omega
Τσέλιγκας
Με αφορμή το ποστ των φίλων..
Μπήκα πριν καιρό στη διαδικασία να τσεκάρω για δικά ΜΟΥ κι όχι δανεικά χειροπρίονα.Εχει ο πεθερός 1 κι ο κουνιάδος 2-3.
Η γυναίκα έχει λίγες ρίζες ελιές και ΔΕΝ θέλω να δανείζομαι.Έχω πληρώσει στο παρελθόν την κακή προηγούμενη χρήση και μπήκα στη διαδικασία της συντήρησης επίσης σε κάτι που ο ιδιοκτήτης το έχει αφημένο στην μοίρα του..
Δικά μου το λοιπόν όπως τα θέλω.-
Η επιλογή..
Μπήκα και διάβασα λίγα πράγματα.Κατόπιν Skroutz και τσέκαρα.Ξεχώρισα κάποια.. Τσέκαρα στη σελίδα τεχνικών χαρακτηριστικών τους τί λένε... Έψαξα Youtube για βίντεο ώστε να δώ τι λένε.
ΔΕΝ είδα μόνο βίντεο παρουσίασης.Τσεκαρα βίντεο πρακτικών δοκιμών καθώς κι επιβίωσης.Ελλαδα κι εξωτερικό.
Όλα τα παραπάνω με οδήγησαν στα value for money "Samurai"
Παρέθεσα την αγγλική σελίδα.
Πρόκειται για Ιαπωνικές λεπίδες με παράδοση δεκαετιών στο χώρο.
Πολύ καλά επεξεργασμένο ανθεκτικό μετάλλο με τεχνολογία στα δόντια ώστε να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα με λιγότερο κόπο.
Οι μελετημένες εργονομικές λαβές τους επίσης βοηθούν τα μέγιστα.
Δείγμα ίσιας λεπίδας..
Σπαστό..
Με κυρτή λάμα..
Δεν θα παραθέσω βίντεο.
Υπάρχουν πολλά για να πάρετε μια "γεύση" των παραπάνω.
Πήρα 3.Σπαστό. Με ίσια(λεπτή) λάμα καθώς και με κυρτή!
Στα δικά μου άπειρα χέρια έκαναν/κάνουν τη δουλειά εξαιρετικά,
τόσο επάνω όσο και κάτω από το δέντρο.
"Θερίζουν" που έλεγαν οι παλιοί.
Φαντάζομαι στου έμπειρου..
Τα συστήνω ανεπιφύλακτα για ότι αναφέρεται στον τίτλο..
Υ.Γ.Μην αρχίσουμε πάλι με τους @#$&Ιάπωνες κλπ. Όσοι θέλουν ψάχνουν και καταλαβαίνουν πιστεύω.
Το μενού είχε σήμερα κοινωνική εργασία. Όχι ότι είμαι τίποτα αλτρουιστής αλλά ένα μονοπάτι που περνάω συχνά ήταν τελείως φραγμένο και αντί να πάω πίσω είπα να δοκιμάσω να το καθαρίσω λίγο μόνος μου.
Η ιστορία...Εύγε νέε μου.! Το πτυσσόμενο πριόνι ήταν βασικό αξεσουάρ για πολλές βόλτες σε μέρη που δεν είχαν συχνή επίσκεψη. Είναι υποχρέωση μας να συντηρούμε και να καθαρίζουμε μονοπάτια. Το ίδιο πράττω και σε πεζοπορικές εξορμήσεις
Μπήκα πριν καιρό στη διαδικασία να τσεκάρω για δικά ΜΟΥ κι όχι δανεικά χειροπρίονα.Εχει ο πεθερός 1 κι ο κουνιάδος 2-3.
Η γυναίκα έχει λίγες ρίζες ελιές και ΔΕΝ θέλω να δανείζομαι.Έχω πληρώσει στο παρελθόν την κακή προηγούμενη χρήση και μπήκα στη διαδικασία της συντήρησης επίσης σε κάτι που ο ιδιοκτήτης το έχει αφημένο στην μοίρα του..
Δικά μου το λοιπόν όπως τα θέλω.-
Η επιλογή..
Μπήκα και διάβασα λίγα πράγματα.Κατόπιν Skroutz και τσέκαρα.Ξεχώρισα κάποια.. Τσέκαρα στη σελίδα τεχνικών χαρακτηριστικών τους τί λένε... Έψαξα Youtube για βίντεο ώστε να δώ τι λένε.
ΔΕΝ είδα μόνο βίντεο παρουσίασης.Τσεκαρα βίντεο πρακτικών δοκιμών καθώς κι επιβίωσης.Ελλαδα κι εξωτερικό.
Όλα τα παραπάνω με οδήγησαν στα value for money "Samurai"
Παρέθεσα την αγγλική σελίδα.
Πρόκειται για Ιαπωνικές λεπίδες με παράδοση δεκαετιών στο χώρο.
Πολύ καλά επεξεργασμένο ανθεκτικό μετάλλο με τεχνολογία στα δόντια ώστε να πάρετε το καλύτερο αποτέλεσμα με λιγότερο κόπο.
Οι μελετημένες εργονομικές λαβές τους επίσης βοηθούν τα μέγιστα.
Δείγμα ίσιας λεπίδας..

Σπαστό..

Με κυρτή λάμα..

Δεν θα παραθέσω βίντεο.
Υπάρχουν πολλά για να πάρετε μια "γεύση" των παραπάνω.
Πήρα 3.Σπαστό. Με ίσια(λεπτή) λάμα καθώς και με κυρτή!
Στα δικά μου άπειρα χέρια έκαναν/κάνουν τη δουλειά εξαιρετικά,
τόσο επάνω όσο και κάτω από το δέντρο.
"Θερίζουν" που έλεγαν οι παλιοί.
Φαντάζομαι στου έμπειρου..
Τα συστήνω ανεπιφύλακτα για ότι αναφέρεται στον τίτλο..
Υ.Γ.Μην αρχίσουμε πάλι με τους @#$&Ιάπωνες κλπ. Όσοι θέλουν ψάχνουν και καταλαβαίνουν πιστεύω.
Τελευταία επεξεργασία: