Χελιώτης, Attica ADV Tour 2026 (25/1/26)

Κι όμως Αντώνη, έχει πολύ ωραία βουνά από τη κάτω μεριά. Θα εντυπωσιαστείς αν έχει βάλει ο Μήτσος αυτά που πρέπει.

Εγώ σκέφτομαι τον χαμό που θα γίνει στο φερι

Το μικρό κομμάτι που έχω δει είναι ξεραίλα και πεύκο. Ξέρες, αυτό που θυμίζει αττικό πάρκο. Αλλά εμπιστεύομαι αυτό που λες. Σίγουρα έχεις γυρίσει περισσότερο.

Εγώ σκέφτομαι τον χαμό που θα γίνει στο φερι .

Πάρε το επόμενο κι εσύ... ένα τέταρτο διαφορά θα είναι !!
Θα έχει καθαρίσει και το μονοπάτι .

Πάρε το επόμενο κι εσύ... ένα τέταρτο διαφορά θα είναι !!
Θα έχει καθαρίσει και το μονοπάτι .

Έχω την εντύπωση πως προς Νέα Πέραμο δεν έχει πολύ συχνά καράβι.

Το μικρό κομμάτι που έχω δει είναι ξεραίλα και πεύκο. Ξέρες, αυτό που θυμίζει αττικό πάρκο. Αλλά εμπιστεύομαι αυτό που λες. Σίγουρα έχεις γυρίσει περισσότερο.

Την έχω γυρίσει και με ποδήλατο και με το εντούρο. Έχει πολύ όμορφα μονοπάτια και πλούσια φύση.

Δεν ξέρω όμως τη διαδρομή γιατί πρέπει να περάσουν και μεγάλες μοτοσυκλέτες οπότε τα μονοπάτια λογικά θα είναι λίγα στη soft.

Θα δείξει.

να παρουμε και μαγιο?

Υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουμε συμμετοχή την Κυριακή επί τόπου?

Πάρε ένα τηλέφωνο και ότι σου πουν.

Δήλωσα κι εγώ. Ζητείται συντροφιά για χαλαρές διελεύσεις γιατί θα έρθω με τρανς και φοβάμαι λίγο. Δε μπλέκω με μπλέ γραμμές και καριόληδες.

Θα ερχόμουν αλλά έκαψα το συμπλέκτη στη προηγούμενη εκδρομή του Χελιώτη στο Μέτσοβο κλπ
Παράγγειλα σετ δίσκων συμπλέκτη νέων από την αντιπροσωπεία της ΚΤΜ αλλά από 1/1/2026 μου είπαν από το Πετρόπουλο ότι δεν πουλάνε spares ,διότι κάνουν αναβάθμιση στο πληροφοριακό τους σύστημα .
ξέρει κανείς τι γίνεται ; Πήρα πάλι σήμερα τηλέφωνο κ μου είπαν ότι δεν πουλάνε ούτε τσιμούχα μέχρι να φτιαχτεί το μηχανογραφικό της αποθήκης τους και δεν τιμολογούν τίποτα

Εξωτερικουό;

Δήλωσα κι εγώ. Ζητείται συντροφιά για χαλαρές διελεύσεις γιατί θα έρθω με τρανς και φοβάμαι λίγο. Δε μπλέκω με μπλέ γραμμές και καριόληδες.

Έλα μ εμάς τους sferaτους :cool: :ha

Θα είσαι δίχρονος ή κύριος;

Από τις δηλωμένες κι εγώ... Φυσικά με ΔιΑρΖέντ !

Μπας κι εμαθες Κωστα;

Μπα επειδή θα έχω κουραστικό Σάββατο δεν ξέρω αν θα εχω κουράγια να έρθω σίγουρα οπότε το άφησα φλου.

Άμα νιώθω οκ θα έρθω χύμα και θα δώσω το 30ρι επί τόπου στον Μήτσο.

Back
Top Bottom