Χειροπρίονα "Samurai".Για καθαρισμό μονοπατιών,δέντρων & επιβίωση..

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Ήηηηηηηηηπειρος
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
Παραγγέλνω το 18άρι.
Έχει και με σταθερή ανοιχτή λαβή 18αρι.
Εκεί στο τράβα μπορείς να ασκήσεις περισσότερη δύναμη.
Απλά δεν έχει την άνεση της μεταφοράς σαν το σπαστό..

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Δεν μας διευκρίνισε όμως αν τα δόντια των πριονιών είναι για φρέσκο ξύλο ή για ξερό ξύλο.
Εσύ το πας φιρι φιρι, να αρχίσει τα ναρκωτικά πριν τελειώσει τούτο το έτος!!!! :ha

naftilos

Μέλος
Περιοχή
Αθηνα Παλληνη-Ηρακλειο Μεσσαρα
Όνομα
Θωμας
Μοτό
Aprilia Pegaso 650ie - Caponord ETV 1000RR - Futura RST1000
Εγώ για πριονάκι εκτάκτων αναγκών θα έκανα μια μικρή μικρή παραχώρηση σε λίγα επιπλέον γραμμάρια βάρους, για να έχει μια λάμα 22-25 εκατοστά. Ενα απλό κόψιμο 2 λεπτών μην καταντήσει ολοήμερη ταλαιπωρία.
Προφανώς για τις ελιές χρησιμοποιώ βενζινοκίνητο αλλά και σε χειροκίνητα που πάντα βρίσκετε ένα στην πλαινη θήκη της πόρτας του αγροτικού για κάτι που πρεπει να κοπεί εδώ και τώρα, δεν έχω κάτω από 25 Cm γιατί απλά τα πολυ μικρα θέλουν πολύ κόπο για το έργο που παράγουν.

Τελευταία επεξεργασία:

Γιώργος 1

Μέλος
Περιοχή
Καλαμάτα
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
YAMAHA XT 600e 02
BMW R80 GS 88
Α εσύ το πας για.... υλοτόμος!!!!! :friend:
Αν το χα μαζί μου προχθές που είχα πάει στο βουνό, θα έφερνα στα κρυφά ένα μικρό ελατάκι για στολισμό.:D

omega

Τσέλιγκας
Περιοχή
Ήηηηηηηηηπειρος
Όνομα
Δημήτριος
Μοτό
HONDA CBF500 05'
Εγώ για πριονάκι εκτάκτων αναγκών θα έκανα μια μικρή μικρή παραχώρηση σε λίγα επιπλέον γραμμάρια βάρους, για να έχει μια λάμα 22-25 εκατοστά. Ενα απλό κόψιμο 2 λεπτών μην καταντήσει ολοήμερη ταλαιπωρία.
Προφανώς για τις ελιές χρησιμοποιώ βενζινοκίνητο αλλά και σε χειροκίνητα που πάντα βρίσκετε ένα στην πλαινη θήκη της πόρτας του αγροτικού για κάτι που πρεπει να κοπεί εδώ και τώρα, δεν έχω κάτω από 25 Cm γιατί απλά τα πολυ μικρα θέλουν πολύ κόπο για το έργο που παράγουν.
Έχει βαρύτητα ο λόγος του Θωμά!!
Πολύ σωστά τα γράφει.

Θωμά υπάρχουν..

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Top Bottom