Χελιώτης, Attica ADV Tour 2026 (25/1/26)

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
Hannibal
612362661_1386261853297897_7480549152274832771_n.jpg

ATTICA ADNENTURE TOUR 2026
25/1/2026

Και μετά από την Εορταστική Ανάπαυλα η Απόλυτη Δράση επιστρέφει και πάλι με το 1ο Τουρ επί Ελληνικού Εδάφους Με το Άρωμα της Σαχαρας
φορτωμένο στις αποσκευές μας και εχοντας σχεδιάσει ένα Τουρ Πραγματική ΕΚΛΠΗΞΗ για Όλους.
180 Μαγικά Χιλιόμετρα καλούν τους Λάτρεις της REAL ADVENTURE Οδήγησης να γευτούν το Μέγιστο με την υπογραφή όπως πάντα του
Worksbike Experience by Yamaha .
Το Φετινό Τουρ εξελίσσεται στις περιοχες της Σαλαμίνας- Όρος Πατέρας- Μέγαρα και υπόσχεται απλά το Ανεπανάληπτο!!!!! από όλες τις απόψεις.
Οι εγγραφές ξεκινουν την Δευτέρα 12/1 και λήγουν την Παρασκευή 23/1.
Τα Αρχεία των Διαδρομων θα σταλούν το Σάββατο 24/1 για τους Δηλωθεντες και Ταμειακως Ενήμερους.
Για Δηλώσεις Συμμετοχών στο Γνωστό mail
worksbike.experience@gmail.com και για πληροφορίες στο 210 9210933 και 6972325244 από Δευτέρα 12/1 και μετά.
Θα υπάρχουν οπως παντα Προπομπος- Ενδιαμεσοι- Σκούπες κλπ.
Το Κόστος Συμμετοχης ορίζεται στα 30 ευρώ με ΦΠΑ.
Λεπτομερή ενημέρωση της Διαδρομής με Φωτο κλπ θα ανεβει με Νέο Ποστ πολύ σύντομα.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Antonis Martinos για την πολύτιμη βοήθεια του στην περιοχή της Σαλαμίνας

Θα πάει κανείς από εδώ ??

το βλέπω Παντελή, αυτήν την Κυριακή θα κάνουμε τίποτις ?

Και έλεγα τι μου θυμίζει μητσαρας κορυφή , να χάμε και μηχανάκι....

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί όχι...αν μαζευτούμε.....

Θα πάω αλλά με την αφρικάνα

Το βλέπω ζεστά

Θα πάμε! Έλα να βρισκόμαστε!

Το θέλω πολύ..

το βλέπω Παντελή, αυτήν την Κυριακή θα κάνουμε τίποτις ?

Αυτή η Κυριακή έχει ανταποδοτικά. Οπότε .... :rolleyes:

Το ψηνω

Το κοιτάω και εγώ μαζί με ένα φίλο...

Και εγώ το ψήνω!

δηλωσα συμμετοχη!

δήλωσα και εγω ;)

Εγώ ήδη δηλώσει ...

Το μόνο που με χαλάει είναι αυτή η Σαλαμίνα που δεν συμπάθησα ποτέ, αλλά γενικά το βλέπω με ενδιαφερον.

Το μόνο που με χαλάει είναι αυτή η Σαλαμίνα που δεν συμπάθησα ποτέ, αλλά γενικά το βλέπω με ενδιαφερον.

Κι όμως Αντώνη, έχει πολύ ωραία βουνά από τη κάτω μεριά. Θα εντυπωσιαστείς αν έχει βάλει ο Μήτσος αυτά που πρέπει.

Εγώ σκέφτομαι τον χαμό που θα γίνει στο φερι .

Back
Top Bottom