Αυτό το παντελόνι που φοράει ο τύπος στο βίντεο νομίζω είναι καλό.Κάτι που να μην παίρνει βροχή ψάχνω , αδιάβροχα δεν έχω και δεν θα πάρω .
τα χλμ που κάνω δεν είναι πολλά εντός πόλης.
κάπου πιο πάνω αναφέρθηκε αυτό το ποσό σαν ενδεικτικό .
Aπό εταιρίες μου αρέσουν πολύ η spidi και η macna
Μου το έστειλε πρωί πρωί ο σκληρός για καλημέραΑυτό το παντελόνι που φοράει ο τύπος στο βίντεο νομίζω είναι καλό.
Henrique Dantas on Instagram: "ENVIA PRO TEU AMIGO QUE VALE OURO @dimanobras.alagoas #dimanobras #grau #grauderua #graunaoecrime #grauecorte #graudemoto #rl #wheeling #manobras #frasesinspiradoras #dichava #bololo #corte #graudebike #semplaca #queda #bike #grauearte #grau244 #244naoecrime #frasesereflexões #motivacao #frasesmotivacionais #destino"
75K likes, 2,307 comments - dimanobras.alagoas on August 18, 2023: "ENVIA PRO TEU AMIGO QUE VALE OURO @dimanobras.alagoas #dimanobras #grau #grauderua #graunaoecrime #grauecorte #graudemoto #rl #wheeling #manobras #frasesinspiradoras #dichava #bololo #corte #graudebike #semplaca #queda #bike...www.instagram.com
Αν είναι για ένα 20ημερο εγώ θα παριμενα .Να κάνω και εγώ μια ερώτηση γενικού περιεχομένου.
Επειδη λέω να πάω για μπουφάν μηχανής, αξίζει να περιμένω 20 μέρες το Black Friday? Μπαίνουν συνήθως προφορές σε ρουχισμό μηχανής;
πάντα τοτε ψωμίζω στο μοτοραιδ αν του ςπεις θα περιμένω το μπλακ θα στο κάνουν απο τώραΝα κάνω και εγώ μια ερώτηση γενικού περιεχομένου.
Επειδη λέω να πάω για μπουφάν μηχανής, αξίζει να περιμένω 20 μέρες το Black Friday? Μπαίνουν συνήθως προφορές σε ρουχισμό μηχανής;
Αν θες στειλε μου με πμ ποιο ειναι.Μιλαμε για μικρο νουμερο; εχω ενα ολοκαινουριο dainese που μου ειχε ερθει λαθος νουμερο (48)
Ή μεμβράνη του δεν είναι επαρκής Γιάννη;Στο sand συγκεκριμένα που δεν κόβει αέρα η κορντουρα του (και για αυτό το έχω ως θερινό μπουφάν) θέλεις αντιανεμικό mid layer ή την μεμβράνη από μέσα.
Στο enduroguard που είναι τανκ, οποιαδήποτε λύση είναι καλή.
Θα το έχω στα υπ όψιν.kon/nos
Μπορεί να θες και medium. Από sand 2 που το φοράω ακόμα και είναι μια χαρά στο μέγεθος πήγα σε sand 4 ένα νούμερο μεγαλύτερο
H μεμβράνη του είναι μια χαρά, δοκιμασμένη σε βροχή και κρύο (από έξω).Ή μεμβράνη του δεν είναι επαρκής Γιάννη;
Εγώ σε αυτό που έχω τώρα φοράω την μεμβράνη και την θερμική του στο κρύο.
Και στο πολύ κρύο την αδιάβροχη μεμβράνη και ένα north face thermoball.