Τα βρήκα στην αποθήκη, τα είχα πάρει για Beverly 250. Παραλαβή από Μαρούσι ή κέντρο Αθήνας
rock n rolla_990 Μέλος Περιοχή Αθήνα Όνομα Ζ Μοτό Vespa 12 Ιανουαρίου 2025 #1 Τα βρήκα στην αποθήκη, τα είχα πάρει για Beverly 250. Παραλαβή από Μαρούσι ή κέντρο Αθήνας
sugariasgeorge #γλυκος_kariolis Περιοχή ΝΑΥΠΛΙΟ Όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ Μοτό AFRICA TWIN XRV750 BETA 300 RR (se) 12 Ιανουαρίου 2025 #2
Adventurous Μέλος Όνομα Γιάννης Μοτό GSXR Κ8 1000 12 Ιανουαρίου 2025 #3 Επειδή βλέπω ότι κάνουν και για Runner αν δεν στα έχουν ζητήσει θα τα ήθελα για το δικό μου. Sent from my iPhone using Tapatalk
Επειδή βλέπω ότι κάνουν και για Runner αν δεν στα έχουν ζητήσει θα τα ήθελα για το δικό μου. Sent from my iPhone using Tapatalk
rock n rolla_990 Μέλος Περιοχή Αθήνα Όνομα Ζ Μοτό Vespa 13 Ιανουαρίου 2025 #4 Adventurous έγραψε: Επειδή βλέπω ότι κάνουν και για Runner αν δεν στα έχουν ζητήσει θα τα ήθελα για το δικό μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Δικά σου, στείλε μου ΠΜ!
Adventurous έγραψε: Επειδή βλέπω ότι κάνουν και για Runner αν δεν στα έχουν ζητήσει θα τα ήθελα για το δικό μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Δικά σου, στείλε μου ΠΜ!