Συμπληρωσες το πάχος λάμας, και δεν το βλέπω;;;Tωωωωρα;
Δες παραπάνω.Συμπλήρωσα..

Συμπληρωσες το πάχος λάμας, και δεν το βλέπω;;;Tωωωωρα;
Δες παραπάνω.Συμπλήρωσα..
Παραγγέλνω το 18άρι.170 γραμμάρια το 15αρι
188 γραμμάρια το 18αρι
Ανάλογα με το τι έχεις φάει πριν!!!!Στις πόσες πριονιες κόβει κλαρί με διάμετρο 4,5,6 και 7 πόντους![]()
Α εσύ το πας για.... υλοτόμος!!!!!Παραγγέλνω το 18άρι.
Βγες από το νήμα και ξαναμπέςΣυμπληρωσες το πάχος λάμας, και δεν το βλέπω;;;![]()
Συμπλήρωσα διαβασεΑ εσύ το πας για.... υλοτόμος!!!!!![]()
Έχει και με σταθερή ανοιχτή λαβή 18αρι.Παραγγέλνω το 18άρι.
Με την δεύτερη "ανανέωση" σελίδας, μου το έβγαλε!!!Βγες από το νήμα και ξαναμπές
Αναλογως ποτέ το έχεις παει σε οδοντιατροΔεν μας διευκρίνισε όμως αν τα δόντια των πριονιών είναι για φρέσκο ξύλο ή για ξερό ξύλο.
Εσύ το πας φιρι φιρι, να αρχίσει τα ναρκωτικά πριν τελειώσει τούτο το έτος!!!!Δεν μας διευκρίνισε όμως αν τα δόντια των πριονιών είναι για φρέσκο ξύλο ή για ξερό ξύλο.
Έχει πάει ήδη να κόψει ότι χόρτα βρει με το πριόνι να ηρεμησειΕσύ το πας φιρι φιρι, να αρχίσει τα ναρκωτικά πριν τελειώσει τούτο το έτος!!!!![]()
Αν το χα μαζί μου προχθές που είχα πάει στο βουνό, θα έφερνα στα κρυφά ένα μικρό ελατάκι για στολισμό.Α εσύ το πας για.... υλοτόμος!!!!!![]()
στα κρυφά ένα μικρό ελατάκι
Έχει βαρύτητα ο λόγος του Θωμά!!Εγώ για πριονάκι εκτάκτων αναγκών θα έκανα μια μικρή μικρή παραχώρηση σε λίγα επιπλέον γραμμάρια βάρους, για να έχει μια λάμα 22-25 εκατοστά. Ενα απλό κόψιμο 2 λεπτών μην καταντήσει ολοήμερη ταλαιπωρία.
Προφανώς για τις ελιές χρησιμοποιώ βενζινοκίνητο αλλά και σε χειροκίνητα που πάντα βρίσκετε ένα στην πλαινη θήκη της πόρτας του αγροτικού για κάτι που πρεπει να κοπεί εδώ και τώρα, δεν έχω κάτω από 25 Cm γιατί απλά τα πολυ μικρα θέλουν πολύ κόπο για το έργο που παράγουν.
Έχω πάντα μαζί μου μία πολύ μεγάλη χοντρή σακούλα σκουπιδιών κήπου.Μήπως έχεις την τσάντα του Σπορτ Μπίλι....πόσο κρυφά.
![]()
![]()
Πλάκα σου κάνω, καλύτερα που δεν είχες μαζι να το κόψεις πάντως...Έχω πάντα μαζί μου μία πολύ μεγάλη χοντρή σακούλα σκουπιδιών κήπου.
Αν το χα μαζί μου προχθές που είχα πάει στο βουνό, θα έφερνα στα κρυφά ένα μικρό ελατάκι για στολισμό.![]()