Χαμένοι στις πλαγιές του Πάρνωνα (Royal Enfield Super Meteor / Continental GT 650, Triumph Speed Twin

petros KLR

Μέλος
Περιοχή
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όνομα
ΠΕΤΡΟΣ
Μοτό
KAWASAKI KLR 650
Aprilia pegaso 650
Όμορφα μέρη... πολύ ωραίες οι φωτογραφίες..
Θά σταθώ σε αυτές με τον χάρτη ανοιγμένο πάνω στην μηχανή... πολύ μου άρεσε.. είχε κάτι το νοσταλγικό.. που σπανίζει πια με την χρήση των κινητών και GPS...

R.E.H

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
RE Himalayan 450
RE Super Meteor 650
BMW r850gs
:friendship:
Θα πάω να κάνω test drive και τα δύο street 650 αλλά έχω την εντύπωση πως θα κάθομαι καλύτερα στο interceptor.
Πάντως το καλύτερο νεο ρετρό που κυκλοφορεί είναι το moto guzzi v7, είναι και το μόνο που έχει τουριστικές δυνατότητες !!!

R.E.H

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
RE Himalayan 450
RE Super Meteor 650
BMW r850gs
Όμορφα μέρη... πολύ ωραίες οι φωτογραφίες..
Θά σταθώ σε αυτές με τον χάρτη ανοιγμένο πάνω στην μηχανή... πολύ μου άρεσε.. είχε κάτι το νοσταλγικό.. που σπανίζει πια με την χρήση των κινητών και GPS...
Ο χάρτης μας έσωσε κυριολεκτικά, καλή η τεχνολογία αλλά μπορεί να σε προδώσει...
Στην δική μας περίπτωση δεν πιάναμε οχι μόνο σήμα κινητής αλλά ούτε και σήμα για το gps(είχαμε και κατεβασμένους χάρτες στα κινητά και πολλαπλές εφαρμογές), νέκρα λέμε ...

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Ο χάρτης μας έσωσε κυριολεκτικά, καλή η τεχνολογία αλλά μπορεί να σε προδώσει...
Στην δική μας περίπτωση δεν πιάναμε οχι μόνο σήμα κινητής αλλά ούτε και σήμα για το gps(είχαμε και κατεβασμένους χάρτες στα κινητά και πολλαπλές εφαρμογές), νέκρα λέμε ...

Να γιατι Garmin. :p

gaslion

Μέλος
Όνομα
Κωνταντίνος
Μοτό
Ducati Multistada 1200 Enduro
TTR 250 Raid

R.E.H

Μέλος
Περιοχή
Νικαια
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
RE Himalayan 450
RE Super Meteor 650
BMW r850gs
Να γιατι Garmin. :p
Αν το έχεις ναι, αλλά αν δεν, τότε το να κουβαλάς σαν backup και έναν χάρτη και να μπορείς να τον διαβάσεις και να βρεις την τοποθεσία σου σε αυτόν είναι η πιο οικονομική λύση

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED
Top Bottom