κανω καμπιγκ ηταν πριν 5 χρόνια στο Πήλιο. 4 φίλοι είχαμε παρει τα μονοπάτια και θα κοιμόμασταν σε όποιο σποτ βρίσκαμε. Στηνουμε σκηνές, αιωρα κλπ και αράζουμε με λίγο κρασί και τα λέγαμε. Κατά τις 11 ακούμε ενα χαμό στο δάσος και να έρχεται προς εμάς. Σαν κάποιος να κατέβαινε το μονοπάτι που κάναμε εμείς 10 λεπτά σε 20 δευτερόλεπτα. Η πρώτη χαζή μου σκέψη ήταν "μπάτσοι θα ναι ή τπτ ΟΠΚΕ ξερω εγω που μας την πέφτουν επείδη κάνουμε ελέυθερο". Από τον χρόνο που έκανε να κατέβει την πλαγιά και από κάτι που πήραν οι φακοί μας, διαπιστώσαμε οτι ηταν αγριογούρουνα. Χαλαρώσαμε λίγο, ξεστήσαμε αιώρα και μπήκαμε στις σκηνές για ύπνο.

Ε το βράδυ μας ξύπνησαν τα ιδια ζωάκια που μυρίζανε τη σκηνή μας. Τέλος καλό ομως...
 

panavour

Μέλος
Περιοχή
Αθήναι
Όνομα
παναης (οχι απ τα μεγαρα)
Μοτό
voge500ds
εχουν γινει πληγη πλεον σε ολη την Ελλαδα,δεν εχουν αφησει καλλιεργεια για καλλιεργεια.τεραστιες καταστροφες.
 
Top Bottom