Τροχονομος προκαλει ατυχημα...

black_hawk

Μέλος
Περιοχή
Κερκυρα
Όνομα
Θανασης
Μοτό
R 1200 GS
Ως συνηθως, για το καθε ατυχημα πρεπει να συμπεσουν ολοι οι κακοι παραγοντες στο ιδιο σημειο ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Εν προκειμενω, εχουμε:
1. Ομιχλη
2. Αστυνομικους που κανουν "μπλοκο" μεσα στην ομιχλη! (Σαν να θελουν επιτηδες να προκαλεσουν (καραμπολα"!).. :banghead::banghead:
3. Οδηγους που μεσα στην ομιχλη πανε με πανω απο 160 χλμ/ωρα! :eek: (Προσεχτε το κοντερ του παθοντα που οταν αρχιζει αν φρεναρει ειναι με πανω απο 100 μιλια..)

Ε, δε θελει και αλλα... o_O


:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
 

Viper4

Μέλος
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
Suzuki GSR ABS K7
Και οι δύο έφταιγαν, και ο αστυνομικός που με τόση χαμηλή ορατότητα κάνει μπλόκο, και ο βλάκας ο μοτοσυκλετιστής που υπό τέτοιες συνθήκες τρέχει τόσο πολύ...

Επίσης ΔΕΝ έχει ABS... ΑΝ είχε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα! Δείτε πως δίπλωσε η μηχανή του.
 

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
Εχει ομιχλη,που σημαινει ελαχιστη ορατοτητα.Είναι μετα από στροφη,που μειωνει το χρονο αντιδράσεις και επιβραδισης.Το σημα γινεται όταν τα οχήματα βρίσκονται ηδη πολύ κοντα στο σημειο σταθμεύσεις και ενώ αυτά κινουνται με υπερβολικη ταχυτητα για τις συνθηκες που επικρατουν.Πολύ κακη επιλογή σημείου και χρονου-συνθηκων ελενχου!Οι οδηγοι μπορουν να πληρωσουν την κληση για υπερβολικη ταχυτητα,αλλα μπορουν να απαιτησουν και αποζημειωσεις για σωματικες και υλικες βλαβες από την Αστηνομια....εάν δεν το εκαναν κατοπιν.Θα μπορουσε και ο ιδιος ο τροχονόμος να τραυματιστεί φυσικα εάν ο δευτερος μοτοσυκλετιστης δεν το εριχνε επανω στον πρωτο!:)
 
Τελευταία επεξεργασία:

IOTH1X

Μέλος
Περιοχή
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Όνομα
ΓΙΑΝΝΗΣ
Μοτό
FUOCCO R1200GSA
Πρωτη φορά βλέπω άνθρωπο να σταματάει σε μπλόκο στη μέση του δρόμου. Δεν φταίει ούτε η ομίχλη ούτε το μπλόκο ούτε το abs. Ο παπάρας που σταμάτησε στη μέση του δρόμου φταίει.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
 
Top Bottom