Χελιώτης, Attica ADV Tour 2026 (25/1/26)

Θα ερχόμουν αλλά έκαψα το συμπλέκτη στη προηγούμενη εκδρομή του Χελιώτη στο Μέτσοβο κλπ
Παράγγειλα σετ δίσκων συμπλέκτη νέων από την αντιπροσωπεία της ΚΤΜ αλλά από 1/1/2026 μου είπαν από το Πετρόπουλο ότι δεν πουλάνε spares ,διότι κάνουν αναβάθμιση στο πληροφοριακό τους σύστημα .
ξέρει κανείς τι γίνεται ; Πήρα πάλι σήμερα τηλέφωνο κ μου είπαν ότι δεν πουλάνε ούτε τσιμούχα μέχρι να φτιαχτεί το μηχανογραφικό της αποθήκης τους και δεν τιμολογούν τίποτα
Αλλαζουνε τη μηχανογραφηση τους λενε, αλλα ενας ολόκληρος μηνας χωρις ανταλλακτικα...τραγικη η εξυπηρετηση, ειναι να μην σε πετυχει σε αναγκη :muted:

θα είμαι και εγώ εκεί με 2 3 φίλους

Και εμένα δηλωθηκε το κόβε μου αλλά χωρίς εμένα, ευελπιστώ να μπορώ να καβάλησω στο τροφυ :(

Μπα επειδή θα έχω κουραστικό Σάββατο δεν ξέρω αν θα εχω κουράγια να έρθω σίγουρα οπότε το άφησα φλου.

Άμα νιώθω οκ θα έρθω χύμα και θα δώσω το 30ρι επί τόπου στον Μήτσο.

Mην ειστε τεμπελες...

όταν τα έλεγε ο μέγας
Σε έχω προλάβει κύριε συννονοματε

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω προλάβει κύριε συννονοματε

ήρθα δεύτερος συνονόματε ....ακόμα ψάχνω πως θα περάσω θάλασσα :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Δήλωσα κι εγώ. Ζητείται συντροφιά για χαλαρές διελεύσεις γιατί θα έρθω με τρανς και φοβάμαι λίγο. Δε μπλέκω με μπλέ γραμμές και καριόληδες.

Θα μπορούσε να είναι και ερωτική αγγελία.

Καλησπέρα θα πάω αύριο με δύο φιλους
Asxetos Στάθη εάν θες την κάνουμε παρέα την βόλτα.

Προσοχή στους παγκόσμιους έχουν αποθρασυνθει τώρα τελευταία...όμορφη βολταρααα να έχετε...

Ειχα μια υποχρεωση Σαββατο βραδυ που με εμποδιζε.
Τωρα που ακυρωθηκε το σκεφτομαι σοβαρα.

Που ειναι το ραντεβου και τι ωρα ρε αλητες;

Ναι πως θα κινηθείτε οι ενδιαφερόμενοι; Θα παίξει καμία μάζωξη;

Το ραντεβού του Χελιώτη είναι στο Πέραμα, εκεί που φεύγουν οι "παντόφλες" για Σαλαμίνα στις 9:00

Μόλις πριν έβγαλαν και ανακοίνωση από το δοκιμαστικό της βόλτας. Έκοψαν λέει κάποια κομμάτια, φαντάζομαι για μην μαζεύουν μηχανάκια μια βδομάδα μετά :laugh:

Λινκ:

Θα βάλω ένα γαρυφαλο στο πέτο και θα είμαστε στις 09.00 στην γραμματεία.
Πόσοι θα πάνε στην hard?

Θα βάλω ένα γαρυφαλο στο πέτο και θα είμαστε στις 09.00 στην γραμματεία.
Πόσοι θα πάνε στην hard?

:like:

Hard ε; Ε ρε πστ θα μπλέξουμε.. Έχετε λάβει χάρτες στο email? Εγώ όχι.

Τελευταία επεξεργασία:
Έχετε λάβει χάρτες στο email? Εγώ όχι.

Φέτος λέει θα πρωτοτυπησει ο χελιωτης. Δεν έχει χάρτες. Ο καθένας μόνος του κι όπου βγει...

Tο κακο το ματι μου χαρισε ενα σκασμενο μπροστινο και πηγα κατευθειΑ στην τεβερνα του τερματισμου.

:hungover:

Back
Top Bottom